2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Ayhan-ışık gelir idaresinin veya maliye bakanlığının sitesinden bakabilirsiniz
-
SORU: Dostum bazı alım yapılacak ilçelerde vergi dairesi yok mal müdürlükleri var. Mal müdürlükleri defterdarlığa bağlı buralara Gib'in ilana çıkması doğru mu? Burda bi yanlış yok mu? Daha önce örneği var mı bunun
ALINTI TWİTTER: @burhankoc51
CEVAP: Bildiğim kadarıyla bu gibi yerlerde dostum Mini Vergi Dairesi gibi Gib'e ait bir birim / kısım oluyor. Orada da zaten ya 1 ya 2 tane GUY / GU görev yapıyor. Gittiğim bir kaç ilçede böyle gördüm, mevzuat açısından incelemedim. Sadece gözlem
ALINTI TWİTTER: @TY_WilfPareto -
Arkadaşlar 5 il tercihinde varsayalimki puanımız 3 il için yeterli oldu bu durumda hangisi için sınava girecegimize dair bı il ki sececez
-
Hocam sen 1 e eskişehir yazsan 2 ye istanbul 3 e aksaray yazdan aksaray gelse aksaray için sınava gireceksin
-
@Umutlu-bekleyiş anladm hocam peki hepsine puanım yetse ne yapacz örneğin Aksaray 77 kapadı varsayalm benim puanm 3 il içinde yeterli olursa bu durumda ben bir ili seçip onami girecm kafam yandı ️
-
@serra işte bu yüzden 5 il tercihi geldi ya ilk önce kalmak yaşamak çalişmak istediğin yeri sececeksin ki pişman olma mesela aksaray mı ya da yakın il mi istersin seçtiğin tercihe göre o il gelirse o il için gireceksin artık diğer iller çöp senin için
-
@Umutlu-bekleyiş mesela Aksaray 2. İl ve sana o geldi bundan sonra yapacağın bir şey yok sen sadece aksaray ili için sonava gireceksin bidaha seçme şansın yok bu yuzden nereyı ıstıyosan ilk seçimlerin o iller olsun pişman olma
-
@Umutlu-bekleyiş tammdr hocam şimdi oldu teşekkür ederm
-
@Umutlu-bekleyiş, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
saray 2. İl ve sana o geldi
5 il tercihinin ne anlamı kalıyor ki o zaman mesela ben yazılı sınavda 85 aldım ama tercih ettiğim il 86 ile kapattı ben giremedim başka bir ilde 80 alan kişi girdi... eee yine yüksek puanlı açıkta kaldı
-
@hustundag hocam siz yerleşene kadar yaptığınız 5 tercih arasında sistem sizi atıyor . Ha ama şöyle bir durum var puanınız sınırdadır gidip de 5 ile de İzmir Antalya gibi büyükşehirleri yazarsanız açıkta kalma ihtimaliniz daha yüksek oluyor . Üniversite tercihleri gibi düşünün
-
Arkadaşlar nolur bir fikir verin. 82 puana Antalya Denizli burdur hangisini gelir ? Aslında Antalya gelir mi sizce benim puanıma yoksa çok talep görecek bir şehir olup sınırda kalma ihtimalim var mıdır ?
-
@hustundag haklısın doğru hocam bu il seçimi sadece istediğin il için sınava girebilme şansını yüksek olması demek başka bişi yok
-
@Su28A ne kadar paniksiniz ya 82 puan ne demek yaz antalya % 90 gelir gelmezse bile yakın il var o kadar da değil ya lutfen
-
Arkadaşlar yüksek puan dışarda kalmaz eski lys tarzı düşünün siz 400 aldınız başka bir aday 350 aldı ikinizde İstanbul hukuk yazdınız 350 alan 1. Sırada Yazdı hukuğu siz 2. Sırada bu durumda 350 alan aday girmesi nasıl imkansız ise burdada aynı durum mevcut bu durumda Sadece puan eşitliği Halinde tercih sıralaması gözetilecek gibi duruyor mantıken..
-
@Umutlu-bekleyiş üslubunuz daha güzel olabilirdi 82 puanım olduğu için sormak hakkım değil mi ? İlk tercih ilk deneyim olacağı için her türlü sorarım öğrenirim sistemi öğrenmeye çalışıyorum . Sanki 90 puan almışım da soruyorum gibi davranmayıniz. Daha sakin kibar yazarak cevap verebilirsiniz teşekkürler yinede sağolun
-
@rrrsss1610 teşekkürler ama şöyle bi durum var ben herkesin ilk tercih olarak İstanbul u yazacağını düşünüyorum kimse işini şansa bırakmaz . Yüksek puanlar ilk iki sıraya İstanbul ve ya Ankara yi alırsa diğer tercih yapılabilecek illerde alımlar çok az kimi iller 4 kişi fln hatta nerelerin daha az tercih edilebilcegini kestirmek çok zor bu durumda. tek il tercihi puanı düşük olanlar için daha avantajlı bı durumdu sanki
-
81.7 ile ankara gelir mi ya sizce?
-
@mathilda inanın şunu düşnüyorum hangi ili tercih etmeliyim ki yazılıda mülakata kalabileyim yani izmir ankara antalya büyükşehirler puanımda buralar yeter diye tahmin ediyorum ama mesela izmir 20 kişi kadro var diyorumki yazılı sınavda ilk 40 a girebilir miyim.. bu sefer şunu düşünüyorum ilk sıraya büyükşehirleeri yazmıyım açıkta kalabilir mülakatta risk var..ilk sıraya küçük şehirleri yazarsamda il tercihi anlamsız oluyor zaten ilk yerler gelir napıyım ilk tercihe istanbul yazıp geçiyim mi en azından mülakatta ilk 500 daha kolay girerim
-
Benim anladigim Ankara ve Istanbul fena patlayacak arkadaslar istisnasiz herkesss yazacak gibi.facebookta da burda da gorunen o. Oralar 84 85le kapatirsa sasirmayalim hele Ankara 375kisi girecek sinava direk ilk 1000de olanlar yazsa 85ustu zaten... kurum sinavida 90la falan kapatir o durumda nerden tutarsan tut elinde kalan bir ilan bu ne yaa.kucuk alimlari kimse yazmayacak bana gelmez diye onlar 70le kapatir iste. 2kisilik alima bir 80le basvursa digerleri 70 71 olsa kurum sinavinda sans yuksek puanlinin lehine artar gibi duruyor sanki
-
@sonunageldim evet özellikle Ankara İzmir can yakacak belli yüksek puanlılar yığılacak. Küçük illerden güzel bir tercih yapmak mantıklı gibi illaki birini tuttururuz. En sona da en kötü ihtimal İstanbul yazmak garanti gibi geliyor bana