2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Umut kirmak istemem ama 77 altı denk gelirde küçük bi şehir tutturursa ancak görünen o. bu kadar az alim ve 5 kati çağrılma şehirleri zaten bölmüşler hayallerimiz suya dustu
-
@eemci ''Dostum genelde ikinci alanlara ayrıca çıkıyor Gelir İdaresi ihtiyaç duyarsa. Yani Mühendislik, Matematik, istatistik alanları için ihtiyaç duyarsa az sayıda da olsa daha sonra alıma çıkılabilir.''
ALINTI TWİTTER: @TY_WilfPareto -
@malatyalı-sis bilgisi olan biri varsa bizleri aydınlatırsa çok iyi olacak. Ya da gib mi aranmalı bilemedim. Ona göre insanlar başvurur 5 yıl ciddi bi süre
-
82 puanla istanbul gelmez mi? Olumsuz yorumları okuyunca tüm moralim alt üst oldu. Tecrübeli arkadaşlar ne düşünüyor?
-
@arz-u kesin gelir
-
Şu yeni sistemi anlayan arkadaşlar var ise biraz daha açarak anlatabilirler mi
-
@hakimehanımm Dostum yer değişikliğinden kastı meslek içi il değişiklikleri yani tayin hakkı. Yani muvafakat verildiği sürece başka mesleğe geçmenizde bir sakınca ya da engel bulunmuyor
-
@paretowilfredo yani guy olarak atanan birisi daha sonra vergi mufetiisligi kazanirsa 5 yil doldurmasina gerek yok degil mi?
Burda bahsettigi ankaradan bursaya gidemezsiniz anlaminda heralde.
-
Eş durumu sağlık durumu halleri gibi durumlarda 5 yıllık hizmet suresinizi tamamlamasaniz da yer değişikliği yapabiliyorsunuz ama onun dışında arkadaşın dediği gibi aynen, tayin hakkı yok
-
Marsiyal insAllah inşAllah.
Sizede başarılar dilerim. -
@malatyalı-sis Evet dostum aynen öyle. Yukarıdaki dostumuzun söylediği gibi mazeret halleri dışında tayın imkanınız olmayacak, ancak muvafakatin önü kurum takdirine bağlı olmakla birlikte her zaman açık.
-
@paretowilfredo Hocam size özelden bir kaç soru sordum. Forumda yeni üyeyim. Belki görmemiş olabilirsiniz de buradan yazayım dedim. Bir cevaplama şansınız, zamanınız var mıydı?
-
@kderviş Size öyle geliyor hocam kurum içi alımlar oldukça bize bu pay düşer ancak
-
@paretowilfredo teşekkür ederim hocam bilgilendirme için
-
@nonamemen Dostum sürekli olarak ve 3 cepheden mesaj alıyorum O nedenle ilk fırsatta dönmeye çalışırım hemen dönemesem bile
-
Istanbul yine can yakar mi ya da 5 e herkes istanbul yazar mi
-
7 bin kere kadar düşer mi acaba siralama
-
@kumsaati ben düşeceğini düşünüyorum ama kesintisiz bi şekilde değil. (Yukarda arkadaş, 77 demis ama biraz daha inisiyatifli davranmakta sakınca görmüyorum) 75 e kadar düşer, daha altı anca izbe yerlere denk gelir de olursa sıralama 7 binlere kadar gerilemis olur diye düşünüyorum. Yoksa direkt o kadar düşmez. Hiçkimsenin net bi fikri yok tamamen şansa kalmış sonrasi
-
Benim bi sorum olacak herkes garanti olsun diye doğuya yüklenirken batıdaki illerde boş kalma ihtimali var mı? 5 il de var gerçi ama sizce kalır mı boşluk?
-
@rrrsss1610 Dostum bunun hiçbir standardı yok. 1000 kişilik alım, 5000 kişilik sınava giriş skalası ve hemen hemen 8 - 9 bin kadar ayrı kişi / eğilim söz konusu olacak. Süreci ancak manipülasyonlar menfi yönde etkiler ki buna da müsaade etmemeniz gerekir hiç birinizin.