2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@tozkok aksine olumlu bakanın gib başkanı yanında benimle konuşması. Ben bilseydim onunla da görüşürdüm ayrıca
-
@maveraünnehr35 18 ay beklediğim ilanı görmeyi nasip et 🤲
-
@maveraünnehr35 bosverin hocam gib başkanını bakan soylemis daha ne
-
Soylenildigi gibi dguy 150 kisi gelicekse bu cok az bir sayi
-
Oo ty linç timi görev başında. aferin böyle devam edin. Yer değiştirebilmek için bildiğim kadarıyla son senesi ve son imkanlari olan @aroma yı linç edin. Ama merkez göç olup kvkk kdk ve daha bir suru denk kuruma basvurmus kisilerden goc basliginda bahsedildiginde kafanizi kuma gomun sizi ilgilendirmeyince haksizlik, haksizlik sayilmiyor mu a gençler?
-
@Godot hocalarım bırakın kim neye basvuracaksa basvursun herkes kendi nasibini yaşar ama gelin biz bu başlıkta guyu konuşalım
-
@Godot 5 yılda yaşadıklarımı 10 gün öncesinde sildim attim merkezi kadrolara geçmek için birkaç ayim varken istemem yabancılaşma, değişimler, halden anlamama oldu.. Tabii ya burda puanim yeterli iken gelen ilana basvurmayacm diye dolaşmak halden anlamakti unutmusum.@Godot dostum iletisi ile de aklıma gelen bi arkadaşım var merkez göç idi kdk ve iş mufettislıgine başvurdu bende kusuratlarla kaçırdım ama bu şekilde yaklasmadim nedeni sordum sadece. . Sorun nerde..
-
@aroma hocam en azından başvuracağım diyorsunuz yok başvurmam diyip duyar kasmaktan iyidir bu çalışmış puan almış biri dilediği yere başvurur boşa sinirlenmeyin bende işsizim ama durum bu yapacak birşeu yok daha çok çalışıp daha yüksek almam gerek bunu çıkartırım ben
-
@whshw evet benim puanım tam 82.5 keşke daha yüksek olsa ihtimal olurdu
-
Benide unutmayın yıllardır burda guyun hakları artsın yada taşra uzmanın hakları artsın diye yazdığımda benim için neler dediler yazmayım buraya.Çünkü referansları sağlamdı.Ya bir guy olayım sonra vmy olurum sgk denetmeni olayımda vergi müfettişliğine geçerim.dediler.Bir coguda oldu.Yani bu yeni değil.Bu adaletsizlik kalkmadikca biz birbirimizi daha çok yeriz.Guy olmak hakim olmaktan şuan itibarıyla daha zor.Bunları bilelim.@maveraünnehr35 dostumuz guy ve dguydan elenmiş ama tanidigim işi olan guy dguy oldu.Vicdanım sizladı.Issiz adami mülakattan ele işi olan adamı dguy yap.Offf yine dertlendim.
-
@aroma hocam kim size sahsiniz adina basvurmayin dedi? Bende 4 5 yildir bu surecteyim herkes bu bataklikta kac yildir debeleniyor.
'Merkez goce kapagi attik simdi sira kdk da ' bu yaziyi gorup kusuratlarla kacirsaydiniz kardes bari bunu yazmasaydin demez miydiniz? Merkez uzmanken baska bir merkez uzmanligada gecebilir bir insan elinde puani varken girmek istedigi her yere basvurmak en dogal hakki sorgulanamaz.ama (yine sahsiniz adina konusmuyorum) guylar sgkya basvurmasin diye vicdan yapanlar bugun puanim var basvururum banane deyince 1 2 cumle soyleniyor haliyle. Guy olan 2 arkadasim dguy geliyormus diye sevindi gayet dogal insallah bizlerde yasariz ayni duygulari.ama sizin yazdiginiz deyim de hos degildi ozelestrinizde bunu da goz onunde tutun.Insallah ilablar bol olur da hepimiz meslege kavusuruz.cidden issizlikten bunlar hep yoksa kimsenin baskasinin kariyerinde gozu oldugunu dusunmuyorum.darisi basimiza insallah.kirmayalim kirilmayalim.. -
Valla kafam dolu zaten Allah aşkına kavgalarınızı rahatsız olduklarınızı özelden konuşun lütfen zaten 3-4 başlık açılmış o ayrı giriyoruz hepsine bakıyoruz tek bi ilerleme iletisi geri kalanı sen şunu dedin ben bunu dedim valla forumda soğudum ya amaç bilgi-fikir-yol gösterme değil miydi burda kavga görmek istesek açar müge anlı izleriz gerçekten sayfa sayfa ileti görünce heyecanlanıyorum bi şey mi var gene gerginlik gene çözüme ulaşmaktan uzak konular
-
@errayn, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@aroma hocam size kimse girmeyin diyemez sadece isteğimiz şu önce bi sgk başlayın çalışmaya daha sonra 1-2 sene sonra yine girersiniz ben size takılmadan daha bir alımı bitmemiş mülakatı yapılmamış göç alımına bakarım çok zor değil sonuçta sonuç açıklamak örneğini dhmi gördük şu başvuruları 20 ocakta almaya başlayıp sınavı 10 gün ileri tarihe gayet atabilirdi sonuçta mülakat bitince kaç gün sürebilir sonuç açıklamak ondan dolayı siz hakkınız olan dguya girersiniz elbette ama benim şahsi düşüncem bir yeri kazanıp 1-2 sene çalışmadıkça hiçbir sınava özellikle kpss den alanlara girmeyi düşünmüyorum
Dostum bende şu an işsizim lakin bir mesleğe atanıp bilgiler tazeyken sınava girmekle, 1-2 sene işte çalışıp girmek arasında fark var. Tabi sizin görüşünüze saygı duyuyorum ancak @aroma taze bilgileriyle 3-4 ay sonraki sınava girmesiyle, 1-2 yıl sonra girmesi arasında çok büyük fark var. Hem herhangi bir işte çalışıp hem de ders çalışmayı sürdürmek zor ne yazık ki. Bunu şu an guy,ilgöç veya sgkya atanmış bir çok arkadaşta görebiliyorum.
