2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@lafz hocam çok zor gibi tabloya göre
-
@kumsaati evet zaten öyle dediğiniz gibi kestirmek çok zor. Herkes burayi kimse yazmaz yaziyim garamti olsun derse en dusuk kapanacak iller bile yuksek kapanır. Bunun garantisi asla yok. Surayi kimse yazmaz diyemeyiz. Adam 85 almistir evi hakkaridedir orda kalmak ister yazar gelir. Adam 70 almıştır ağrı yazar kimse yazmamistie gelir. Bence de tek il daha iyiymis yani tamamen şans işi tamamen yani tek ilin 5 illi versiyonu herkes kendi kaderini kendi belirleyecek birine surayi yaz gelir burayi yaz olur demek asiri mantıksızlık olur cunku hicbir ilin garantisi yok
-
@hustundag hocam mülakatı hiç düşünmeyin bence o tamamen nasip işi ama kurum sınavındaki kaygınızda haklısınız . Benim de teleşlarım sizinkiyle ayni . Şunu da düşünmek gerek ama evlilik vs gibi durumlar dışında tercih ettiğimiz yerlerde 5 sene kalmak zorundayız. Bu da ayrı bir kafa kurcalıyor of of
-
Büyük illeri yazmaktan vazgeçtim sınavı geçsem bile mülakatta tercih edilmeme durumu var 81 puanım var zaten gelse bile elenirim gibi geliyor, bilmiyorum bir tek ben miyim böyle düşünen?
-
@law hocam ben de böyle düşünüyorum ama böyle düşünen de az kişi değiliz bence böyle de elimizde patlayabilir. Tamamen nasip işi artık
-
İlan öncelikle hayırlı olsun. Naçizane tavsiyem kimsenin ve hiçbir anketin etkisinde kalmadan tercihlerinizi yapınız. Bu yıl ilk defa 5 il tercihi olacağından dolayı hiçbir hesap tutmaz kolay kolay. Kaldı ki mesele guy ise hesaplar çok şaşar ve zamanında da birçok kimsenin canını yakmıştır. Dolayısı ile etki/tesir altında kalmayınız. Kendi araştırmalarınızı yapıp tercihlerinizi gönlünüze göre karar verip yapınız. Vergi dairesi/Mal Müd. ayrımına gelincede. İl merkezinde iseniz vergi dairesine,ilçede iseniz mal müd. bağlı olunur. Başkaca bir fark yoktur.
-
@KY dediğiniz gibi nasipte ne varsa o olacak ama insanda kendini düşünmekten alamıyor
-
20 kasimda basvuru son ne zaman aciklanir tahmini biz sınırdakiler bosuna calismayalim sinava
-
@necipuysalll puanınız nedir
-
@LioN muğlaya yığılma olur mu sizce.2018 taban puanlara bakınca izmirin 70 ile kapattığına inanamıyorum resmen ters köşe olmuş .o rakamlara bakarak tercih yaparsk izmire yüklenme olabiliceği için patlayabiliriz de en güzeli geçmişe bakmamak mı arkadaşlar hepimizin beyinler yandı gerçekten
-
@nimesay kardeşim bu konularda yorum yapmak güç. Tavsiyem kendin ölç biç tart ve gönlüne göre tercihlerini yap.
-
Ben puanlama işini hala anlamadım.. Farzedelim Antalya İzmir döşedim ilk sıralara ve yattı. Son sıraya da İstanbulu koydum. Benim için örneğin, 78 puan alan birisi için, İstanbul gelme şansı var mı? Benden önce İstanbulu yazan 76 puanlı kardeşimin benden daha fazla mı şansı var yoksa ben yine mi onun önündeyim?
-
@LioN doğru diyorsun çok yorumsuz durumun içindeyiz
-
Bu arada 5 il tercihi tamam iyi güzel ama maliye her ile mavi boncuk dağıtmış. 5-10 kişilik kadrolar serpiştirmiş Türkiye geneline. Eskiden olduğu gibi yüklü kadrolar il bazında olsa idi o zaman bu 5 il tercihinin gerçekten bir anlamı olurdu. Misal önce 120 tane konya 85 tane Kayseri 70 tane Antalya vs geliyordu. Şimdi bakıyorum hepsi 5-10 dağıtılmış.
-
@Kymkm109 arkadaşlar bir ses verin de huzurlu uyku uyuyalım yav :))
-
Yav ne zaman foruma girsem bu guy ilanı başlığı. Çok da vasıfsız bir iş ama insanlar çıldırıyor guy olmak için
-
@Kymkm109 benim anladığım ilk tercihlerde sıralamaya girersen alıyorsun xaten senden önce sıralamaya giren oyundan çıkıyor .ve son bir kişi kaldıysa onun önceki tercihi olduğu için o kontenjanı dolduruyor galiba.ben böyle anladım ama yanlışsa düzeltin arkadaşlar
-
@lafz kardeşim guyda zaten düşük puanlı büyük puanlı ayrımı yok. Kurum sınavı, mülakat ve kpss puan belli oranlarda alıyorlar. Mülakatta düşük puan + bile olabilir yüksek puanlıların başka kuruma geçmelerinden rahatsızlar. Hatta kurum sınavında kendinden çok daha yüksek puanlı birisini eleyibilirsin
-
@Kymkm109 kardeşim puanın önemli. Sen 78 puan ile 5. tercihine İstanbul'u yazdın. X kişi ise 76 puanı ile ilk tercihine İstanbul'u yazdı. İstanbul 78 veyahut 76.1 puan ile kapatırsa sen girersin.
-
@kderviş nasip abi artık bakacağız