2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Şöförler ve hademe kadrosunda olanlara 1500 kişi ilan nedir ki geçen senede onlara kurumiçi alım oldu bu demek oluyor ki dışarıdan alımlara artık devlet sıcak bakmıyor lakin komiserlikte de artık kurumiçine dönüldü ne diyim hakkımızı savunmadığımız sürece böyle 3 yılda bir gelen 1000 kişilik ilana sevinir oluruz
-
Bari sınavları aynı gün yapmasınlar . Eski ilanda hepsi aynı gün görünüyordu vallahi içim daralıyor artık
-
@mathilda benim p47 ve p48 aynı puanda virgülden sonrası farklı ikiside 82 puan. Normalde p47 48 denndaha yüksek gelmesi gerekirken niye böyle gelmiş anlayamadım
-
@Su28A genel kültür genel yetenek de çok etki ediyor hocam .
-
İlanlar ne zaman gelecek yoksa eli kulağında mı olacak yine :))
-
abi reklamı da açıklama metnin üstüne koymazsın bu arada ya. Reklam koy koyma demiyoruz da bu derecede rahatsız edici olmasına gerek yok el atmanız lazım şu duruma.
-
@homecinomiss bende o kurumiçi 3000 i gördüğümden beri sindiremiyorum
-
Bu arada açıkçası ben kpss yi bitirmeye çalıştıklarını düşünüyorum hani resmen yıldırmaya çalışıyor bence onlar bile şaşırıyordur bu ısrar ve gayretimize. Kurum içi bu kadar fazla alım olup 3 yılda 1000 olması vmy nin 175 e düşmesi zaten bi ilan geliyor 15 kişilik. Bi bitmediniz dediklerini duyar gibiyim fikrimce.
-
5000 girecek 4000 yine işsiz kalacak küçük bir ilanda sessiz kalanlar bir gün dediğimi anlayacak.
Siz etkinlik değil dersi seçtiniz geçmiş olsun
Ben SMMM işine dönecem yine bir eli kulağında muhabbeti daha çekemem
Giden sadece enflasyon düşük olduğu halde her ay parası artan kitaplar ve gençlik oluyor sonuç kim kazanıyor ?
Kazanlarda kaybedenlerde hep aynı elveda forum herşey gönlünüzce ve liyakat içinde olsun diyecem ama bunu yazarken bile tebessüm ettim analdınız siz
-
Arkadaşlar öyle talihsiz bir nesilizki 3 yıl bekliyoruz ilan geliyor 5000 , 3000'i kurum içi bu adamların hiç mi vicdanı yok anlamadım amaçları ne çözemedim muhalif biri hiç değilim ama bu bakandan olmaz tasarrufu bizden yapıyor tüm türkiye öğretmen hemşire çatır çatır atanır bizim gördüğümüz muameleye bakın bakın siyaset üstü konuşuyorum insani olarak bize yapılan bir zulumdur 3 yıldır aile baskısı akraba baskısı çekiyoruz yalan söylemeyeceğim bir ara o kadar bunaldım ki sırf atanma ile alakalı soru sorarlar diye misafirlerin yanına gitmiyordum biliyorum çoğumuzun durumu aynı ancak biz organize olamıyoruz arkadaşlar biz sesimizi çıkarmadıkça öğretmenler sağlıkçılar gibi hakkımızı aramadıkça bizim hakkımız yeniyor sadece biz değil ben bu ilanla sınavlara girebiliyorum ya bizden sonra gelenler ne olacak onlarada yazık biz bir tepki göstermezsek bu böyle devam edecek belli oldu. velhasılı kelam en büyük güvencemiz olan maliye bakanlığı alımlarında kurum içi garebeti kabul edilemez Cimer olur başka bir yer olur dilekçe mail ne gerekiyorsa toplu bir tepki göstermemiz lazım bize bu konuda yol gösterecek biri yok mu?
-
@Keynesin-Faizi tedricen gelecekmis
-
İşsiz gence 300 işi olana 1500 Duy kadrosu vermek sözün bittiği yer.Tam 5 katı yazık bize.
-
Hepimiz aptaliz hakkımızı arayamiyoruz bin kişi nedir ya 2-3 yıl olmuş biz boyle pasif kalırsak boyle de kabul ettirler. İlan gelse sevinecek olan biri var mi merak ediyorum bin kişi yahuu beş bin değil ve bazı arkadaşlar ilan gelecek seviniyor. Bu mu yani bizim hakkimiz! Diyecek kelime bulamıyorum çoğu arkadas da sınırdadır eminim zaten puanlar dusuk. Çok üzgünüm.. Zaten yüklü alim olan guy kaldı onu da kaybedicez yakında!
