2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@VeblenMeblen bunu yazmak icin hesap acip buraya mi geldiniz komik. Benim 2 yilda puanim var 2019 daha yuksek ama bu ilan gelsin diye 18 19lar cabaladi. anlamadiginiz olay su. Siz hic sinav yapilmadan o yili kapsayan ilan geldigini gordunuz mu?? Bu ilan nisan mayis en gec haziranda bize gelecekti.virus yuzunden boyle bi tarih verildi.belli ki bakanin onundeydi ilan ki bu yuzden gundem oldu.yoksa keyfinden yapilmadi.bu ilani almak icin hemen hemen her gun etkinlik yapan.butce zamani nobet tutup butun mv lere yazan mailler atan insanlar senin gibileri bu forumda yer haberin olsun.bosuna dil dokme sessizce uzaklas
-
@sonunageldim Çok haklısin Fazlasıyla haklısin. @VeblenMeblen Kimse kusura bakmasın 3 yıldır ilan gelmiyor. Aylardır insanlar bu ilanı getirmek için uğraşıyor. 2020 ye daha girmemiş olanlar. Farz edelim ki 2020 geçerli oldu yine sevinmeyin burada hoca kapasitesinde bilgiye sahip olan insanlar var artık. Sen sirani bekliceksin kardeşim bu işler öyle dershane hocalarının dediği gibi 70 al guy olursunluk işler değil.
-
Geçen sene SGK alıma çıkmadan önce ,yok istatistikci alınmasın yok şu puan türü olsun diye diye tartışma çıktı ve belkide içimizdeki catismazliktan dolayı bir yerden kadro kısıp diğer tarafa kadro ekleyip p47 puan türü çıkartıp puanlar havada uçuştu. Simdik yine bir tartisma yine bir catismazlik. Bu kadar tartışmadan dolayı 5 tane puan türü ekleyecekler yada yanına p3 puan türünü ekleyecekler. Artık bu tartışmaları bırakın yok 2018 yok 2020.
-
Maalesef yine bir daha umursanmadığımızı YÜZÜMÜZE vurdular. ÖĞRETMEN alımını durdurmayan VİRÜS konu İİBF olunca BAHANE oluyor. Artık bu tarz bahanelere karnımız TOK. Organize olalım lütfen. ALLAH MUHAMMED AŞKINA biraz Sesimiz çıksın, Yeter artık.
-
@VeblenMeblen
zebra kek tarifi- 4 yumurta
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 200 ml süt
- 2 paket kabarma tozu
- 1 paket vanilya
- aldığı kadar un
Kek harcını iki kalıba ayırıyoruz, birinin içine kakao ekliyoruz
Son aşamada yuvarlak kek kalıbını yağlayıp üzerine bir kepçe sade, bir kepçe kakaolu harçtan üst üste gelecek şekilde ekliyoruz.
160 derecede ısıttığımız fırında pişiriyoruz.
Afiyet olsun.
-
@Cerkes46 öyle tabi canım. Tarih diyor ki 2020 kpss ye calisin. Tarihler Ağustos sonu, Eylül başını gösterdiğinde mantıklı olan 2020nin dahil olması olacaktir. He hakkaniyet 2018 diye bağırıyor. Orası ayrı.
-
@mbguy bu tarifi uyguladım mi? Şaka maka güzel birşey olur bu canımız çekti:)
-
@LioN her zaman yaptığım kekin tarifi tavsiye ederim
Yalnız o iletiye fav atan kişinin @RootofAllEvil olması beni ayrı şaşırttı. -
Arkadaşlar etkinlik başladı. Puan kaygısı gütmeden katılım gosterin zira gelicek her ilan guy taban puanlarını dusurcek.
-
#BakanSelçuk1000SgkDenetmenYrd
-
girin 2020 kpssye alin puani neyin korkusu bu 2018e sıgınanlar sinavda basarisiz olursaniz hic sasirmayin
-
@strtmn 'mantıklı olan' yazmışsınız kusura bakmayın ama ben mantıklı görmüyorum. Sanıyorlar ki ilk kez 2020 ye girenler puan olarak 85+ alacak ya önünüzde nerden baksanız zaten 10 bin kişi var temeli olan 80 ve üstü alan. Biz zaten çalışmaya devam ediyoruz 2020 sınavında herşey yolunda giderse inşallah yine yüksek alacağız. 60 puan almış olsaydımm bile 2018 lileri savunurdum. Hakkımızı yerde koyanın hakkı yerde kalır. Bu konuda asla taviz verilmemeli.
-
@VeblenMeblen merhaba sınav ücretini ve kendi şehrimde sınava giremediğim için otel ücretini ve ders çalışmam için 2018 yılında aldığım gerekli materyalleri karşılarsanız ben hazırım tekrar sınava girmeye. size birazdan iban yollayabilirim. Teşekkür ederim şimdien.
-
@VeblenMeblen kimsenin korkusu yok.Ama birçoğunun sınavı girecek maddi yükümlüğe katlanmak istemiyor.Sınav üçreti (250tl)+yol parası(bilmelisin sınavlar belli illerde yapılıyor mesela kütahyadan kalkıp eskişehir sınava geliyor)+farklı günlerde yapılıyor mecbur konaklama(100tl).
Bide manevi olarak aile ve çevre baskısı olanda var.Sen daha yenisin bilemezsin. -
@VeblenMeblen peki sen neden korkuyorsun.95+ alamacağı bildiği için mi bu kadroları istiyorsun?
-
maddi acidan bu sekilde dusunenlerden yazdiklarim icin ozur dilerim dusuncesizlik ettim. benim karsi oldugum sey insanlarin rekabetten kacmasi ve bazilarininda bilincli olarak 2020ye girenler icinde bu surecin uzamasini istemeleri
-
@bbann kesinlikle haklısın. Bakanlık açısından gözüken durum gibi düşündüm sadece. Şerh düşülebilirdi 2018-2019 gibi. Önümüzdeki süreç çok uzun, birçok şeye gebe. 2018'in hakkıdır o ilan, hiç şüphe yok! Ama tarihler bir şey söylüyor, onu anlamaya çalışıyoruz. @paretowilfredo üstada çiçek gibi bir konu, havada kalan her şey için en doğru adres
-
@VeblenMeblen biz 2020 de inşallah tekrar sınav olur diye dua ediyoruz. Burdaki kimse sizin kötülüğünü istemez çünkü sizi en iyi biz anlarız. Biz 2020 de sınav olursa inanın çok seviniriz.
-
bu sınava 2018 kpss olanlar giremesin bu sınav mahkemelik olur.7 ay önceden sınav tarihi açıklayacaksın 2018 ler giremiycek öyle bi dünya yok.
geçen dedim bakan guy açılımını bile bilmiyodur diye.haklı çıktım -
Arkadaşlar katılımdan dolayı teşekkür ediyorum etkinlik devam ediyor ve gerçekten güzel bir katılım var. Biz birlikte oldukça güzel şeyler olucak. Guy ilanını revize ettircez kimse bizim emegimizle dalga geçemez. Çünkü biz bu süreçte her fakülteden daha çok emek veriyoruz. Ayrım yapmadan her etkinliğe katılirsak herkes daha kolay ulaşır hedefine.