2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@nimesay öyleyse ne ala. Bir de mesela kpss 1.sinden başlayarak örneğin 5000. Kişiye kadar herkes de girmez herhalde be kardeşim sınava... O kadar da değil diye düşüyorum. Bu sepete 80 üstü alan arkadaşların acaba demesine bir türlü anlam veremiyorum
-
@LioN hocam şunu anladım yazdığından İstanbul zaten 1250 kişi çağırıyor yazalım sona beklesin daha orta şekerlilere baştan saldıralım alırsak amenna alamazsak zaten İstanbul fazla aklımdan kaynaklı sigorta gibi duruyor..? Olabilir mi
-
@Kymkm109 işte o noktada 80 üstü alan yanlış tercihte oyun dışı kalır mı acaba bunun riski ne hiç çözümleyemiyorum en zor olasılık sorusu gibi
-
@necipuysalll ben 2 aralık gibi bir şey okudum neydi ki o ? Galiba hak kazanan liste duyurusu. Yanlış isem düzeltin ..
-
@Kymkm109 kardeşim yok öyle birşey demedim. Tercihlerini gönlüne göre yap:). Lakin belli bir puanın üstünde olanlar büyük ihtimal öncelikli olarak ilk tercihlerine gönül rahatlığı ile yaşadıkları memleketlerini yazarlar gibime geliyor. Gelip gelmeyeceğini çok sıkıntı etmezler gibime geliyor. Daha sonraki tercihleri ise belli bir strateji belirleyip yapabilirler.
-
Örneğin,
Ankara 72 kişi toplamda
Merkez ise 24 kişi aliyor.Merkezi seçtim diyelim
24x2kati mülakata kalacak şekilde mi belirlenecek benim durumum yoksa 72x2kati şeklinde mi.Yani kurum sınavında il bazında mi yarışacağız seçtiğimiz ilçedeki(merkezdeki) kişilerle mi
-
@Muhalba ilçeleri unutun hocam il bazında sınava girersiniz .
-
@Muhalba İl sayısı baz alınacak dostum. İlçe işi sonraki iş ve bir kaide ilave edilmemişse komisyon takdirinde
-
@Muhalba kardeşim Ankara ilinin kontenjanı kaç ise o girenlere yarisiyorsun kurum sınavında. Ankara için kaç kişi giriyor toplamda 72 mi. Buy yazılı sınavında 72x2 nin içinde olursan mülakata kalırsın. Mülakat biter daha sonra ilçe tercihlerine bakarlar puan sıralamasına göre ilçelere dağıtırlar.
-
Teşekkür ederim hepinize
-
@karar, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@Muhalba ilçeleri unutun hocam il bazında sınava girersiniz .
Hatta şunu söyleyim il sınav ilçe mülakattır
-
https://youtu.be/p1EYh9zObNs arkadaşlar izleyin, izlettirin derim Alican hocanın guy ile ilgili canlı yayını
-
2018'de ki alimda tek yil (2017) puaninin kullanildigi yil 70 ile kapatan iller vardi. 70 puanin siralamasi o yil 19 bin civariydi. Hadi bu yil 2 yilin puaninin kullanilicagini dusunursek 9 bin civar yapar ki gecen senede bu senede sinava giren binlerce kisi var. Ustune hali hazirda calisan, guydan daha iyi mevkilerde olan, tercihte bulunmayak olan cok kisi var. 5 il tercihi meselesini de dikkate alarak ben 8-9 bin siralamaya kadar dusecegini tahmin ediyorum ki bu siralama 71-72 puanlara denk geliyor. Sahsen 77 puanim ile İst-Ank-İzm disinda hemen hemen her ilin gelecegini dusunuyorum. Ayrica Hmuy icin 89 puan ile yds puanim olmadigi icin basvuramiyorum. Kasimda ki e-yds kontenjanini dolduran arkadaslari buradan kiniyorum
-
@Kymkm109 76 alan adama bir il gelip de aynı ile 78 alan kişinin gelmeme ihtimali yok. 78 alan adamın sıralaması daha önce değerlendirecek çünkü 1’den 5’e kadar. Mantık çok basit ama milletin kafası karışmış. Liseye de üniye de aynı sistemle girdik halbuki. En istediklerinizi başa en garanti olacağınızı düşündüğünüzü sona yazacaksınız. Çok basit.
-
@karar inanin bilmiyorum insallah 2 aralik degildir cok gec cunku sinavdan 10 gun once lisite mi aciklanir benim gibi 75 78 bandinda olanlar verimli calisamaz acaba gelir mi gelmez mi diye
-
@hakimaki herkes simdi istanbul, ankara, izmir yazicak:)
-
Yanlız bin kişilik alimi nasıl kabul ettirdiler herkes birden su il gelir bu gelir mi bence kpss bitmiş artik
-
@mcosk kesinlikle katılıyorum. Bu şekilde yaparsak hepimiz istediğimiz illere yerleşiriz,hatta çoğumuz yaşadığı memleketine yerleşir çok iyi olur Tek il tercihi varmış gibi yüksek sayılı illere saldırmanın anlamı yok yine hata yapmayalım garanti olsun
-
Arkadaşlar Vergi Hukuku kesin çıkmıyor değil mi tvs başlığı altında, sadece tvs yeterli olur mu ?
-
79,5 puana Adıyaman gelir mi acaba