2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@tefekkür hocam gelir artık millete sormayın kendi kararınızı siz verin bak orda arkadaş ne güzel paylaşmiş linki açın dinleyın hocayı
-
@tefekkür istediğiniz çoğu ilin gelme ihtimali yüksek ona göre sıralamanızı yapın hocam ilk adıyamanı istiyorsanız onu yazın mesela
-
manipülasyon amaçlı sormuyorum. yüksek puanlı arkadaşların ilk tercihi daha güzel iller veya memleketleri mi olur ? istanbul mu olur ? yani istanbul’un talebi çok olur mu ?
-
https://youtu.be/p1EYh9zObNs bunu sık sık paylaşmam gerekiyor sanırım. Hâlâ kafalarımız çok karışık ama yapacak bi şey yok. 2017 de en düşük kapatan istanbul 2018 de en yüksek kapatmış yani strateji yapmak mümkün değil. Istanbul icin demiyorum sadece bütün şehirler için böyle. Lütfen videoyu izleyin. Aklınıza her yeni soru geldiğinde izleyin. Tatmin edecektir bu video bi nebze de olsa. Kimsenin bildiği bu kadarından fazla değil.
-
Arkadaşlar puanı 76 olanlar nereleri düşünüyor?
-
@homecinomiss hocam hadi 1-2 kişi yazdı diyelim nereyi düşündüğünü buna rağmen diğerlerini nerden bilcez. bu iş kumar. maalesef hiçbir öngörüsü yok. içinizden nereler geliyorsa yazın .
-
@tefekkür neden Adıyaman ı tercih ediyorsunuz hocam?
-
@anilazi1 80 küsür puanla orayı tercih etmesine bende şaşırdım
-
@sahnr Memleketidir yüksel ihtimalle.
-
@sahnr memleketidir hocam bende 85 ile corumu yazacağım mesela memleketim oldugu icin
-
Herkes memleketini yazsa bence iller çok yüksek kapatmaz.
-
Arkadaşlar bu sistemde puan yer tahmini yapmak zor biliyorum ama düşüncelerinizi merak ettim 80,3 puanla Gaziantep gelme ihtimali nedir sizce 12 kişi açmış ve 10 kişi merkez
-
@necipuysalll ilanda yazar hocam en az 10 gün öncesinde belli olur daha evvelinde açıklanmış mı bilemiyorum . Puan guy için kötü değil hocam sıkma canını gelir 2-3 il .
-
@dust7 hocam 5 il tercihi var zaten alternatif yer çok puanınız da ideal kimse gelir veya gelemez de diyemez ':) değişik bir sene olacak bizler için bende ilk defa gireceğim nasip olursa. Herkes risk alacak bazı illerde denemekten zarar gelmez bence kendiniz analiz edip tercih yapmalısınız .
-
silinmiştir
-
@Semihylc Evet hocam ben de ilk kez tercih yapacağım guy için. İnşallah herkes gönlünden geçen ile yerleşir
-
79 a kadar ilk tercih rahatlıkla gelir bence
-
@cambridgemezunu bayat yazacagim hocam ilk siraya iskilipte oturuyorum
-
-
Nişanlım öğretmen mecbur yanına gidecez
bana kesin gelir gerisi nasip yapacak birşey yok liste varsa benide ekleyiniz .Kars
P48: 81.5
Siralama : 2bin
80+ alanlar ilk tercihi gelir rahat olunuz