2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
İSTANBUL 80 ÜZERİNE ÇIKAR MI? TECRÜBELİ ARKADAŞLAR NE DÜŞÜNÜYOR?
-
@rrrsss1610 evet hocam. Ya öyle olur ya da yasal bir dayanak oluşturulur. Olması gereken bunlar en azından. Halihazırda yasak olmasına rağmen geçici görevle başka yerlere gönderilenler de var. Hatta bir guy Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine geçici görevle gönderilmiş şehit olmuştu. O zaman da geçici görevlendirme konusu bayağı konuşulmuştu.
-
Arkadaşlar lütfen gerçekçi bir yorum bekliyorum . İlk deneyim ve tecrübe olacak benim için. Antalya sizce kaç ile kapatir?? 82.96 puanım var sıralama 1928 Antalya için % kaç şans var puanimla dışarıda kalmak istemiyorum. Diğer merak ettiğim İller Denizli Muğla Burdur
-
Bugün birçok arkadaşla konuştum.Afyonun köyleri çok beğenmiş.Birçok arkadaşım ilk tercih olarak afyonu yazmayı düşünüyor.1 tane 100 puanlı arkadaşım,10 tane 99-90 arasında puanlı arkadaşım ve 14 tane 89-82 puanlı arkadaşım ilk tercih afyonu yazacak.Kesin bilgi yayalım.
-
Kurumiçinin kurum dışından fazla olması gelecek adına planlarını zaten açık bir şekilde gösteriyor. İkinci parti kurum içini bile hazırlamışlar biri çıkmış 3000 biri çıkmış 5000 diyor. B memur alımını dayarlar onlarıda ilerde yaparla guy nasıl olsa başkanın dünyadan haberi yok 2 kahvesini içmeye gidilse yeter. Bundan sonra guya vmye felan girmek hayal HALA diretiyorlar istanbul 79-78 düşer tamam güzel kardom benim düşer. Yeni başlayan kardeşlerim kaymakamlık sayıştay hakimlik yardırın inanın onlara girmek daha kolay
-
@hayırlısı035 Üstadım son yazımı yazıyorum guy istanbul min 83 yakın zamanda göreceğiz zaten. Gerçekleri söylemek insanların planlarını yaparken çok daha iyi
-
@Su28A lütfen biri de benim yazıma bir cevap yazabilir mi aklımda şablon bile oluşmadı tercihld ilgili
-
@hayırlısı035 ben buna inanmıyorum. Daha önceki yıllarda da gördük öğretmenlik tercih zamanında da. Kimse yazmasin zaten gelmez diye, bize kalsın diyerek boyle soylentiler cok dolaşıyor. Doğru da olabilir tabi ama bilemedim yani o kadar yuksek puanli insan ilk tercihe afyon yazsın. Peki
-
@Su28A Kesin gelir bence benim yazdıklarım istanbul içindi
-
@rrrsss1610 Aynen üstad 30 kişiyle 40 kişiyle olacak iş değil. Sayı çok az fazla sapmıacak istanbul çünkü alternatifi yok
-
Merkez birde
-
@hayırlısı035 hayır bi de ne tesadüfse Afyona 25 kisi cagirilacak siz de tam 25 tane arkadasinizla konusmussunuz 1. Siraya afyon yazacak komik yani....
-
Gecmiste sirnak 78 le kapamis bu sene de oyle olur mu acaba
-
@adam-simith olursa şaşırmayız tek il tercihi zamanı 78 buyuk ihtimalle ya memleketini yazan ya da cevre ilini yazan biriydi. 5 il varken ve o kadar cok il secenegi varken (ki şırnak bu yıl 5 kisi alacak) daha cok alim olan illeri yazmak daha mantıklı. Daha iyi bilenler lütfen duzeltsin ama ben bir iki puan dusebilecegini öngörüyorum
-
Bazı ilçelerde vergi dairesi yok mal müdürlüğü var.Mal müdürlükkeri hakkında bilgisi olan var mı?Guy'lar genelde ne iş yapar orda.
-
@rrrsss1610 adam trollemiş işte spekülasyon yapanlara gönderme. Bu arada İstanbul çok pahalı bir şehir sakın yazmayın.
-
Seneye bu sayıyıda bulamayız pareto hocamızın dedikleri bir bir çıktı o kurum içine çok daha güçlü tepki vermeliydik. Gelir idaresine b memurlarını dayarlar guy unutulup gider mhuy gibi ve dahası gibi
-
İl tercih sonuçları yazılı sınavdan önce mi açıklanıyor
-
@kderviş insallah hocam. Antalya da yüksek kapatıyor diye biliyordum ondan endişe ettim
-
@despot sen dalgani geç guzel kardeşim 1250 siralama olan yerde ve alternatifi yokken hangi sinav 3000-2500 siralama olani sinava cağirmiş. Siz 2016-2017de kalmişsiniz kusur bakmayin