2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@heisenbergww, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@cambridgemezunu bayat yazacagim hocam ilk siraya iskilipte oturuyorum
hayırlısı olsun hepimiz hakkında.
-
Arkadaşlar merhaba, nişanlım doğuda bir ilde öğretmen ben batıdaki bir ili yazarsam o benim yanıma gelebiliyor mu? İnternette hep polis öğretmen örnekleri var bir örnek bulamadım. Bilen birisi yardımcı olursa çok sevinirim?
-
80.0 puanım var ve izmir balıkesir tekirdağ urfa erzurum sıralamasıyla yazmayı düşünüyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
-
@muhmul5811 hocam bir önceki sayfada yazdım bende , benim de nişanlım Kars'da öğretmen yeni atandı 81 puanla orayı yazacam aklıma hiç gelmezdi hep hayalim Muğla'da yaşamaktı ama nasip olmadı
Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum başka yerden de öğrenirseniz özelden yazabilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim.
-
Gümrük mufaza ve guy da kim kime tabi biliyormusunuz arkadaslar
-
@muhmul5811 nerede hizmet ihtiyacı fazlaysa diğeri onun yanına gider https://www.mevzuat.gov.tr/mevzuat?MevzuatNo=836525&MevzuatTur=3&MevzuatTertip=5 burdan okuyabilirsiniz
-
@idealistbiri Hocam benim de Antalya'da yaşamaya hayalim vardı ama nasip değilmiş, ben de 90 puanla Muş'u yazacağım vardır bunda da bi hayır Hayırlısıyla bir yerlere gelelim gerisi hallolur Yine farklı bir bilgi edinirsem size iletirim
-
@rrrsss1610 Çok teşekkür ederim hocam, tamamdır
-
Arkadaşlar bir sorum olacaktı mesela Ankara’yı yazdık 5 katı sınava çağırıldı burda herkes sectiği merkez yada ilçeyle mi yarışacak yoksa sadece Ankara bazında mi olacak mesela 70 kişi alıyor 140 kişi genel mülakat mi sonra seçtiği yere göre dağıtılacak yoksa Polatlı 20 kişi onlar mi kendi aralarında yarışıcak ordan 40 kişi mülakat mi bilgisi olan varsa acaba
-
@michalkalecki il bazındakilerle yarışıyorsunuz. İlçeyle işiniz yok.
-
@EsTerGon-Kalesi çok teşekkürler hocam
-
bilecik ve amasya yazacak var mı? Kadro 1 kişilik nasıl kapatacak çok merak ediyorum
-
@crowdingout sen yazınca aklıma geldi. bilecik va amasya yazmayı düşünüyorum
-
Arkadaşlar konya ve Kastamonu ilçeleri hakkında bilgi verir misiniz
-
Arkadaşlar il tercihlerinin altına merkez veya ilçe diye o ilin altında açılan tüm ilçeleri isteğimize göre hepsini mi sıralicaz yani diyelim ankara yımseçtik
Altına merkez beypazarı diye sıralarsak 2 tercihimiz gitmiyo dimi o ilin altına o ilde açılan tüm ilçeleri yazabilicek miyiz? -
86,2 ile Afyonkarahisar ı yazacağım.Sizlere fikir olmasi açısından söylüyorum.Memleketim çünkü
-
Ankara çok sampiyonlar ligi mi olur arkadaslar? Herkes memleketini yazmak istiyor anladigim kadariyla bi ankarali olaral nereleri yazmam mantikli puan 81
-
@extraordinary ben de Ankara'yı merak ediyorum
-
Bu gidişle heralde doğu yüksek kapatacak batı düşük kapatacak herkes garanti olsun diye doğu yazcak gibi geliyo🤭 neyse https://www.instagram.com/p/CGw01-QLTFW/?igshid=1o3zncr5ir2q7 aksam 9 bucukta canlı yayın var kaçırmayın derim
-
@hayırlısı035, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Bugün birçok arkadaşla konuştum.Afyonun köyleri çok beğenmiş.Birçok arkadaşım ilk tercih olarak afyonu yazmayı düşünüyor.1 tane 100 puanlı arkadaşım,10 tane 99-90 arasında puanlı arkadaşım ve 14 tane 89-82 puanlı arkadaşım ilk tercih afyonu yazacak.Kesin bilgi yayalım.