2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
76.4 5binlerde sıralamayla nasıl tercih yapmalıyım şansım ne kadardır sizce ?
-
@ertyy cevap bekleme verilen cevaplara da inanma bence şuan hazine ve maliye bakanı berat albayrak bile buna cevap veremez .:)
-
Arkadaşlar memleketini yazanlar çok karlı iş yapmış olacak şimdiden söyleyeyim
-
Geçmiş yıllar, nice yas ve matemler ile dolu. Hey gidi. İç sesinizi dinlemeyi unutmayın. Sonra, ah o sonra. Sonrası hiç. Dünyanın evren için bir anlam ifade etmemesi gibi.
Yolunu kaybeden her çocuğa yeni bir yol olması dileğiyle. -
@heisenbergww ben de 88 ile yazacaktım şimdi sizi görünce vazgeçtim bak
-
@sedatinho ironi yapiyorsunuz sanırım anlamadım
-
@heisenbergww hocam bende corum yazacaktım memleketim. ironi yapmadım estgf. yüksek puanlılarla kurum sınavından yarışmak istemem sonuçta. memleket mi istanbul mu arada kalıyordum. istanbulu yazacam inşallah. yani ironi falan degil ciddi konuştum
-
@sedatinho hocam kusura bakma yuksek puanli olup vazgectim deyince ironi sandim.Kalbinizde corum varsa degistirmeyin derim.Istanbulda okudugum icin cok pahali bir sehir guy maası yetermi bilmiyorum yoksa dunyanjn en guzel sehri.
-
@hayırlısı035 hocam çok riskli değil mi
-
@heisenbergww ek gelirim olacak. corumu tercih etme sebebim birazda istanbul yüksek puanlılarla yarışacagım korkusuydu ama heralde her tarafta var bu yüksek puanlılar. artık ya nasip deyip hayallerimin şehrini yazacam. inş hepimizin hakkında hayırlı olur
-
@kpss1819 hocam puanınız iyi eğer öyle bir durum varsa ilk orayı yazarsınız yine alt tarafa garanti gördüğünüz yerleri yazarsınız
-
@sedatinho bence ilk siraya yine de Corum'u yazmalisiniz. Puaniniz gayet yuksek zaten. 88in ustu olup da Corum'u yazan cok kisi olmaz ama Istanbul icin olur. Yine de siz bilirsiniz tabi
-
@melisss hocam istanbul en güzeli. biraz corum için tereddüde düşmüştüm ama zaten her tarafta yüksek yapanlar olacak. sonradan pişman olmak istemiyorum. istanbul yazacam inş. siz nere yazcaksınız puanınız kaç?
-
Arkadaşlar bu iş tam bi kumar kimin nereyi yazacağı belli değil herkes tereddütte bende 86 paunla İstanbul yazıcam ve maalesef yüksek puanlılarla yarışmak zorunda kalacağım ama İstanbul yazmak zorundayım malesef
-
@sedatinho ben de konya ve cevresini yazacagim. 80 puanim. Hatta 79.97 ama ben diğer puan turlerinden ilanlarin acilmasini bekliyorum alanim baska cunku. Hepimizim hakkinda hayirlisi olsun. 5 tercih var herkes gibi illa ben de bir umut Istanbulu yazarim ama once yazdiklarim gelir diye dusunuyorum.
-
@sedatinho hocam 88 ile daha ne kdar yükseği sizden iyi olabilir ki ? maşallah diyim ama bence rakiplerinizle her yerde eşdeğer konumdasınız
-
@swezy umut dagitiyo gibi gorunmek istemem ama 86 puanla istediginiz her yer gelir. Haa sikintiniz yuksek puanlilarla karsilasmaksa orasi da kismet derim ki zaten korkmayin 86nin ustundekiler guy olana kadar diger ilanlara gitmis olurlar. Hakkinizda hayirlisi olsun.
-
@melisss aslında korkmuyorum sonuçta sınav formatı kpss den çok farklı değil zaten dağılım nasıl olacak o hiç belli değil o kadar çok şehir açılmış ki yüksek puan alan bi çok kişi de memleketini yazacak İstanbul herkesin kaçtığı geçinemediği bir şehir mecburiyetim olmasa asla yazmazdım hayırlısı
-
Bıktım artık ydsli ilanlardan. 90 puan ile ben de ankara yazacağım arkadaşlar. hakkınızı helal edin
-
@sedatinho kardeş kpss den 88 alabilicek kapasiten varsa guydan niye korkuyorsun yapmayın Allah aşkına kendinize güvenin tedirginlik sizi başarısızlığa sürükler