2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@law bencede. Yani burda 1. Tercihler hep daha önemli olmalı ki anlamı olsun ama nasıl olacak işte
-
@squirrel memleketlerimiz ve çevrelerini sıralamamız en mantıklısı bence
-
@law ama mesela istanbul çok kişi alıyo eğer 2.3. Sıraya koyarsakta bu sefer istanbul düşük kapatsa bile yerleşemeyebilme durumu ortaya çıkmaz mı hocam
-
Ya açıkçası benim hiç umudum yok. Puanım 73,69 hakkari mardin şırnak felan yazıcam. Hiç umudum yok tamamen ölü tercih olacak biliyorum. İlk girişimdi sınava. Seneye alım olur mu olmaz mı hiç bilmiyorum. Dediğim gibi ölü tercih degil mi....
-
@squirrel hocam o da doğru İstanbul’dan ziyade Ankara ve İzmir can yakacak iller bence onlardan uzak duracağım . Araştırmalarıma göre memleketim ve çevre illerini yazacağım birine de yerleşirim inanıyorum
-
Ben biraz şöyle algıladım arkadaşlar örneği x adayı yerlestirene kadar sistem deneyecek onu yerleştirince bi alta. Yani bu sistemde üniversite tercihinde gibi girebilecek en yüksekten başlayarak tercih edilecek herhalde. Bu durumda daha yüksek sayidaki illerin taban puanı artacak diğerleri daha alçakta kalabilir. Ben 79.95 puanla başvuracagim son 2 tercihi daha köhne yerlere yazmaya niyetim var sizler ne dersiniz
-
@tomjoad ama hocam işte yerleşene kadar olursa sıralama ve tercihin mantıgı ne olacak yani il bazında sıralama yaptırdıklarına göre 1. 2. Ye ne yazdıgımızın bi önemi olmalı yanlış mı düşünüyorum çünkü istanbulu yazmadı diyelim çogu kişi yüksek kapatacak çekincesiyle 1. Tercihe 70 le yazan biri kazanıp 2. Tercihe yazan 78 puandaki birinin kazanmama ihtimalı doğar onu kastediyorum ben. Dolayısıyla da kafam karıştı
-
@squirrel o da doğru hocam valla girdiler birseyin altına umarım hepimizi altında bırakmazlar.
-
Hesabimi kapatin ey yoneticiler
-
nasıl olacak bu 5 il tercihi. yani iki durumda olabilir dediğiniz gibi ama olması gereken üniversite tercihi gibi olmadı. bakanlık aydınlatsın bunu. nasıl sıralama olcak
-
Hesabimi kapatin ey yoneticiler
-
@kürşadd tamamdır şimdi ilgileniyorum.
-
@law ters seçim yine çok olcak belli hiç bir yer riskli değil Her yer riskli
-
@Antimülakat birader e posta degistir adini degistir hesaptan cikis yap oldu bitti burada birseyler okumak icin giriyoruz sayfayi ilerletme.
-
@metin2500 hocam haklısınız da arkadaş niye bu kadar ısrarla yazmış. Sürekli buraya bakamıyoruz. Neyse temizleriz o yorumları, sıkıntı olmaz.
-
@Umutlu-bekleyiş bu çok iyiydi traji-komik...
-
@squirrel yok hocam 2. Tercihte senin puan yuksekse sen gireceksın ordaki kasıt dıyelımki senin 80.1 başka arkadaşta 80.1 ama o 1. Tercihe yazdı sen 2. Tercihe arkadaşına gelır yani senin 80 de istanbul yazın gelmedi ama 2. Sırada ankara yazdın başkası 1. Sıraya yazsa bile senın kadar puanı yoksa tabiki sen gideceksın
-
@law en mantıklsıı bu hocam illere bakmayın ne ile kapatacağı belli değil algı çok olur aldanmayın üzülmeyın arkadaş 5 il tercihin var yaz memleketini yakın illeri en sona da bi tane garantı at
-
Bu ilanın neden 3 yılda geldiği belli herifler her ilin ilçesini özenle araştırıp seçmişler haritadan incelemekle kalmamışlar gidip yerinde görmüşler
ALINTI TWİTTER: @DeMhuy -
@Umutlu-bekleyiş aynen hocam memleketim ve çevreleri sona da İstanbul en kötü artık orası olur:)