2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@fatos katılacaksın tabiki
-
@kderviş biraz hesap kitap yapın.İstanbul 250*5=1250 kişi çağırılacak ankara ise 360 kişi çağırılacak.2019 kpss olan 82,99 puan 1500 civarında.2020 kpss 80 üstü aşağı yukarı 3310 kişi var.Benim gibi birçok kişi hem 2019 hem de 2020 girdi.Ne kadar kişi tekrar girdiği net değil.Ama azımsanmayacak kişi tekrar sınava girdi.Neye dayanarak 84-85 aşağı düşmez.Hadi istanbul 79-80'den aşağı düşmez deseniz anlarım.Birçok kişi tek il olmadığı için uçuk puanlar olmayacak geçmişte bile bu kadar yüksek kapatılmadı.Birçok kişi kpss guy için girmiyor.Bazı yerler mal müdürlüğü olduğu için tercih eden olmayacak.
-
@sdu_ank 250x5 nasıl 80-81 kapatıyor üstad anlatırmısın
-
@leventgöktuğ hocam şimdi gördüm. İlan yenilenir derken neyi kastettiniz tam olarak kestiremedim de pek. Yani nasıl bir revize olur ?
-
@kderviş şimdi bak güzel kardeşim 82 puan alan adam 2500 lerde değil mi bu insanın önünde halihazırda guy olan sgk denetmeni olan il göç olan ve müfettiş olan sadece benim tanıdığım 30kişi var ve hiç biri bu ilana başvurmayacak birikme her yıl vardı bu yıl sadece biraz daha fazla 2015 yılından beridir bu işin içindeyim
-
@sdu_ank adamsın. Ben de tam olarak böyle düşünüyorum. Hmuy icin giren bir dünya atanmış insan var
-
@rrrsss1610 hocam benim anladığım mevcut yerlerin mevzuata uygun olmadığı. Eğer bu yerlerde guy çalışamazsa ya yeni cbk çıkar ya da yerler değişir. Aksi halde kanuna uygun olmayan bir atama olacak diye anladım.
-
@kderviş il göç birden çok puan türü vardı.Evet alım az ama 2019 ve 2020 puanlara bakarsanız.Tek puan türünde 80 üstü puanda 3310 geçen anca vardır.77 üstü olan birçok kişi doğru il tercihi ile girebilir.Sanki siz algı yapmaya çalışıyorsunuz.
NOT:alımın düşüklüğü geçmişte ve gelecek hep mücadele ettim. -
@sdu_ank, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@strtmn insanların aklıyla oynuyorlar daha öncesi de insanlar zevklerinden İstanbul'u ankarayı yazmıyordu alım fazla ve il sayısı azdı şimdi yüksek puanı olupta kendi ilini yazmayıp istanbulu ankarayı yazan ahmaktır ayrıca istanbul gibi iş yoğunluğunun fazla olduğu bir yerde çalıştığım ve kurtulduğum için çok seviniyorum. Maksimum kapatcağı 80 81 dir daha da üstünü görmez Ankarayı kestirmek zor çünkü alım az ama tahminimce o da 83 gibi bir puanla kapatır.
Üstadım dediklerinizi dikkate alacağım. Çok doğru yazmışsınız.
-
@strtmn eyvallah kardeşim. İnsanların umutlarını kırmakktan başka bişeye yaramaz böyle konusmalar o yüzden tercihini yapcaksın oturup çalışcaksın nasipse zaten olur ayrıca bir tavsiye arkadaşlara mal müdürlüğünde çalışmaya korkmayın inanın alıştıktan sonra hem bırakmak zor oluyor hemde o kadar boş zamanınız oluyor ki ders çalışmak için
-
@sdu_ank mal müdürlüğünü biraz acarmisiniz nerden alıyoruz mal mudurlugu oldugunu sacma soru olabilir bilmiyorum
-
@hayırlısı035 Dayanağınım şu üstadım. En çok tercih edilecek il olması. 1000 kişilik guy ilanı değilde 250 kişilik guy alımı gibi düşünüyorum. 250 kişilik alım gibi düşününce 1250 kişilik başarı sırası min83e geliyor. 2019dan beri kaç kişi yerleştiki yukardan önden çekilsin. Yeni gelenlerin sayısı çekilenlerden fazla. Geçen il göç gördünüz 83teki yığılmayı
-
@fatos defterdarlik olmayan illerdeki ilcelerde mal mudurlugu oluo sanirim
-
@kderviş kardeş senin demene göre ilk 1500 Istanbulu tercih edecek. Biraz mantıklı olunca çok il açtığı yüksek puanlilaein bir kısmının kocaeli ankara antalya muğla vs dagilacagini düşünürsek max 80 kapatır o da max
-
@mahalkme öyle bir kriter yok o tamamen ilçenin büyüklüğü ile alakalı bir durum
-
@sdu_ank oylemi pardon ozaman
-
istanbul 2015 ve 2016 puanıyla yapılan 2017 sınavı gibi kapatırsa şaşırmam yani 76,13
-
@sdu_ank İnsanların moralini bozmakla alakası yok polyannacılık yapmıyorum. 3 yıldır alım gelmiyor yalandan mal müdürlüklerini dayamışlar. Koca istanbul 250 mi ihtiyaç var. 2017 sınavında 1250 kişi aırf istanbuldu. Şimdi 3 yıldır alım gelmemesine rağmen 5te biri. Vmy iptal olan sınav 500 kişi kaç yıl geçmiş bilmiyorum alınacak sayı 175 bak sen. Onuda almaz bunlar ben sana diyim yaparlar bir kazık sınavı 100ü geçer. 2016 sınavı kaçtı 400 kişiydi 300-350 aldı. Geçen yıllardan sonra sayı 175
-
@Don-Pablo ben şahsen o civarda bekliyorum.Ama kesin konuşmamak gerekiyor.
-
@leventgöktuğ hmm simdi anladim hocam ama ilan değişirse daha az ile illerin alim sayisi artar o zaman boyle mi dusunuyosunuz