2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@zenginmemur seni unutabilir miyiz hocam estağfurullah @paretowilfredo
-
@silence Sgk denetmeni olsaydik o zaman kardeşim mis gibi denetimizi yapar mesleğin getirdiği artıları yasardik . Vezne derdin yok mesela niye bize zamanında Hak , hukuk gibi söylemler kullandılar . He tabiki tasvip etmiyorum Guy , il göç , sgk olup bu meslekler arası geçişe bence doğru degil ama bu mesleklerde bile dağlar kadar fark var . Kimse kusura bakmasın kardeşim Guy kötüyse bizim yüzümüzdendir biz bu mesleğe bu şekilde baktığımız sürece bir yerlere gelmeyecek iyice diplere inecek zaten . Daha fazla uzatmaya gerek yok Allah herkesin gönlüne göre versin ve lütfen kimse insanligini , vicdanını kaybetmesin .
-
@silence valla şuan özelde bir ayakkabı mağazasında çalışıyorum 6 yıldır bu sürecin içindeyim guy olayım hepsini bırakıcam beden yorgunluğu başka bir şey vergi dairesinde düz memuriyetle aynı itibarı görse bile guy hiç farketmez atanan herkes mesleğinin kıymetini bilsin inanın burda sgk dguy vmy bilmem ne olanlar özeldeki iş yükünün cogunu kaldıramazlar bedeni yorgunluktan bahsediyorım bütün gün müşterilere gülümsemekten ve herşey cok yolundaymış gibi davranmaktan bahsetmiyorum bile siz atananlar her gün şükür namazı kılmalısınız bnce
-
Evet arkadaşlar bugünkü gelen duyumlar umudumuzu arttırdı.
1500 kişilik bir ilan gelirse puanı 70.2 - 71 puanı olan kardeşlerimizin dahi şansı var tabi tek il tercihinden dolayı o ili bulmak önemli.
72, 73, 74 bandındaki kardeşlerimiz kesinlikle derslere asılmalılar.
75 - 80 arası kardeşlerimiz tempolarını bir tık daha arttırsın.
80+ üzeri kardeşlerimiz olağan çalışmalarına devam etsinler.
İllerin sayısı ve alacakları kişi sayısı gerçekten önemli.
Büyük ihtimalle İstanbul illerden bir tanesi olacak çünkü inanılmaz derecede açıkları var istanbula alım olmaması imkansız gibi bir şey.
İstanbulun alım sayısı diğer illerin puan durumlarını etkileyecektir.
Tüm kardeşlerime şimdiden başarılar. -
Girmeyeceği sınava başvuran,
Başvurup da sınava gitmeyen,
Birebir aynı şartlara sahip meslekler arasında hoplayıp duran (Merkez uzman - Merkez Uzman; Teftiş - Teftiş)-kişiler dışında yüksek puanı olan haklıdır. Çok net. Bugün 87 - 88 puanın altına inen alım kalmadı nerdeyse. İniyorsa da YDS var diye iniyor. Yüksek KPSS puanı, yüksek YDS puanı almış aday, almamış adaya kıyasla hak sahibidir, haklıdır. Bu puanlar kolay alınmıyor. Ne var yea YDS kelime sınavı yea, bi KPSS ile mi üstünler yani yeaaa diyen arkadaşlar, buyursunlar alsınlar Saydığım istisnalar dışındaki kişilere saldıran arkadaşlar önce aynaya saldırsınlar mümkünse.
-
@kamusaldenetci kesinlikle katılıyorum. Birisi günde 4 saat calismis 85 almis digeri 8 saat çalisip 90üstü almış. Bence asıl hak burada. Daha fazla çabalasaydınız daha fazla fedakarlık gösterebilseydiniz de siz de başvurabilseydiniz. Herkes bu sürecin ne kadar zor olduğunu biliyor ama kimse kimsenin bu süreci ne şartlar altında devam ettirebildiğini ya düşünemiyor ya da işine gelmiyor. O yüzden burada hakkiyla o puanı almış insanları kötülemenin pek iyi niyetli olmadığı kanaatindeyim. Tabi aynı gün olan 3 sınava da basvuranlar hariç
-
2020'ye özel 2020 GUY alımı gelir sizce
-
Henüz ilan gelmeden birbirimizi yemeye başladık.Bizdeki bu bölünme olduğu müddetçe iibf yenilmeye de ezilmeye de mahkumdur.
