2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaşlar ilan hepimiz için hayırlı uğurlu olsun Benim bu il-ilçe tercihleriyle ilgili bir sorum olacak. Kurum sınavı il bazında mı kapatıyor yoksa ilin her ilçesi için farklı kapatabiliyor mu bilginiz var mı bu konuda
-
@Umutlu-bekleyiş o zaman tamam hocam sağolun daha net oldu
-
Arkadaşlar beni linçlemeyin sakın ama sizce 83 puanı olan biri strateji yapmalı mı yoksa çok da uçmadan istediği her yeri yazmalı mı
-
Arkadaşlar puanım 70 üstü fakat sıralamada ilk 5000 içerisinde yer almıyorum. Buna rağmen il tercihinde bulunma hakkım var mı?
-
Arkadaşlar 85 puanla yazacak bir yer bulamadım korkuma gelir mi yazacağım şehirler diye öyle bir korku salıyorsunuz ki ortalığa ..!!
-
@kymk1997 tercih yapacağız ama "kpssye giren degil guya basvuran" ilk bes bininki dikkate alınacak
-
@mathilda istediğin yeri yaz .
-
@miraculumd42 onların beyni olduğundan şüpheliyim
-
@bybredd illeri ve dağılımları görünce insan ister istemez panik oluyor . Sağolun hocam
-
Arkadaşlar bu kurum içi neyi kapsıyor sadece şöfor temizlikçi filan mı yoksa merkezi atamadan atanan düz memurlar da kurumiçi yoluyla guy sınavına girebiliyor mu?
-
Arkadaşlar hayırlı olsun herkes için. İmece nin en güncel hali olan arkadaşımız bana atarsa memnun olurum. Mail adresim: cannburhan@gmail.com
-
Herkesin aklında olduğu gibi deli sorular benimde aklımda var . Mesela birinci tercihi 76 olan birisi ve benim puanim 83 şimdi ben ikinci tercihe istanbul yazdım o birinci tercihe . Benim ilk tercihim gelmedi ama onun birinci tercihi olduğu için o mu yerleşecek Istanbula
-
Sabahtan beri yazdım yazdım sildim,biz bu gunleri atlatırız evelallah ama nerede haksızlık yapan varsa hesabını sormazsak bize de yazıklar olsun
-
Inşallah tek il tercihinin 5 il versiyonu değildir bu . Eğer öyle olursa tek il tercihinde yaşanan haksızlığın daniskası yaşanır
-
@snowpatrol bu sene herhalde ilk senen herhalde.Evet kurumda güvenlikçi,çayçı,şoför,vhki vb. kapsıyor.Ayrıca maliye bakanlığı uzun zamandır vhki almıyor.Kurumiçi faydalanacak o kadar çok kurumiçi sınavı açıldı ki, hala uzman olmayıp bu sınavı bekleyenlerin çoğu başka kurumdan geçen düz memurlar, hizmetliler,güvenlikler,şöfor,çaycı vb girme olasılığı çok fazladır.Bide kurumiçiler yardımcı olarak göreve başlamıyor direk uzman olarak başlıyor.Yani anlayacağın kolay yoldan uzman oluyorlar
-
Akşam saat 10 da Alican Dovletov youtube kanalında, Murat Güzelli de yarın akşam 9 buçukta instagramda canlı yayın yapacak. Bence katılın hepimiz bilgilenelim doğru tercihle yerleşelim
-
@extraordinary il bazında
-
görseli buraya koyamadım ama şöyle bir durum var. İlan yenilenebilir.
-
@leventgöktuğ neye dayanarak böyle söylediniz fikir mi sadece
-
@snowpatrol, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaşlar bu kurum içi neyi kapsıyor sadece şöfor temizlikçi filan mı yoksa merkezi atamadan atanan düz memurlar da kurumiçi yoluyla guy sınavına girebiliyor mu?
B kadro memurluğa sahip olan herkesi kapsıyor.