5 Oca 2020 21:37

arkadaşlar iyi akşamlar. yeni kayıt oldum. 2019 kpss den beri sizleri hep takipteyim. bazen yazdıklarınız umutsuzluğa itti bazen ise umut ışığı oldu içime. bugün yazmak istedim çünkü bugün ilk defa korku sardı. Hatrı sayılır bir puanım var. Çok çalıştım çok yoruldum. Şükür sonuç yüzümü güldürdü kendimce. Ama sınav açıklandıktan sonra o eski calisma düzenime dönemedim. Yine çalıştım. Fakat eylül ekim donemlerinde ki o umutsuz hava istemez istemez hevesimi kırıyordu. Eskisi kadar calismakta zorlandım. o yüzden mütevellit kendimi nedense alıma hazır hissedemiyorum. kalan sürede o sınav öncesi yoğun tempoma dönmeyi koydum kafama. ama özellikle kpss sonrası dönemler sizlerin nasıl geçti merak ediyorum. hiç bozmadan devam eden var mı ? yada kuruntu yapma biraz vitesi düşürmen normal diyen? Yada sınavdan sonra çalışamadım fakat alım sonrası süre hazırlanmak için makul diyen ? Yani başarılı olmak için yeterli mi sizce ? Bu şekil yapıp yazılıyı geçen arkadaşlar varsa onlarıda çok dinlemek isterim. yorumlarınızı bekliyorum kardeşlerim. Umarım hepimiz için en hayırlısı olur🙏🏻