-
Devlet alın 3000 bin guy alın 1000 vmy alın 1000 dguy yetmedi mi alın 500 mhuy alın 500 il göç al hadi 500 SGK 500 yasama uzmanı 500 muhtelif üst kurul ilanı hemide YDS siz de hadi yolunuza gidin kavga etmeyin dese kurtulacak epey bir süre İİBF den:)
-
@LioN Şakkadanak
-
Baydi arkadaslar burasi bir forum herkes aynı fikirde olmak zorunda degil o yüzden forum zaten başlığa gelen herkes de aynı amacı gutmuyor kimisi işsizlikten guy ilanı beklerken kiminin hayali olan meslek.. ukadsr yıpratmaya durmadan kendi fikrimiz doğru diye linç etmeye ne gerek var arkadaşın biri "kapak atma " deyimi kullandı velev ki sizin söylediğiniz anlamda veya değil bukadar ahkam kesmenin burdakiler bir grup sanki o arkadaş karşı cephede gibi davranmanın alemi yok siz karsinizdakini anlamadan herkesin sizi anlamasını beklemeyiniz. . Şuan bizim için hayatımızın meselesi ise girmek iken ise girdikten sonra hangi zihniyette olacağımızı bilmiyoruz bir insan guydan il goce geçmemeli imiş neden ? Belki işini sevmedi belki isyerinde mobing var belki aile hayatını etkiliyor insanlara bencil diyorsunuz ama önce karsinizdakini anlayın tamam guy için ölenler başlığı olsun ayrıca 2200 göstergeye tabi olanlar gelmesin
-
İlan iki haftaya gelse herşey normal ilerlerse eğer ne zaman göreve başlanır. Birde yeni başlayan guy maaşı nedir ?
-
@grundig 2020 Gelir Uzman Yardımcısı maaşı,
https://www.tercihiniyap.net/maas/gelir-uzman-yardimciligi-guy-maasi-2020-ne-kadar-h9564.html
2020 Devlet Gelir Uzman Yardımcısı maaşı,
-
@kamu 82.5 puana gelmez mi hocam 150 kişilik sınav
-
Bir tweet gördüm. "Ayy kız gördün mü, biri ty'de kapak attım yazmış" gibi, iyiymiş muhabbet. Tabi atanan da seçilen de dokunulmazlığa sahip
-
@paretowilfredo hocam lütfen dguy için başka bir başlık açılsın ben buraya guy hakkında söylentileri duymak için giriyorum zamanımın yarısı dguy ve sgk hakkındaki konuşmaları okumakla geçiyor.Uyaranlar olmuş fakat sizin birinci ağızdan söylemeniz daha etkili olur diye düşünüyorum.
-
Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı için şu başlıktan devam arkadaşlar;
-
işin içinden biri olarak ben de yaşadıklarımı yazıyım .gelir uzmanıyım .bizden önce giren ve bizim promosyondaki insanların halleri tavırları puanları okulları beni bu yola itti.10 tane arkadaşım varsa 8 inin ilk mülakatıydı guy.daha önce hiçbir kurumun sınav sıralamasına bile girememişler .puanları 75 80 arasında bu arkadaşların ve çoğu öylesine girmişti.yani guy onlar için bulunmaz bir nimetti.zaten alacak potansiyelleri de yok .Tokat ,uşak ,doğu illeri ,kırkkale gibi illere zaten şans eseri girmişler bir de bedavadan guy gelip hop diye işe girince iyice boşlamışlar .şimdi çevremde böyle amaçsız kişilere bakıyorum kendi puanıma okuluma ,okula girerken çektiğim zorluğa ,mezun olurken yaşadığım sıkıntılara bakıyorum bir de bedavadan guy olan tiplere .yine şu ortamda işime şükrediyorum çok çok şükür ancak bu emeğimin de karşılığını almak istiyorum .sonuna kadar da hak ediyorum .hem işte çalışıp o kadar işin arasında hem de yüksek puan alıyorum .tabiki puanım iyi diye il göçe felan da başvurmuyorum ama her tür merkez uzmanlığına başvuruyorum .
