2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@mali-sömürü Sadece 2017 KPSS kullanıldı.İlanın metnini aşağıdaki bağlantı metni tıklayarak görebilirsiniz.Bizzat GİB'in sayfasında aldım
bağlantı metni -
Kariyer uzmanlık yalnızca kurumda ezberlenmiş bilgilerle olmuyor.
Kariyer uzman demek:
Bulunduğu hiyerarşideki en üst makama namzet olan,
Devleti temsil etmek için gerekli akademik başarı görgü, bilgi, muhakeme becerilerine sahip olan. Ayrıca uzmanlık vizyonunu taşıyan kişi demektir.
O açıdan yıllardır yaptığı işi öğrenmiş olmak kariyer uzman olmak için yeterli kriter değil.
NOT:Ayrıca birçok kurumiçi güvenlikçi,şoför,çaycı,hizmetçi kendileri KPSS-Alan girmiş adaylardan daha çok uzman meslek bilgi ve birikime sahip olduğu iddia ediyor.Aşağıdaki resimde bir örnek
-
@hayırlısı035
adamın türkçesine üslubuna bak hocam. tartışılmaz ki. kaldı ki bu tartışmalarda yorumlarda böyle kalır gider. alım yapılana kadar konuşulur işte. alımın üstünden az bir zaman geçince de unutulur gider normale döner herşey. sağlam bir tepki hiçbir zaman olmadı ve olmayacak da. onlar da bunu bildiği için bu kadar rahat konuşabiliyorlar. -
Gazetelerde, maliyeden müjde 5 Bin personel alınacak yazıyor. Güzel bir algı oluşturulmuş. Lakin 3 Bin kişi zaten halihazırda ayın 15'inde hesabına maaşı yatan insanlar. Fakat milletimiz bunu, maşaALLAH birde alım yok diyorlar al işte 5 Bin kişi alınıyor. Nankör bunlar nankör diye algılayacak maalesef.
-
@KamuAdayı maalesef öyle.
-
@hayırlısı035 hep birilerine çıkar sağlama bunlar .ilk değil son da olmayacak .Zamanında yüksek lisans yapanlar devlet gelir olmuş , gib in bir birimi varmış insanlar gelir uzmanıyken merkez uzmani yapılmİş kim bilir daha neler vardır .Birileri böyle olacağını biliyordu hem de çok iyi o yüzden millet açıktan okul okudu .Hatta şu an kıytırık yerlerce yüksek lisans yapan var yine içerden dguy alacak diye !
Suçlamaya hakkımız yok .insanlar daha twit atmıyor kaldı ki bakanın yanına gidecek .Bu insanlar zırt virt bakanın yanında .Tepki verilseydi yine olurdu ama sayı 1000 olurdu .Neden 1000 diyorum benim duyduğum 4400 kişinin kurum içinden bekleyen olduğu .ama insanlar evde kitaba gömülüp soru çözmeyi tercih etti .Ben burda konuşurken beni şikayet edenler sahte hesap diyenler oldu .Şimdi gördünüz mü ?
Maliye sınavının bel kemiği guy dur .diğerleri az gelebilir ama guyun az gelmesi büyük tehlike .keşke en azından şimdiden farkında olsak da yine de bir şeyler kazanabilsek!
-
1000 guy ilanı gib de yayınlandı . Sınav tarihi 12 Aralık 2020 hayırlı olsun.
-
-
İlan gelmeyecek hüüüüğğğ diye bağıran arkadaşlar atılan linke iyi baksınlar. Tabi o kişiler haftalar öncesinden sınava hazırlanmaya başladılar. 1 kişiyi vazgeçirebildiysek erkenden çalışmaya,o da iyi diye düşünüyorlar.
-
Hayırlı olsun 78 İL,
1.000 Kişilik Alım İlanı,
5 İL tercihi, 5 Katı ile Yazılı Sınav
12 Aralık 2020 Yazılı Sınav -
Hayırlı olsun.4.kez sınavına girecem.Ancak bu sefer il seçimi ilçelere daha çok olduğu için kararsizım
-
sınav şartı 70 geçen girebilir mi ben mi yanlış anladım
-
Hiç merkez yok eskiden çok az ilçeye alırlardı şimdi full ilçe . Yaşadığım 3000 nüfuslu yere bile guy alıyorlar ben şok
-
tek il tercihine yakın orantısız puanlar olacak baya dağılacak adaylar. taban gören yerler dahi olabilir . tarihinde ilk kez 78 il. en son 23 il idi . 5 il tercihi de düşecek gibi çoğu yer
-
@ücüncütekil hocam sizce 2018 alımı gibi mi olur puanlar
-
@sedatinho tamam gördüm 5 katı olacakmış yine
-
@hayırlısı035 bugün bizi harcayanların , yarın kendilerini seveceklerini sanıyorlar. Yazıklar olsun .
-
Çok fazla 1 kisilik ilce var, dogru secim yapan 70 puanla dahi sinava katilabilir.
-
İçimiz buruk, sevinçlerimiz hep yarım, hakkımız olan hayatı hak etmeyenler yaşıyor. Bize lutfedilene hayırlı olsun demekten başka bir şey şu an elimizden gelmiyor. Bunu hiç unutmayın dostlar, yaşadığınız sürece unutmayın hatta guy olursanız, kendilerine makam ikram edilenler karşısında emeğinize saygınızdan ötürü ezilmeyin, bükülmeyin.
Sınav sürecinizde, meslek hayatınızda başarılar dilerim. Allah, yardımcınız olsun.
-
@malatyalı-sis il seçimi yapmak mı daha mantıklı ilçe seçimi mi sizce