2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@fuzuli elimden bu kadarı geldi dostlar ...
-
@izzo anladım hocam çok sağolun sıralamam 1723 gelmez o zaman guya gireriz artık, tek gelsin de şu ilan herkesin yüzü gülsün
-
@izzo benim de 82.58
-
Dguy da yds istenme ihtimali var mı
-
@silence kötüyü çağırma
-
@izzo söylenen sayı düşük old için sordum
-
@homecinomiss evet guy için dedi.
-
@silence Dguyda daha sonradan ingilizce yeterliliği istendiği için başta geleceğini sanmıyorum.
-
2020 gelir 84 doğumluların GUY hayali suya düşer... harcanan emek , zaman hepsi boşunaymış.. inşaallah gelirde yaş sınırına takılmayan arkadaşlara umut olur..
-
Dguy gelir mi ya acaba? Hadi inşallah
-
Dguy söylentisi kalpten götürür beni işe başlamadan @paretowilfredo dostum
-
Sgk ya kapak attim merkez göç ilani ardından dguy söylentisi ne oluyor böyle çok sevindim ins tez zmanda gelir
-
@fatos gecen sene(2018) 2bin kisilik mi guy geldi 1000 degil miydi?
-
@fatos ha pardon ortalama 2bin kis gitti demissiniz.yanlis okumusum
-
Vmy yerine dguy ilanı mı göreceğiz artık.
-
Arkadaslar dguy icin baska baslik mi acilip konusulsa.Allah askina aylardir guy icin yapmadigimiz kalmadi bu haberi bekliyorduk.ilan da geliyor kesinlesti artik.guyu duyunca hemen baska hayallere dustuk.simdi sira dguy ne zaman gelir duyum var mi kac kisi alir vs paylasimiyla dolu guy sayfasi.guya sevinelim konusacaksak onu konusalim.hepimiz her ilani bekliyoruz tabi sirada vmy dguy var ama simdi de burda surekli bunlaei konusmayalim
-
Ayrica sgk aciklansin onunuzden 350kisi gidecek diyorlardi.meger hepsi dguy gelsin de ona da basvuralim diye bekliyormus...herkes kendi isi bitene kadar 'baskalarini da dusunun is sahibiniz issizleri dusunun' diyormus.gecen sene guy olanlar basvurmasin sgk ya diye yakinanlar simdi gelecek ilanlara basvuralim diye bekliyor...
-
Aynen öyle guy hakkında konusmamiz gerekir .
-
@sonunageldim sgk kazanan arkadaşlar guy a başvurmaz ama dguy a neden başvurmasın ki sonuçta guy ve sgk taşra ama dguy merkez o zaman guy veya sgk kazanan biri biz o kadar emek verdik işsiz o kadar iibf li varken nasılsa kazandık dguy vmy hiç birine basvurmayalım mı desinler asıl bunu düşünmek bencillik ama işsizlik kadar kötü bir psikoloji yok kesinlikle emek veren herkes en kısa zamanda atanır inşallah
-
SGK ile DGUY un karşılaştırılması saçma olmuş, SGK olan tabiki de DGUY a başvuracak sonuçta merkez kadro 2 gömlek üst