2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@kderviş şuan kaçak durumundayım başvuruda askerlik belgesi isterlerse sunabileceğim bir belge yok
-
@mehmet122 Tamamda sen şimdi sinava kazandiktan sonra mulakat felan işe başlayana kadar çok vaktin var halledersin gibime geliyor
-
@kderviş yazılı sınavdan sonra direk askere gidicem zaten ben sadece başvuru yaparken sıkıntı yaşamıyım onu bilmiyorum
-
Üstad şu mal müdürlüğü muhabbetiyle ilgili bilgilendirme de yapabilir misin ? @paretowilfredo
-
@mehmet122 Başvuruda bakmiyorlar galiba askerliğe
-
@kderviş tamam kardeşim Eyvallah inşallah belge istemzler yoksa büyük sıkıntı: )
-
@mehmet122 yok ustad ne belgesi kpss puani ile başvuruyorsun öyle belge felan yok sonraki aşama o işe başlayacağin zaman evrak teslimi zamani karşina çikar
-
İlanda atanınca 5 yıl yer değiştirme olmayacak deniliyor. Mesela merkez uzmanlığı kazandık yine mi izin verilmeyecek, yeni gelmiş heralde bu uygulama tam anlayamadım?
-
@kderviş tamamdır kardeşim çok sağol hakkında hayırlısı inşallah.
-
@kderviş saçma sapan konuşma hiç mi girmedin sınavlara da Millete bundan aşağı düşmez diyosun herkesın aklı kafası var tek ilde bile geldi aç bak hatta sen bakma bile burda sınava giren herkes açsın baksın tüm senelere ait sınav puanlarına her şey yazılı resmi orda
-
Allah aşkına biraz vicdan vicdan milleti yanlış yönlendiren herkese Allah başka yerden sorar ben sadece diyprum ki inşallah Allah herkesın gonlune gore verir hayırlsıı ile
-
@kderviş istanbul o kadarla kapatmaz kardeş kapatmaz ha adam konyalı konya var niğde var afyon var bılmem yakın yerler iller varken kalkıp tek il tercihi gibi istanbul yazarda aklına şaşarım o insanların da arkadaş akıllı olan adam ilk önce istediği yakın illeri ve kaldığı ili yazar çok çok son 2 şehri değişik yazar mantıklı olan bu bence
-
@Umutlu-bekleyiş Ustad tek ilde gelmesi çok normal değil mi onundeki insanlar tek tercih yapabildiği için dağiliyorlar biryerlere ve olağan sapmadan farkli yani atiyorum 72 puanli birisi guy olurken 80 puanli birisi kurum sinavina giremiyordu. Şimdi artik sapma yok puani yuksek olan girecek net. Eski sisteme göre dusunup yeni sisteme gore puan belirleyen ben değilim
-
@Umutlu-bekleyiş Hocam artik mantiğin ve aklin bittiği yerdeyiz bu insanlar 3 yildir ilan bekliyor ve çoğu işsiz. Sizin dediğiniz binde kaç kişi olabilirki. Sapma olmayacak diyorum vay efendim şöylesin böylesin. Eski sistemde duşunup yeni sisteme göre yorum yapiyorlar.
-
Siralamasi 4000 içinde olanin şansi var arkadaşlar gönul rahatliğiyla yapin tercihlerinizi
-
Büyük çoğunluk kendi memleketi ve yakın yerleri yazacak en sona da garanti olsun diye sayı yüksek old. için istanbulu yazacaktır yoksa istanbul u çok istediğinden değil bu sebeple istanbul un çok da yüksek kapatacağını sanmıyorum en fazla 76-77 olur tahmin
-
@hakimehanımm hic kimse bu konuyla ilgilenmiyor ama cok onemli bi konu. Bu 5 yıl sadece hmb icin mi gecerli yoksa sgk denetmenligi icin vs birakip gidebiliyor muyuz
-
Arkadaşlar ben sistemi biraz yanliş anlayip yanliş yorumlamişim lutfen yorumlarimi dikkate almayin pareto hocanin dediği şeyi yeni anladim sistemi ben farkli anladim lutfen yorumlarimi dikkate almayin silemiyorumda lutfen kusura bakmayin çok yanliş anlamişim
-
@botan01 ne 76-77 si hayal mi kuruyorsunuz 79 dan aşağı kapatmaz istanbula alim az zaten nerde küçük köşede kalmis şehir varsa insanların gözünden kaçan 76 ancak öyle. Bin kişi alim ve 5 kati artik herşey kesin büyük şehirler 79 dan aşağı kapatmaz küçük şehirler için geçerli o dedğiniz
-
@kderviş kardeşim bende onu diyorum tamam eskiden sapma vardı ama millet yine işsizdi ve korktuğu için bazı illeri seçiyorlardı şimdi korku o kadar yok çünkü ilk 3 tercihi yapıp 4-5 e daha garanti yer yazar sonuçta 80 üstü olan hekres itanbul yazmayacak ya da 77 altı olan herkes ağrı yazmicak ilk önce gönülden gelen yer sonrası nasip zaten Allah herkesin gonlune gore versin inşallah