guy olup da biri sgk ya girerse de sonuna kadar haklı bulurum .guy un iş yükü çok fazla ,hafta sonu çalışmaları mesaileri felan çok ağır .her ayın sonlarında mesai oluyor .hafta sonuna sürpriz mesai çıkıyor plan yapamıyosun .vergi dairelerinde çalışan eskilerin köhne bakış açıları cabası .o kadar dar bakışlılar ki kızsan evlenmeli çocuk yapmalı ,erkeksen de evlenmelisin .kariyer felan konuşamazsın asla .yine de çok şükür ...
ha sizlerin promosyonu bizim gibi değil .hepiniz çok iyi puanlı çalışkan kişilersiniz .bu dediğim tipler sizde olmayacak .ama en küçük fark olsa bile iyi yere gitmek herkesin hakkı .niye bu hakkımı başkasına vereyim .belki hiç hak etmeyen biri girecek . -
@voice istisnai örneklerle vakayı tartışmak çok sağlıklı değil Hocam bunu doğru bulmuyorum.
Ona kalırsa ben de, namı ekşi sözlüklere kadar ulaşmış, af çıktıktan sonra eski öğrencilerinin dönme sebebi olan ve kendisine "eyvaaah bu daha ölmemiş bunun dersini nasıl vereceğiz?" diye dert olan Hoca grubunu barındıran, -şuan İngilizce eğitim veriyor ama- Türkçe iken en yüksek 2. Türkçe İktisat olan bir okuldan mezunum.
Yabancı kurumlarda çalıştım, çok iyi maaşlar olmasa da ek ödemeler aldım ama olmadı şimdi bu işlere girmeye çalışıyorum.
Ve çalışmadığım, motivasyonumu tam veremediğim için de 80 bandında kalıyorum ama bu ve bunun aksi, GUY hedefi olanların başarısız, vizyonsuz ya da aksi herhangi bir kanaati doğrulamaz.Temel mesele memur olmak; işten çıkarılma korkusu olmadan, performans ayağına insanlıktan çıkmadan, özeldeki kastlar arasında sıkışmaktansa üst kastı temsil eden kokulara, kıyafetlere, elektronik aletlere borçla sahip olmak zorunda kalmadan çalışabilmek...
Burada puanım var diye çığlık atacak kıvama gelmiş arkadaşlara son kez kendi payıma yazmak isterim, sorun edileni anlamazdan gelip demagoji yapmak çok yapmacık zira:
1 puanı olan, işinden memnun ya da değil başvurmak isteyen herkes istediği mesleğe başvursun, kimse karışamaz fakat;
1.1burada tehditvari bir şekilde, kendi atamasının, altta kalanın atamasına katkı sağlayacağını belirtenlerin, sonradan bu davranışlarının aksini yapmaları,
1.2etik güzellemesi yapan, vicdan ölçüsünün, atanmayanlar üzerinden hesap edilmesi gerektiğini savunanların aksini yapmaları...PUANINIZ VARSA BAŞVURUN, KAVGAYA GİRERKEN BUNUN BÖYLE OLDUĞUNU BELİRTİN YETER...
Sana da küçük bir tavsiye; kariyer yapmak, diploma ve belge sahibi olmak, mevki sahibi olmak değildir hele de Türkiye için asla...
İnsan olmak, vicdanlı olmak, devlete ve milletine, malına ayrım yapmaksızın her anlamda sahip çıkmak, kendini kültürel anlamda geliştirmek, dil öğrenmek, kültür öğrenmektir... -
@cemalicoşan bunlar istisnai örnek değil yalnız .ben de size katılmıyorum .kariyer yapmak diploma sahibi olmak önemli değil diyorsunuz yani insan olmak önemli diyorsunuz ama sınavlarda insanlık yarışmıyor maalesef puanlar yarışıyor .ve puanı düşük olanın iyi insan puanı yüksek olanın kötü insan olduğu anlamına gelmez .
zamanında vmy olup ankara guy a başvuran vardı .neden başvurdun dedim .ankara sabit vmy de rotasyon var dedi.
adamın puanı varsa da başvurur .çünkü o da kendince haklı .diyor ki ben bu kadar çalıştım emek verdim yüksek aldım o da alsaydı diyor ki ben de buna katılıyorum .kpss çalıştıktan sonra yapılmıcak bi sınav değil yeter ki zamanın olsun .özel durumlar hariç bi adam kpss den 75 felan alıyorsa burda durup düşünmesi gereken kendisidir.90 puanı olup guy olan birine il göçe başvurdu diye beddua etme hakkı yoktur .