2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Benim de puanım 85 memleketim diye Aksaray yazacağım
-
@muhmul5811 polis ve guy da nasil oluyo hocam kim kime tabi
-
@adam-simith Hocam polisliğin örneklerini çok incelemedim işimi görmüyor diye ama benim nişanlım öğretmen çakılı memur olduğu için ben onun yanına gideceğim eğer olursa
-
@muhmul5811 merhabalr arkadsim ankarada guy oldu esi yozgatta ogretmendi esi geldi ankaraya
-
@hayırlısı035 inanmayabilirsiniz özelden mesaj atarım puanımı ve tercihlerimi..
-
Merhaba arkadaşlar,ben guyum,evliyim.eşim de guy tercihi yapacak.başka şehir de işe başlarsa ve ben müfettiş veya merkez uzman olursam benim olduğum şehre mi gelir? Bilgilendirebilecek olan varsa çok mutlu olurum.
-
@crowdingout amasya memleketim ama yazıp yazmamakta kararsızım puanım 85
-
Herkes memleketini cok seviyomus
-
@kaimbey95 hemşerim atmana gerek yok.daha önce şaka amaçlı iletim vardı.Ondan öyle yaptım.Birçok kişi zaten memleketi yazmayı düşünüyor.Buna ben dahil.Şimdiden hayırlı olsun
-
Arkadaslar merhabalar. Eger sehir tercihimiz gelirse bu nasil aciklaniyor. Listede o sehri kazananlar ve yaninda puanlari mi oluyor?
-
@fatos, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Herkes memleketini cok seviyomus
Sizin tercihiniz neresi hocam karar verebildiniz mi? Ben memleket ile hayalimdeki şehir arasında gidip geliyorum.
-
@hayırlısı035 o zaman istanbul düşük kapatir
-
@fatos yabancı yerlere gidip zorlanmaktan memleketi varsa yazmak daha mantıklı geliyor.
-
@Fischer karae veremedim risk alacam sanirim hocam
-
@hayırlısı035 haklisiniz herkes gönlüne göre yazsin hayirlisi ise olur
-
arkadaşlar kendimce bir değerlendirme yaptım doğru veya yanlış olan kısımları yazarsanız biraz beyin fırtınasına destek olmak istiyorum
bundan önceki guy sınavına sadece 2017 puanı ile tercih yapılmış ve tek il olduğu için giriş puanlarında bazı sapmalar olmuş ANCAK kpss 2017 sınavında cumartesi öğleden sonra oturumuna giren kişi sayısı 99.262 yığılmaları da ortalama olarak 75-80 80-85 olarak düşünelim
şuan ki guy sınavı için geçerli puanlar 2019 ve 2020 puanları ve 5 il tercihi var ANCAK kpss 2019 sınavına cumartesi öğleden sonra oturumuna giren kişi sayısı 55.056 yığılmaları da ortalama olarak yine 75-80 ve 80-85 olarak düşünelim
ve aynı rakamları 2020 sınavı için düşünelim neredeyse 2017 ile aynı kişi yığılması oluyor (2019 da puan alıp 2020 de de aynı yığılmalarda puan alanları saymadım bile ki bunlar bence büyük bir kısmı içine alır ) tabi ki burada puanlar düşer mantığı çıkabilir ancak 5 il tercihi çok farklı durumlar getirebilir bunun bir örneği olmadığı için yorum yapamıyorum sadece kişi sayısı olarak böyle bir fikir yürütmek istedimsadece kendimce bir mantık yürüttüm eksileri artıları yazarsanız herkes yararlanabilir
-
@quietquiet 657 DMK'dan aile birliği mazeretine bağlı yer değişikliği şartlarını okuyun. Memurlar.nete de bakmanızı tavsiye ederim.
-
@koskorodo hocam dayandırdığım bir çok düşünce var sizin gibi kişi sayısına bakarak, baz olarak 2018 sınavını alarak öyle düşününce 8,9 bin sıralamaya düşebilir diyorum ama beş il tercihi de ayrı düşündürüyor . Hakkımızda hayırlısı olur inşallah
-
@KY 76.4 5binlerde sıralamayla nasıl tercih yapmalıyım şansım ne kadardır sizce ?
-
@anilazi1 artık memlekete dönmek istiyorum.