2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@lannisterjk 6 yıldır hergün geçmişe bakıp bu lanet sürece neden girdim diyorum 12m2 oda içinde
-
Maliye Bakanlığı Gib'e 2000 kişilik onay vermiş.
-
Yaklaşıyor yaklaşmakta olan hadi inş
-
Memurlarda haber yaptığına göre GUY yakındır. Vaziyet alın 1700 GUY 300 dguy mu yoksa
-
@eomer CB'lığı Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Gelir Idaresi Başkanlığına toplam 2bin kişilik açıktan alım izni vermiş, doğrusu böyle olacak memurlar. net haberindeki
-
@eomer cumhurbaşkanlığı bakanlık ve gib e 2000 kadro vermiş bunun içinde normal memur alımlarda var olası vdk alımı da var. Guy ilanı yakın gibi ama 1000 1500 arası alım olucak gibi duruyor
-
@redcrossbjk, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@eomer CB'lığı Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Gelir Idaresi Başkanlığına toplam 2bin kişilik açıktan alım izni vermiş, doğrusu böyle olacak memurlar.net haberindeki
Aynen hocam bu daha doğru oldu.
-
@supernatural
E sende bıraz hırs yapta vmy ol senı gorunce bı onunu ılıklesın -
@eomer 1500 guy 250 vmy 250 dguy gelse ortalık bi yıkılsa
-
@müfettiş_37 normal memur pardon açıktan alıma tabi olmaz. Uzman ve uzman yard ile müfettiş ve müfettiş yard açıktan alıma tabidir
-
Açıktan ve diğer kurum ve kuruluşlardan demiş orasını anlamadım
-
Anlaşılan guy 1500 ten fazla olmucak
-
Hocam kac aldınız kı atanamadınız
-
@beveridge-eğrisi ağzınızdan bal damlıyor hocam araya bide mhuy mu sıkıştırsak
-
Geliyorlar:)
https://i.hizliresim.com/1pQn2A.png -
@hussle A grubu için her puanı denedim bi sgkda yedeğe kaldık şimdiye kadar ona da sıra gelmez
-
@redcrossbjk haberde kariyer meslekler demiyor tüm bakanlık ve gib alımları diyor. Gib şöför bekçi alıyor diğer kurumlardan az da olsa naklen memur alıyor bu 2000 e hepsi dahil
-
@müfettiş_37 haklisin kardeşim de açıktan alım dediği şeye işte düz memur katılmaz
-
@beveridge-eğrisi Bünye kaldırmayabilir
-
2000 i de guy olsa keşke