2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@kuşçubaşıeşref açılan bütün ilçeler sıralanabiliyor mu onda sa 5 ilçe sınırı gibi bi sey var mi
-
@rrrsss1610 yazabilirsiniz diye düşünüyorum ama kesin bir şey diyemem ilk kez böyle bir sisteme geçiş süreci oldu
-
@kuşçubaşıeşref hocam belki de o ili kazananlar arasında arkadaşınızdan daha yüksek puanlılar vardır onlar da tercih etmiştir o ilçeyi ve arkadaşınıza ikinci üçüncü tercihi gelmiştir eğer sistem diğer arkadaşın dediği gibiyse.
-
@kpsslik eminim ben merkeze atandım benim gibi ilk tercihi merkez olan arkadaşım ikinci veya üçüncü tercihi geldi
-
@kuşçubaşıeşref doğru siz de haklısınız
-
@dust7 ben komisyon karar veriyor diye düşünüyorum ama yüzde yüz emin değilim zaten kazanın da neresi olursa fark etmez
-
@kuşçubaşıeşref evet tabiki haklısınız inşallah
-
Puanlar nasıl olur yükselir mi düşer mi bir öngörüde bulunabilecek olan var mı ?
-
Arkadaşlar ilk defa tercih yapacağım . Nasıl olacak anlamadım şimdi . Az alan şehirleri mi yazmak lazım yoksa yüksek sayı alan şehirleri mi ?? Strateji nasıl yapmak gerek bilemiyorum. İlçeleri mi yazicaz direk ???
-
@law 78 il beklenmedik bi şey oldu en büyük şok bu sanırım. 5 il tercihi var çok düşeceğini sanmıyorum ama 80 üstü alanın da hakkari şırnak yazacağını sanmıyorum. 2017 alımı gibi olur puanlar +1 -1 diye düşünüyorum
-
Eskiden zordu tek il vardı istediğin ili bile yazmakta tereddüt vardı ama şimdi gerçekten iyi yanları çok ve ben düşeceğinede inanıyorum yanı en azından insan istediği ili 1. Sıraya koyar sonra 2. İl 3. İl felan çok çok riske atmamak için son bi il farklı yer yazar ben inanın insanları anlamıyorum vallahı benım 76-77 puanım olsaydı yazacağim ilk şehirlerin geleceğini düşünüyorum kimse kusura bakmasın gonul rahatlığıyla istedikleri ili önceliğe koysun yoksa yine canları yanar yıllarca insanların yandığı gibi ya arkadaş korkma seç eski sistem yok sana diyor kı ilk öalişmak istediğin yerleri sırala daha ne olsun bu sistem geçen sonavda bile helseydı içerdeydiö Allahın izni ile korkmayın karar sisin kararınız olsun ki canınız yanmasın
-
5 il tercihi adil olan bir sistem. Puanları bir parça yukarı çekebilir. Her ne olursa olsun gönlünde yatan ili yazmanın kolaylaşacağı bir sistem olmuş. Burdaki handikap; açılan iller içerisinde çokça ilçe tercihlerini de barındırıyor olması. Büyükşehir merkezleri rağbet görür gibi görünüyor. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
Gelir uzmanı arkadaşlarımızdan aldığım bilgiye göre ilk etapta önemli olan il tercihiymiş arkadaşlar ilçe tercihi sonradan ayarlanıyormuş,ilçelere takılmadan tercih yapmamı söyledi.İllere göre mantıklı bir tercih yapmamız lazım. İstanbul Ankara İzmir Bursa riskli yerler,sayıları yüksek. Küçük illerde şansımız yüksek gibi
-
Arkadaşlar merhaba benım anlamadıgım su ornegın dıyelım bes tercıhten sınava ılk tercıh ettıgım yerdekı sıralamaya gırdım dıger dordu artık cöp mü olacak ?
-
@debis35 Diğerlerine aile üyeleriniz yerleştirilecek boş kalır mı hiç
-
@kaimoğlan bu aıle kavramı iibf mezunu arkadaslarımsa sevındırıcı ama genel aıle kavramıysa hıc hos deil Bilesin.
-
@law hocam peki bu tecih sıralamasında nasıl olacak? Mesela puanımız 80, 1. İl ankara 2. İl İstanbul yazdık, diyelim ankara 83 le kapadı puanımız yetmedi, İstanbulu da 1. Tercihi olanlar öncelikli olacak değil mi 80 le kapasa bile alınacak kişi sayısı 1. Tercihle dolsuysa değil mi? Kafalar biraz karışık
-
@squirrel bi hoca da aynen böyle demişti
-
@squirrel ankara 2.tercihte bulunanın puanı daha yüksekse o gider.
-
@botan01 o zaman tercih sırasının bir anlamı kalmıyor ki hocam. Bence sırası da önemli