2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@eomer her işi yapar hocam .küçük şehirdeysen ve hatta ilçesiyse harclara da bakarsın mtv ye bakarsın gidere bakarsın .Yani hepsini sen yaparsın .yoğun olur mu onu bilmiyorum.
-
@byteks1, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Üstad şu mal müdürlüğü muhabbetiyle ilgili bilgilendirme de yapabilir misin ? @paretowilfredo
Bu aklımda dostum, ilk fırsatta
-
Ankara merkez kaçla kapatır acaba?
-
@paretowilfredo doğru söylüyorsunuz puanı iyi olmayanlar stratejiden cok artık rastgele yer yazacak gibi çünkü dediğiniz gibi standardi yok
-
@MMmustafa Merkez / İlçe ayrımı yok dostum. Başvuru Ankara için yapılacak.
-
@paretowilfredo Çok çok teşekkür ederim. Yazdıklarım sizi rahatsız etti diye korkmuştum dönüş olmayınca hocam:) Teşekkür ederim.
-
@paretowilfredo üstad yazınızı okudum fakat bazı noktalar pek oturmadı bende.Kısaca şöyle sorayım Ankara merkezde çalışmak için ne lazım İli seçtikten sonra ilçeler arasında sıralama yapamıyor muyuz?
-
@paretowilfredo 8 bin 9 bine kadae siralama gelebirmi diyorsunuz yani ustad
-
@MMmustafa Yapabiliyorsunuz dostum ancak komisyon takdir ediyor görev ilçenizi başarılı olduğunuz il içerisinde. Siz başvuruda hepsini sıralayacaksınız ancak hangisine gidebileceğiniz kazanırsanız o zaman belli olacak.
-
İstanbul için 4000 deyim bi şans varmı?
-
@fatos 8 - 9 bine kadar kişi umutlu bir biçimde başvuruda bulunacak sürecin içerisinde olacak anlamında söyledim dostum. Nereye kadar gerileyeceğini öngörmek ne yazık ki mümkün değil.
-
@bykeynes, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
İstanbul için 4000 deyim bi şans varmı?
@paretowilfredo hocam sizce umudumu kaybediyim mi yoksa denemeli miyim ?
-
@bykeynes Dostum bence puanı 70+ olan herkes şansını denemeli. Beş il tercihinin nelere gebe olduğunu ilk kez bu yıl görcez. O yüzden kimse öngörüde bulunamaz ve puanı olan herkes başvurmalı.
-
@paretowilfredo anladım üstadım çok teşekkür ederim.
-
@paretowilfredo hocam allah sizden razi olsun ki 73.80 le benim gibilere umut olup calisma arzumuzu kirmiyosunuz enazindan allah razi olsun
-
@paretowilfredo ilçeleri sıralıyoruz ya il tercihi tabanın altında o vakit o öncelik dikkate alınmıyor mu yani ordada puana göre sıralaması yapılması gerekmez mi mülakattan sonra
-
@mahalkme gercekten guzel bir uslubu var
-
Bu sene askerde olduğum için giremedim arksdşale kpss a grubuna. 2019 p48 81.5 iş yapar mı ya 85 ler falan konusuluyor okuyamadım tamda ironi mi yapıyor arkadaşlar
-
@Adam-Keeynes bende 81.7 var öyle bir konuşuyorlarki Ankara falan yazamayacağız heralde
-
@lafz sıralama kaç hocam o puana