2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Kurum icinde uzmamliga mi vermisler yoksa uzman yardimciliginami.
-
P19 dahil olur mu acaba ya
-
Guy ilanı ne zaman gelir ?
Çok merak ediyorum kaç katı cagirilacağına -
@Keynesin-Faizi min 5 kat olur değil mi
-
@Umutlu-bekleyiş çok büyük ihtimalle 5 katı
-
@mathilda bu yüzden arkasalar 1000kisilik alımdan sonra 1000 kişilik bı alım için daha etkinlik yapılabilir temmuzdan önce yada sonra
-
@emelktü daha vermezler sanmam
-
1500 kurum içi nedir ya o kadar işsiz varken...
-
İlan az il tercihi 5 e çıktı sistem biraz farklı gibi şimdi valla bizim sınavı ösym yaparsa hiç şaşırmam kpss den sonra zaten saldık yani ben kendi adıma konuşuyorum tabi yetişir mi bilmiyorum
-
@swezy aynen hocam umarim guy ilanini 1 2 hafta sonra verirler.cunku coronada suan pik yapmis o kadar insan sehir degistirmeside kolay olmayacak
-
@sonunageldim evet hocam şehir değiştirme olmasın diye bi kaç sınav merkezi belirlenebilir hatta ösym ye yaptırılabilir
-
3 yıl gelmeyen ilandan sonra böyle bir ilanın gelmesi bizler için yolun sonu iÇin hiç aydınlık değil yeni hazırlanan arkadaşlar da göreceklerdir ki bu ilanlar 2.5-3 sene arası ve az sayıda gelecek ve binlerce insan yine işsiz kalacak bence Twitter’dan bir tag açılıp bu ilanın az olduğunu söylemeliyiz aksi halde 6 Ay sonra aramızda bir çok arkadaş hala işsiz olarak yola devam edecek
-
Eli kulağında :)))
-
@gencbiraday katılıyorum
-
1000 kişilik guy ilanını kabullenmeyelim vallahi çok canlar yanacak
-
@law bence 5 katı sınava çağrılır şaşmaz diye düşünüyorum .
-
@homecinomiss İnsanlar ilan gelince gaza geliyor aa sınav ve mülakat sonucunda sadece 1000 kişi işe girerken diğerleri sadece oyalanmış olacak. Bitirdiler kpss'yi bitirdiler
-
Bilen arkadaşlar cevap verebilir mi p29-p30 dahil etme şansları var mı ? İlgi alanım farklıydı o yüzden muhasebe sınavına girmedim p49 puanım hesaplanmamış
-
Şuan ilan geldiğine kimse sevinemiyor mesele puanın 70 e düşüp düşmemesi değil kör göze parmak gibi Büyük miktarları kurumicine vermeleri.
Allah yardımcımız olsun.
-
Bu ilan İİBF' nin üzerine atılmış cenaze toprağıdır. Hiçbir vasfı olmayan adamlar doğrudan uzmanlık alacak.Bizler içimizde birlik olamazken yolda görseniz selam vermeyeceğiniz adamlar uzmanlık alacak.
Şimdi sormak istiyorum;-
Bugüne kadar her ilanda yüksek puan - düşük puan yaygarası yapanlar mutlu mu ?
-
Örgün - Aöf yaygarası yapanlar mutlu mu ?
-
Girmeyeceği sınavların, mülakatların ilanlarına başvuranlar mutlu mu ?
-
Çoğu kişinin belki de yaştan dolayı son şansı olan ilan için ( Geçen seneki il göç ) yönetmelik hatası var diyenler mutlu mu ?
-
Öğrencilerin sırtından geçinip hiçbir zaman elini taşın altına sokmayan dershaneler, hocalar, yayınevleri mutlu mu ?
Bu soruya ben cevap vereyim emin olun mutlulardır çünkü 3000 kişilik gelir kapısı açıldı.
- İlk Kurumiçi haberinin ertesi günü soluğu "ekmeğimizin peşindeyiz" diye vergi dairelerinde alan ve bugün sanki öğrencinin yanındaymış gibi gözüken hocalar mutlu mu ?
Bu soruya da cevap vereyim emin olun onlar herkesten daha mutludur.
Buraya yazılacak daha çok şey var ama ne yazsak biliyorum boş.
-