2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaşlar mülakata kurum sınav sıralamasına göre mi çağrılcaz? Bilgilendirir misiniz
-
@frk hocam ben Zonguldak'ta yasiom eşim zonguldakta çalışıyor yakın olur die yazmayı düşünüyorum ama hangi ilçe daha yakın zonguldaga bilemedim siz nereyi önerirsiniz bartinida düşünüyorum bu arada puanm 79
-
@serra zonguldağa yakın olan cide araç ama bozkurt falan gelirse yada inebolu onlar kastamonuya 1 saat kastamonudan zonguldak 2 saat olsa en a 3 saat sürer eşiniz ne iş yapıyo bilemem ama özel sektörse kendine uygun bi iş bulamayabilir küçük yerde sizde 5 sene kalacaksınız iyi düşünün
-
2020 p48 puanı 76, 78 ve 80 olanların sılaraması nedir acaba? bilenler yardımcı olabilir mi?
-
@frk eşim TTK da çalisiyo hocam kamuda Zonguldak yok mecbur yakın yerleri yazicam veya siz bu durumda nasıl bı yol izlememi onerirsiniz
-
@serra zonguldağa gidiş geliş yapabileceğiniz biyer varsa orayı yazın bartın karabük bolu yoksa ömrünüz yollarda geçer Yinede siz bilirsiniz
-
@eco20201 yönetmelikte yok ama onceki yıllarda bu konudan da sorular gelmiş
-
@plansız bende yazılı test sınav sonuçların taban puanı arıyordum.Teşekkür ederim
-
@kpsslik https://www.instagram.com/tv/CGxzn12Iur9/?igshid=mlnjj3pfda6o hocam bunu izleyebilirsin
-
@frk teşekkür ederim hocam öneriniz için
-
Hocalarım kafama takilan bir şey var örneğin ben Ankara'yı tercih ettim ilk sırada diğer iller Adana Manisa Yozgat Eskişehir diyelim ben ilk tercihimde Ankara ilinde sınava girmeye hak kazanırsam sınav sonucu açıklandığında ankara için yeterli puanı alamassam diğer iller için şansım oluyor mu listeye girebiliyo muyum ?
-
@mj_23 hayir hocam hangi ili yazip kazandiysaniz o ilin bazinda degerlendiriliyor sinaviniz.
-
@extraordinary teşekkürler hocam
-
@mj_23 bence bu konuya da dikkat etmemiz gerekiyor, yüksek kapatan bir ilin sınavına girmek özellikle benim gibi 78-80 arası için zorlu geçecek. Sonuçta böyle bir durumda 85 90 alanlarla yarışacağız. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@yamtar 76.4 5500 siralama
-
@tefekkür bosver dönme ben döndüm adıyamana pek bısey degısmemıs:)))
-
@despot kesinlikle katılıyorum
-
Malatya düşünen var mı acaba ?
-
kayseriyi düşünen var mı arkadaşlar
-
Arkadaşlar elinde uluslararası ekonomik ilişkiler ve kuruluşlarile işletme iktisadi notu olan var mı?