@beveridge-eğrisi benim asabımı bozan 2000 kadro verildiyse bunun dağılımıda bellidir eli kulağında dendi sonuçta ama biz bu yolda beraberiz 1500+300+200 diye bölünsün biz hakettik demek yerine iki yıldır bekliyoruz 2000 +300+400 mesela diyebiliriz değiştirebilir mıyiz orasını bilmem ama mücadelede 3000 isterken haydi sınırda olan arkadaşlar mücadeleye derken utanmayız zaten alım belli olmuştur ama isterken bile az istemek
fuzuli tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Haber gelmiyor yardan belli beni sevmiyor artık
-
Ozaman etkinlik yapalım sayı ne 1500 olsun ne 1200 olsun 1000 guy olsun diğer 1000 kişide diğerleri arasında paylaştırılsın hatta guy sayısı daha da az olabilir atıyorum 80 üstü kişiler girebilsin ama 79.9999 alan girmesin hatta başvuru şartına 70 yerine 80 üstü ibaresi gelsin torpil kaldırılsın yazmak yerine sayı daha az olsun 1000 kişi olunca arıyorum 80 alanla 95 alan aynı mülakata kaldı torpil yaptı 95 dururken 80 alan atandı ama olsun adalet sağlandı 79.999 ya girseydi 95 alanı değilde 79.99 alsalardı o zaman adaletsizlik olurdu 80 alınca 95 kalınca adalet saplandı
-
@monopolcü bende bunu diyorum burada böyle konuşmalar insanları kurmaktan başka birşeye yaramıyor sen 3000 iste olur olmaz ama az gelsin biz daha çok mücadele ettik denek hiç hoş değil mücadele ederken 3000 isterken 80 sen düşük alanlar da mücadele etti ama iş cidiye binince siz haketmiyorsunuz demek hiç hoş olmadı
-
Bu kadar saçma sapan bir sene görmedim şaka gibi ama beni yıldıramazlar
-
@müşrif benim ara ara modum düşsede çabuk toparlıyorum çünkü bu yola girdim emek verdim emeğini çöpe atıp sonucu kabullenemiyorum hersene bu sene son diyorum bakıyorum elimde yine kitap çok şükür iyi bir işim var ama istediğim şey alandan atanıp memur olmak ve 35 e kadar yolu var yolun sonu 35
-
100 TL gönderdim inşaallah gazete ilanı için yeterli para toplanır
-
Bu aşamada gazete ilanı daha da önem kazandı bastırmak lazım
-
@Keynesin-Faizi inşaallah gelir şöyle 2000 kişilik
fuzuli tarafından gönderilen son iletiler
-
Peki 3 il ya da 5 il tercihi olacak mı
-
Onca yıl hazırlanmışsın yinede düşük almışsın diyenlere bayansan işte sırf çalışmıyorsun eve hafta sonu misafir geliyor anneme ben ders çalışçam kütüpaneye gideyim diyemiyorsun gerçi belki hepsi benim bahanem mi yapan yapıyorsa ben yapamadım inişlerim çıkışlarım bitmiyor
-
@Su28A hocam haklısınız zaten 2020 KPSS ye de başvuracam guy olmasa da KPSS olur ama ben KPSS de yeni değilim 8 sene olacak nerdeyse ama ben hem özelde çalıştım hem hazırlandım o yüzden ilk seneler B ye daha sonra A ya yöneldim ama çalışırken zor oluyor şu bir yıldırda çok iniş çıkış yaşadım önceki seneler işten gelince çalışabiliyordum haftasonuda çalışabiliyordum ama artık son demlerimdeyim işten gelince çalışamıyorum artık hafta sonu çalışıyordum ondan da bıktım hafta içi iş hafta sonu ders şimdi bakıyorum geçen yıllarıma ben kendime napıyorum diyorum bir tarafımda 8 yıl çöp mü olsun diyorum
-
Üstatlar gemi su alıyor haber gelmiyor mu sağdan soldan
-
Hiç duyum alan yok mu çalışamıyorum burada duyum paylaşmaktan korkan arkadaşlar bana özelden aldıkları "olumlu duyumları" yapabilirler mi ya biliyorum ilan gelecek ama benim puan yüksek değil yerleşebilecekmiyim diye düşünmekten çalışamıyorum ilan yakın olsa belki son bir gayretle çalışacam sayı tarih yönetmelik değişikliği duyumlarını yazabilirsiniz
-
@homecinomiss evet hareketlenelim biraz
-
@karamell Aynen öyle laf anlatmaya çalışsan sende çalışsaydın da yüksek alsaydın der.
-
@ücüncütekil teşekkür ederim hocam artık bakacaz nasip
-
@ücüncütekil hocam benim puanımıda analiz edersen sevinirim 2018 72sıralama 13200
2019 72.6 sırama 7857 önümde kaç kişi var sizce -
@ücüncütekil hocam o sene 800 kişi almıştı İstanbul da en düşük imdi sanırım ama bu sene kaç kişi alır bilmiyorum
Diyorum ki geçensene en yüksek kapattı çoğu kişi cesaret edemez diyorum sonrada dönüyorum bir sen akıllısın sanki senin düşündüğünü her kez düşünür yine yüksek kapatır sonra başa dönüyorum şundan şundan dolayı kapatır kapatmaz bütüngün kendinle kavga ediyorum