2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@jeğrisi bu konuyu açıklığa kavuşturmak gerekiyor kesinlikle
-
@mathilda kesinlikle hocam ona göre tercih yapmak gerekiyor
-
@mathilda en çok korktuğum tek il tercihin 5 il versiyonu olması. Öyle olursa 71 le Istanbula sıralamaya giren 85 le açıkta kalan bile olabilir
-
@jeğrisi hocam öyle olacağını sanmıyorum ösym sistemi gibi olur . Yoksa 5 ilin hiçbir anlamı kalmaz .
-
@mathilda ınslalah hocam
-
yazılı sınava girmeye hak kazananlar tek il için mi girecek yoksa yine 5 il tercihi üzerinden mi ? Yani tercihlerimi yaptım diyelim 5 il için 2 aralıkta sonuçlar açıklancak bize şu il için yazılıya girme hakkı kazandınız mı diyecek? biz ondan sonra sözlü sınav için sadece o il için mi yarışacağız ?
-
@rrrsss1610 alt metin yazan yeri tıklayın hocam.
-
@hayırlısı035 @Okitov vay be neler dönmüş!!
-
P48 85 tam ankara yazılır mı 72 kişi 5 katı 360 kişiye
-
Guy istanbul 84-83den aşağı düşmez. İnsanlara boş hayaller satmayın. Bazı iller 81-82 felan kapatabilir birkaç il. Doğudaki illerde bir tık düşük kapatabilir. Rakamlar belli bize yine hüsran
-
@kderviş ahh hocam naptınız ya
-
@kderviş naptın dostum 84 puanım var 1500. Siralardayim kaldi ki istanbul da sınava girecek sayısı 1500 Bu sefer farklı bir sistemde ilk defa tercih yapılacak kimse ne olacağını kestiremez.
-
@kderviş erken başladınız, İst 83-84 he tamam
-
Tamam işte kardeş 84-83 dedim zaten sonlardan gireceksin. Benim puanım 81,67 objektif oldum bende isterim düşsün ama herşey ortada. 3 büyük şehir dışında doğru düzgün sayı yok. 5-10 kişi felan bir yolunu bulmuşlar. Ağzımıza bir parmak bal çalmışlar resmen
-
@strtmn insanların aklıyla oynuyorlar daha öncesi de insanlar zevklerinden İstanbul'u ankarayı yazmıyordu alım fazla ve il sayısı azdı şimdi yüksek puanı olupta kendi ilini yazmayıp istanbulu ankarayı yazan ahmaktır ayrıca istanbul gibi iş yoğunluğunun fazla olduğu bir yerde çalıştığım ve kurtulduğum için çok seviniyorum. Maksimum kapatcağı 80 81 dir daha da üstünü görmez Ankarayı kestirmek zor çünkü alım az ama tahminimce o da 83 gibi bir puanla kapatır.
-
@strtmn Güzel kardeşim yalan mı? Geçen il göç alımında 400x10 kişi görmedin mi 84-83-82 hepsinde yığılma var. Kaçşa kapadı 82 küsürdü yanlış hatırlamıyorsam. Ee şimdi sayı daha az
-
@kderviş ilk 1500 istanbullu tercih edecek hocam ben yakında 90 la dışarda kalacam diye korktum bu yorumlara
-
@kderviş hocam bu p48 sadece
-
@adanali01 ayrıca tek bir liste yok aynı şey değil
-
@adanali01 hocama katılıyorum taban puanda kapatacak yerler illaki olacaktır