-
@Baelish kardeşim dediğin doğru zaten ki arkadaş girmesin demedim alttada yazdım ben zaten kpss bazlı girmem dedim yoksa sayıştay gelir diye azda olsa yada kaymakamlık çalışmaya devam ederim o açıdan sorun olmaz öyle düşünüp yazmıştım
-
@aroma pes etmeden son dakikaya kadar çalışın hocam daha iyisi için dediğimizde sanki ilk senemizde atanmışız torpille gibi bakılıyo ben de atanınca bırakırım dersi diyodum 5 senede atandım onca mülakattan sonra o kadar emeğe vergi dairelerinde hem o kadar mükellefle muhatap ol hem de sistemden çalış insan gibi muamele de görme üstüne evet çok şükür işin var ama neden daha iyisi için çabalamak değil bahsettiğim bi sayıştay filan değil bunu yaşamadan kimse bilemez ondan guy'a hazırlanan arkadaşlar kızacakcaksınız belki bana ama guy'a girdikten sonra her şeyi bırakcam gibi büyük kelimeler kullanmayın bence guy'un tek iyi tarafı maaş
-
Bu iibf mezunlarındaki akıl almaz doymazlık , en hafif tabiriyle gösteriş varoşluğu her defasında okuduğum bölüme de geldiğim şu zamana da lanet okutturuyor.
Arkadaşlar başvurun.Allah aşkına işiniz olduğunuz halde gidin her yere başvurun.Basvurabildiginiz kadar basvurun. Sonuna kadar, köküne kadar tüm kurumlara başvurun. Ama gelip burada yıllardır iş bekleyen insanların gözüne soka soka bunu belirtmeyin ,yapmayın.
Aynı gün üç sınav olup üçünede başvuran insanlar gördü bu gözler. Kimileri bu insanlar yüzünden sınavlara giremedi ,ufacık bir umut ışığı dahi oluşmadı diye ağladı durdu. Ne diye? Tek derdi gevşek gevşek gülümsemeleriyle listede adlarını görmeyi yeterli gören yamyamlar için .
Şimdi yıllar sonra insanların içinde yine bir umut var . Ne için biliyor musunuz bu umut? Her aşamasında %75 i elenecek insanlara gelecek parmak sayısı kadar ilan için. Azıcık da olsa bir umut için. Biraz hayal kurmak için.
Ve yine siz aynı insanlar gelip bu insanların umutlarına çöküp , karamsarlığa sürücek şekilde gelip burada muhabbet etmekten utanmıyorsunuz. Siz vallahi de billahi de doymak bilmeyecekseniz, mutlu olmayacaksiniz. Bugun dguy olursunuz ,yarın müfettişliğin peşinden koşarsiniz o yetmez hayay boyu koşar da koşar koşar da koşarsınız.
Düne kadar "hebele hübelee sgk açıklansın önünüzden 400 kişi gitsin yalvaririz gelin az destek olun " diye diye söylendiniz durdunuz. Az kaldı verilen o desteklere bile pişman ettireceksiniz.
-
@davinci1 hay klavyenize sağlık hocam
-
Zamanında Guy olduk Sgk geldi başvurmadık sebebi bir kardeşimize daha umut olsun diye . Bugün görüyorum ki Guy mesleği kötülenir olmuş hemde Guy ilanı beklenen sayfada Ayıptır , yazıktır , günahtır be ! Napalım şimdi Guy oldunuz gözünüz doysun Sgk ya başvurmak hak yemektir hukuk yemektir diyenlere bizde şimdi mesleğimizi nasıl kötülüyorsun hakkımızı helal etmiyoruz mu diyelim ? Nereye kadar gidecek böyle ? Yazık gerçekten yazık . Allah herkesin yardımcısı olsun umarım herkes gönlündeki nasibe kavuşur Ama bugün şunu bir kez daha gördüm ki insanoğlu Nankör !
-
@davinci1 Tam olarak bu
-
@guyadayadayı bunun adı kötülemek değil her mesleğin iyi tarafı da kötü tarafı da vardır daha iyisi için guy olduktan sonra bile dersi hemen bırakmayın anlamında sadece söylemistim biri bana bunları söyleseydi ara vermezdim derse kesinlikle sonradan çok zor oluyor olay sadece özlük maaş olayı değil vergi dairelerinde mutlu olman tamamen şans guy olup vezneye de verilebiliyosun insana o zaman çok koyuyo işte ama bi bakanlıkta verilmezsin vezneye