2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Degistirelim konuyu valla cok sıktı.. puan konusalim il konusalim nasil calisalim onu konuşalım lütfen modumuzu dusurmeyelim bakin guzel haber aldik biz bu haberi almak icin kac aydir senedir ugrasiyoruz guzel haber aldik birbirimize dusmeyelim
-
@strtmn Dur dostum, Allah aşkına zaten ortam çok gergin:)
-
@LioN Bu da sizin yoruma o halde:)
Havayı biraz değiştirmeye çalışıyorum, yanlış anlaşılmasın -
@kamusaldenetci tamam da twiter,mail vaya mesaj etkinlik duyuru yapınca nerede yüksel alanlar.bazıları sadece ders çalışınca hakkımızı kurumiçi çalıyor.belli kişiler uğraşıyor ilan gelsin diye.
-
GUY için, olur da ilan gelirse normal çalışmamız ve kaynaklarımız dışında bir kaynak öneriniz var mı?
Adem Kılıç alınır mı? İmeceydi adı sanırım o kitabın yenisi çıktı mı?
Siz ne önerirsiniz? -
@cemalicoşan ben son 3 guy sınavındada hep adem kılıç çözdüm sınavı geçtim
-
@kamu hocam o sorulardan mi cikiyo sınavda
-
@cemalicoşan Hocam piyasada güncel kitap(guy icin) yok. Hele ilan gelsin tüm kitap yazarlari güncel cikartir. Elinizde varsa calisin ama yok ise beklemenizi tavsiye ederim
-
@homecinomiss hayır o sorulardan cıkmıyor hatta her gecen guy daha zor oluyordu gittikçe yazılı sınavım düştü. Ben adem kılıç çözümleri iyice okuyarak tekrar etmiş gibi oluyordum. 3ünüde geçtim. Ben kamu bitirdim. Adem kılıçtaki iktisat çözümlerini falan daha iyi anlamıştım. Ama tabi yüksek alan arkadaşlar başka kaynak çalıştı mı dahamı verimli bilmiyorum.ben sadece son 3 guy için o kitabı çözdüm geçtim
-
@kamu anladım hocam ben bayagidir çalışmıyorum alana ilan gelirse yetişir mi sizce mesela kırk günlük bı sure
-
@homecinomiss bence rahat yetişir. Çünkü ben son sınavda tam 1 yıl yani kpss den beri ders çalışmamıştım. Hızlıca maliye notlardan falan bakıp adrm kılıç elime alıp ordaki çözümlerden tekrar yapmaya çalışmıştım. Tabi ucu ucuna geçtim 82 ile istanbuldu. Ama yetişiyor. Bende çok panik olmuştum. Hatta şuanki gibi 40 gün falan bile yoktu vaktim bazı durumlardan. Şuan sizin için gayet yeterli zaman bence
-
@kamu anladım hocam çok teşekkür ederim
-
@homecinomiss rica ederim hakkımızda hayırlısı. Sınav geçilirde ah o mülakattan dönmek yokmu en kötüsü o inşallah bu defa yüzümüz güler
-
Bende de adem kilic guy çıkmış sorular var ama eski basim simdilik ona calisiyorum imece de ilana ciksin aliyim dedim.
-
-
@kamu hocam o aşama ya hiç gelmedim inşallah hepimiz için hayırlı olan olur
-
@cemalicoşan amin inşallah hepimiz yerleşelim
-
@homecinomiss amin inşallah
-
Dostlar zabıt katipliğini kazandım.
Olası guy İlanı geldiğinde işe başlamış olacağım.
Guyu kazanırsam geçiş yapabilir miyim? -
İktisata sadece soru mu çözmeliyiz yoksa konu mu?