2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@zenginmemur haklısın bir açıklama gelse herkes yoluna bakacak. Ders çalışamaz olduk:(
-
millet o kadar bıkmış ki bugün çoğu başlığa gönderi gelmemiş bile.
-
Kocaeli derince vergi dairesinde corona virüs iki kişide pozitif çıkmış daireyi karantina için kapatmışlar
-
Kurum sınavı da mı ertelenecek diye düşünmekten kendimi alamıyorum . İnşallah ekimdeki duyuru aynı şekilde olur ve 2018-2019 puanları dahil edilir . Amacım tartışma yaratmak değil , ama gerçekten YORULDUK ..
-
Maliye su kurum sinavi tarihlerine de bi netlik kazandirsa da millette önüne baksa .
-
Ülkemizin durumu netlik kazanmadan ilanın netlik kazanmasını beklemeyin arkadaşlar . Kaldı ki şu an ilana dair bi açıklama bir tarih verilse bile ne kadar sağlıklı olur . Yine aklımızda acaba aksayacak mi sorusu olur . Tâ ki corona mevzusu bitinceye kadar bakanlıktan bu şekildeki talepler bence yersiz .
-
@kartalyürekli keske bizide diğer kurumlar gibi başarı sırasına gore alsalarda dahada ertelemeseler ilani
-
@kartalyürekli siz olayı normalleştiriyorsunuz. biraz önce yeni öğretmen atama ilanı açıklandı... yani olan da oluyor biten de bitiyor ne coronası...
-
@kartalyürekli hocam tek soru amacınız nedir?İşsiz kalmak daha ne kadar bekleyeceğiz.
-
@lannisterjk benim anlmadigim o kadar kisi mulakata giriyo ama maliye bakanlığı guy sınavı bile yapamiyo bunda bi is oldugi asikar yani demem o ki bu alima 2020 dahil edilip bir daha ilan vermemek baska aciklamasi olamaz baksaniza
-
@fatos artık düşünmeyi bıraktım. herşey ortada. ölmüş biseyden fayda bekliyoruz. son nefesinde bir atama daha geldi. ona da geldi demeye bin hacet, milattan sonraya tarih verildi. aynı sıralarda hazırlandığım öğretmen arkadaşlarımın hepsinden fazla puan alıp hepsinin atanmasını izliyorum... hiç çaba sarfetmeyen arkadaşlarımın polis asker olup atanmasını izliyorum. yazık ediyorlar bana, bize. çok yazık. çok üzgünüm.
-
Öğretmen atama takvimi nasıl belli oluyor ya yeni atananlar daha göreve gitmeden ek atama takvimi belli oluyor . Bu kadar demek ki degersiziz .çok üzgünüm . 5 senelik emeğe yazık ...
-
@lannisterjk öğretmen olmak varmış hocam
-
@adanali01 biz ogretmen olsak oda olmazdi
-
@fatos demi hocam bence biz şanssız vala her sene alim olan 2018 yolundan beri giriyorum alim olmuyor şaka gibi
-
@adanali01 gözüm kapalı seçip okuyabileceğim bölümlere özenir hale geldim geldik. nerde çapsız tanıdığım varsa bir şekilde kendini attı bir yere. biz burda kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz gibime geliyor bazen. Ekim alımı da ertelenirse siz görün o zaman olacakları. Bisiy de yapmıyoruz herkes kendi derdine düşmüş. Oysa ki şuan ki tüm etkinlikler Ekim alımı ertelenmemesi üzerine yapılmalıydı. Ne yazık.
-
@lannisterjk oyle hocam
-
@kartalyürekli biz şimdiye kadar yapılanma olduğu için bekledik. Hep o bahane edildi sonra ne oldu kurumiçi geldi 2 sene daha çöp oldu. Bahaneler bitmez hocam ama sonunda sevgili bakanımız istediğini elde etti. Siz iyiniyetinizle yaklasiyorsunuz olaya sizin de suçunuz yok ama aptal yerine konulduk ve bazılarımız sessizliğinin bedelini ömrüyle ödedi geçmiş olsun artık hepimize ne diyelim
-
@kartalyürekli 2018 kpss den beri bu ilani bekleyen arkadaslar olarak çok yorulduk ve bunaldik. Şu an ki gündemde ilanin netleşmesinin zor oldugunun herkes farkinda ama bu zamana kadar bir kac defa guy duy vmy sinavina girmis mulakatlari gecmis veya sonuc bekliyor olmamiz lazimdi. Cok ötelendik ve görmezden gelindik. Ve hala net tarih görmemek ve ilanin ertelenmesi istenilmesi insanlarin sinirlerini gercekten yipratiyor. Insan sağliği her seyden once gelir ama bu insanlarin ruh sağliğini da kimse düşünmüyor.
-
@muallakta_kalan vala hocam 3 yıldır ordan oraya git birşeyler ezberle sürekli para harca tabiki evde sosyal yaşantı yok sürekli ders çalışmak zorundasın eglensen bile orda aklın kalıyor vala bize haksızlık yapılıyor suan öğretmenler oturuyor sadece atanma olmasının hic bir mantığı yok