-
HMB,GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI İLGİLİ TWİTTER ETKİNLİĞİ
Twitter'da
️ 24 EKİM 2020 CUMARTESİ(Yani Yarın)
14:00'DE
️ Sayın Bakanımız Berat Albayrak'tan ve diğer devlet büyüklerden açıktan gelir uzman yardımcılığın kadro sayısının artırılması
Tüm İİBF'lileri Bekliyoruz.
TAG etkinlik saatinde Murat Güzelli @muratguzelli twitter hesabında duyurulacaktır.
NOT: Bundan sonra Her gün Etkinlik yapılacaktır.
İİBF MÜCADELE PLATFORMU.
Gündemden uzun süre durabilmek için kuralları uyalım:
️ ️ KURALLAR:
TAG gündeme girinceye kadar;
1⃣ Kişileri ve kurum etiketi yapmıyoruz
2⃣ Görselli ve fotoğraf tweet atmıyoruz.
Etkileşimi hiç düşürmüyoruz, her birimiz 20 tweet atıp 200 RT 200 beğeni yapıyor, begenisiz RT siz tweet bırakmıyoruz.
Tweetleri peş peşe değil bir kaç dk aralıklarla atıp , fav ve rt yapmayı önemsiyoruz.
Aynı tweetler etkileşime katkı sağlamıyor kopyalayıp yapıştırmak yerine RT yapıyoruz.
Etkinlik süresince hesapların gizlilik modunu açık tutulmalıdır.
Aktif katılım sağlayıp kurallara uyalım. Ve etkinliği twitter,whatsapp vb. duyuralım -
@hayırlısı035, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
HMB,GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI İLGİLİ TWİTTER ETKİNLİĞİ
Twitter'da
️ 24 EKİM 2020 CUMARTESİ(Yani Yarın)
14:00'DE
️ Sayın Bakanımız Berat Albayrak'tan ve diğer devlet büyüklerden açıktan gelir uzman yardımcılığın kadro sayısının artırılması
Tüm İİBF'lileri Bekliyoruz.
TAG etkinlik saatinde Murat Güzelli @muratguzelli twitter hesabında duyurulacaktır.
NOT: Bundan sonra Her gün Etkinlik yapılacaktır.
İİBF MÜCADELE PLATFORMU.
Gündemden uzun süre durabilmek için kuralları uyalım:
️ ️ KURALLAR:
TAG gündeme girinceye kadar;
1⃣ Kişileri ve kurum etiketi yapmıyoruz
2⃣ Görselli ve fotoğraf tweet atmıyoruz.
Etkileşimi hiç düşürmüyoruz, her birimiz 20 tweet atıp 200 RT 200 beğeni yapıyor, begenisiz RT siz tweet bırakmıyoruz.
Tweetleri peş peşe değil bir kaç dk aralıklarla atıp , fav ve rt yapmayı önemsiyoruz.
Aynı tweetler etkileşime katkı sağlamıyor kopyalayıp yapıştırmak yerine RT yapıyoruz.
Etkinlik süresince hesapların gizlilik modunu açık tutulmalıdır.
Aktif katılım sağlayıp kurallara uyalım. Ve etkinliği twitter,whatsapp vb. duyuralım
Bu resmi değiştirmek için etkinliklere katılalım. -
Acaba mühendis alimida olurmu
-
@gencbiraday, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Şöförler ve hademe kadrosunda olanlara 1500 kişi ilan nedir ki geçen senede onlara kurumiçi alım oldu bu demek oluyor ki dışarıdan alımlara artık devlet sıcak bakmıyor lakin komiserlikte de artık kurumiçine dönüldü ne diyim hakkımızı savunmadığımız sürece böyle 3 yılda bir gelen 1000 kişilik ilana sevinir oluruz
Hocam yanlışım varsa düzeltin bildiğim kadarıyla 2012 yılından sonra ilk defa kurumiçi oluyor.
-
Zamanında etkinliklere katılmamış olanlar bugünkü kadro sayısına itiraz etmesin bir zahmet.Sayı artsın diye yapılan etkinliklere hep belli sayıdaki kişiler katıldı.Ben etkinliğe katılmayayım zaten katılıyorlar diye düşünen arkadaşlar bu kadro sayısı sizin eseriniz...
ALINTI TWİTTER: @ilooderler -
Kurumicine laf edenler de aynı şekilde. Hocam hocam diye peşinden koşuyorsunuz işi varken uzman olacak siz issizsiniz defalarca sınava giriyorsunuz dedim diye beni, hedef gösterme insanları diye linclemislerdi. Şimdi kurumiciye çok verildi diyorlar günaydın diyoruz sadece
ALINTI TWİTTER: @heidiolacak -
Hocam bir sorum var. 2018 alımında 2016 kpss puanı kullanıldı mı? Çünkü 2018 kpss puanı kullanılmadı tek 2017 mi kullanıldı.yoksa 2017 ve 2016 beraberim kullanıldı.