2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
İyide çok saçma değil mi yani şimdi 5 il tercihi diyor ilçeleri kapsamaz ki 5 il seçicez ilçeler a. İçinde değil mi şimdi
-
Bide anlamadiğim bişi var arkadaşlar hiç merkez yok hepsı ilçe ömrü tarihimde böyle bi ilan görmedim ben
-
@Umutlu-bekleyiş ilçelerde ihtiyaç çok geçici görev ile ilçeye gidiliyor bizim dairede fakat bizim il için ilçeye dahi alım yok
-
@Umutlu-bekleyiş ilanda da il dikkate alınarak sıralama yapılacak diyor da arkadaş ilçelerden bahsedince doğru tercihle duser puan diye o yuzden sordum
-
@Umutlu-bekleyiş istersek ilçeyi belirtebiliyoruz ayrıca
-
@rrrsss1610 şimdi biz ilçeyi sıralasak bile ile göre mi puanlar hesaplanacak kafam gitti şu an
-
Hıcam mesela ankara yazdın ilk tercihe ilçelerini kendi içindeki başlıkla sıralıcaksın 2. İl istanbul kendi içinde ilçeler 3. İl yozgat mesela kendi içinde ilçe soralaması yani kitaptaki başlık ve başlık içindeki gibi düşün mesela
-
@rrrsss1610 haklısın hocam ama dedim ya mesela ili seçersin sonra içindeki ilçeler yani her türlü isterse seçtiğin 5 ilin ilçeleri 20 tane olsun gib e göre önce seçtiğin il gelir sıanava o il için girersen mülakatta seçtiğin o ilin ilçelerin soralamasına gore atanırsın
-
@mathilda benim anladığım biz yine 5 il tercihi yapacağız. Ama bu illerinde ilçelerini sıralayacağız. Daha sonra kurum sınavı ve mülakat puanina göre kim yüksekse ilk tercih ettiği ilçeye yerleşecek
-
@Umutlu-bekleyiş teşekkürler şimdi oldu peki ilçe sıralaması tamamen keyfi dimi onların puanlik bi durumu yok
-
@rrrsss1610 aynen oyke keyfi onda sıkıntı yok o diyelimki sen manisalısın seçtin o il geldi sonra mulakata kaldın manısada ilk gitmek istediğin yer hangi ilçe ise onu kazanırsın
-
@Umutlu-bekleyiş teşekkür ediyorum çok sağolun
-
Rica ederim benimde puan düşük inşallah gelir ya Allah hepimizin yardımcı olsun inşallah
-
@Umutlu-bekleyiş ilce tercihi de yapilmayacak mi yani
-
@Umutlu-bekleyiş öyle değil onu komisyon karar veriyor hangi ilçede görev yapacağını
-
@Umutlu-bekleyiş mesela bir arkadaşın birinci tercihi merkezdi kazandı ama iki veya üçüncü ilçe geldi
-
@Umutlu-bekleyiş evet hocam hep ilçe merkez çok az hiç mi acik yok oralarda anlamadim
-
Neyse önemli olan ili tutturabilmek nihayetinde onu o zaman geldiğinde daha net görürüz ilcelerin durumunu
-
puan sıralama yazmak isteyen olursa arkadaşlar, KPSSP48 için; https://www.tercihiniyap.net/atama-puanlari/2020-kpssp48-puan-turunde-kac-nete-kac-puan-geldi-basari-siralamalari-h11663.html linkte belirtilen yazımıza
KPSSP3 için; https://www.tercihiniyap.net/kpss-taban-puanlari/2020-kpssp3-kac-nete-kac-puan-geldi-kac-puanla-90-alindi-h11651.html linkte belirtilen yazımıza ilaveler yapmaktan memnuniyet duyarız.
Hesaplama ve GUY İL Tercihi konusunda da fikir verir.
-
@kuşçubaşıeşref guy icin de mi böyle olur hocam emin misiniz