2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@kpss2017 yaş sınırı yok. Çünkü etkinliklerde bu dile getiriliyor.
-
Dün/bugün ekşi ve twitter yazılardan sonra hala İİBF açıköğretim kontenjan sınırı getirilmesine veya kapatılmasına karşı olan var mı?
-
@sipahi inşallah hocam bu hepimize iyi gelir
-
@hayırlısı035 dün ekşide yazılanları okudukça moral falan kalmadı zaten, açıköğretim sırtınızdaki kambur. Biz iibflileri düşünen kimse yok.
-
Mülakatlar kalksa ne olacak alınan alındı on yıllardır, bundan sonra kadro filan da gelmez,kurumiçi yüklü alımlar devam eder.Ben biraz karamsarım kusura bakmayın. Diğer meslekler için iyi tabiki mülakatları kalkması.
-
Bazı İİBF'liler kendini düşündükleri yok. Burada açıköğretimi savunan var. Sebebi eşitlikmiş ama diğer fakülteleri için eşitlik nedense geçerli olmuyor.
@hellsing, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@hayırlısı035 dün ekşide yazılanları okudukça moral falan kalmadı zaten, açıköğretim sırtınızdaki kambur. Biz iibflileri düşünen kimse yok.
-
@hayırlısı035
eşitlik derken aöf ile örgün eğitim hangi yönlerden eşit acaba merak ettim gerçekten. -
2 Martta mülakatlar denildiği gibi kalkıcak olursa bizim guy defterdarlik süreçleri nasıl işler ki acaba?
Birde torpili dayısı olup etkinliklere katılmadan hazır kadrolara konan ve kula minnet eylemeyen(!) arkadaşların gergin bekleyişi devam ediyor mu -
@kpss2017, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@sherlock hocam bu öğretmenlikte atama için yaş sınırı var mı birde okul öncesi özel eğitim falan nasıl tanıdık biri okumayı düşünüyorda
Birde üstteki hocama itafen hocam nice İstanbullarda okuyup 3.5 ortalama yapıp mülakattan elenen tanıdım naçizane tavsiyem pek bulaşma bu işlere dayi enişte hala vb yoksa
Mülakatlar kalkacak deniyor bu ne kadar doğru acaba
-
Görevin niteliğinin getirdiği haller dışında ayrıntısı bence önemli bir ayrıntı. Her görevin niteliği böyle bir hal getirir gibi duruyor
-
@hayırlısı035 açıköğretimliler + kurumiçi bu iki asalak grubu olduğu sürece iibfliler çok ağlasın dursun daha. Saygım yok, tahammülüm yok.
-
Dava durumu nedir arkadaşlar bilgisi olan var mi
-
@su28a Mahkeme Yürütme durdurma kararı vermiş. Ancak sınav için değil. Sınav tarihi ile ilgili değil diye biliyorum.
-
@ykps nasıl oluyor yürütme duruyor sınav durmuyor eminmisiniz? sizden başka hiç bir yerde böyle bir haber görmedim.
-
@elara Ben böyle bir haber aldım arkadaş da sorunca yazdım ne celalleniyorsun ilgili karar bakanlığa ulaştığında karar verilecektir.
-
@ykps celallenen yok. kusura bakma mesaj yazarken duygu iletimi yapamıyoruz. açıkçası ben durması ve bu haksızlığın giderilmesini isteyen biriyim. hakları elinden alınmasın 6 senemi verdim 3 4 ay daha beklemek zoruma gitmez.
-
@elara Aynı keza hocam bende giderilmesini istiyorum. Ki en az bizim de 5 yılımız yıkıldı.
-
@ykps sınav durmayacaksa yürütmeyi durdurma kararı ne için verilmiş olabilir ki.
-
@ykps eve t verilmis hocam sinavin akibetiyle alakali bi duyum almadim henuz. Bakanliga gonderilmis karar. Surec hizli isliyor eger boyle giderse sinava kadar yeni bi liste yayimliyabilirler. Eger yetismezse sinavi bi kac hafta ileri bi tarihe alirlar. 3 4 ay ertelenecegini dusunmuyorum.
-
Bence liste değişecek. Zaten olması gereken bu ama sınav tarihi ötelenmez bence. Yoksa başka mağduriyet doğurur. Eski liste belli kısa sürede yayınlanacağı düşünüyorum