2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@KamuAdayı o puanı aldıysan bize anca tebrik etmek düşer ama bu puana vmy yakışır.
-
@swezy yani bana kendinizi mecbur hissetmeniz garip geldi. Nerede yasiyorsunuz sehrinize kac alim olacak bilmiyorum ama sizin yerinizde olsam hic dusunmez sehrimi yazar hatta geri kalana oo piti piti yapardim. Arkadaslar lutfen artik stres yapmayalim. Bunu genel icin soyluyorum.
-
@despot
teşekkür ederim hocam. orda da klasik sınav var daha. bıktım artık ders çalışmaktan gençliğim çürüdü sayıştay çalışıyorum şimdi.
guy da joker olarak aklımda ancak diğer yerler gelirse yazmam tabiki. guy bekleyen arkadaşların önünü tıkamanın anlamı yok. herkes ekmeğinin derdinde. -
Yine önceki alım gibi birçok il taban görecek yani son tercihlere size göre kalbinizden ne geçiyorsa en az tercih edilebilir şehri yazın bırakın, gerisi Allah kerim
-
@sedatinho Hayallerinizin şehri Çorum mu, İstanbul mu?
-
@KamuAdayı hahaha. Bıktık ya bir değişiklik olsun der gibi. Kardeşim başarılar bakalım bizi ne bekliyor
-
Acı bir gerçek var ki o da şu hayaller sayıştay gerçekler guy ah ulan guyda olmasa iibfli-sbfliler aç kalır.
-
Arkadaşlar vergi hukukuna gerek yok değil mi ?
-
@hll İstanbul hocam, corumu yeterince gördüm yasadım
-
@sedatinho kaç puanla tercih edeceksiniz?
-
@ertyy benimde puanım 76.6 bende istanbul yazicam tavsiyem ilk iki tercihe büyük şehir yazın gerisini doğu tercih edin başka şansımız yok malesef:(
-
Arkadaşlar istanbul yazacak olanlar bi işaret bıraksınona gore önümüze bakalım bizde
-
@Earth11 herkez sizin gibi dusunup gecmiste oldugu gibi dogular yuksek kapatabilir
-
@Earth11 benim puanım 87 istanbul yazacağım
-
@adam-simith herkes doğu yazacak diye düşünüp kimse yazmayınca düşükte kapatabilir
-
@bb2777 şimdiden hayırlı olsun o zaman
-
@eomer mal müdürlüğü rahattır fazla iş olmaz 20 tane personel yoktur bir iki servise birden bakabilirsiniz genel anlamda rahattır çok fazla mükellef olmaz
-
Zayiflari eleyecegiz diye butun 85+lar İstanbul'u yazip birbirinizi disarda birakmazsiniz umarim
-
89 puanla bende ankara ıcın yerımı alıcam
Ankara sampıyonlar lıgı gıbı olmus durumda kurum sınavı acısından korkum var ama umarım guzel bır tempoyla kurum sınavının gecılebılecegını dusunuyorum
Herkes ıcın hayırlısı olsun -
@melisss evet yaa benim de korkum o80 ustu arkaslara söylüyorum ilk tercihe istanbul yazıp da onumuzu kapatmayın lütfenonumuzu acın noluyy