2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaşlar yanlış anlamayın ama en fazla 2000 kişi kazanacak. Bugün bütçe görüşmeleri var. Sesimizi duyurmamiz lazım. Bütçe komisyondaki milletvekillerine 3 yılın sonunda maliye bakanlığının 2000 kişilik personel alımı yetersizdir. 2021 yılında da uzman yardımcısı, müfettiş yardımcısı alımının yapılmasını isteyen twitler atın lütfen!
-
84 puana kocaeli gelir mi ?
-
@Bilal 84e gelmeyen il olursa biz yaşamayalım hocam
-
@garipbankacı hocam ilk kez girdim bilmiyorum tam olarak o yüzden sordum çok fazla yorum var kafa karıştırıyor.
-
@hedefsgk pareto hep bundan bahsetti. Bu ilanlar sonrası için Allah kurtarsın hepimizi...
-
@strtmn bugün bizim bakanlığı ilgilendiren bütçe görüşmeleri var. Bugün sesimizi daha iyi iletme fırsatımız var. Yapmamız gereken komisyondaki MV. Mesajlarımızı iletmek. MV.
Bizim şikayetlerimizi iletiyorlar. Örnek olarak SGK bütçe görüşmelerinde sorumuzu sordular. Bugün de iletirsek bugün de sorarlar. -
Hangi milletvekillerine yazacağız komisyondaki eğer bilen birileri varsa twitter hesabını yazsın ordan yazalım bizde dostlarım
-
@Bilal 84 e gelmeyen il utansın
-
@yusufyigitt07 SGK bütçe görüşmeleri @bakiersoymhp MV. Yazmıştim . O da sormuştu. Yine aynı kişiye mesaj atıyorum. Birde Olcay kılavuz var birde ona mesaj atıyorum. Ne kadar daha çok kişi mesaj atarsa o kadar iyi olur.
-
Arkadaşlar bu numarayı arayalım. Sonra danışmanı geri dönüş yapıyor. İİBF fakültelerin sıkıntısı maliye bakanına iletmesi talep ettim. Danışmanı ise vekille ileteceğine söyledi.
- SORUM: Maliye Bakanlığı bünyesindeki Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı 2015 beri ilan gelmedi. Bakanlığın, İKTİSADİ İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ mezunu KPSS-Alan adayların uzun süre beklediği yds şartı olmayan 2019 ve 2020 KPSS-Alan puanı kullanabileceğimiz Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı ilanı ne zaman gelecek?
- SORUM: Maliye Bakanlığın önceden duyurusu yaptığı Defterdarlık Uzman Yardımcılığı son durum ne oldu? Defterdarlık Uzman Yardımcılığı ne zaman ilan edilecek ve kadro sayısı 1000 olarak artırılacak mı? Ayrıca Defterdarlık Uzman Yardımcılığı alımının sınavını YAZILI ve SÖZLÜ olarak yapılmasını talep ediyoruz.
- SORUM: İKTİSADİ İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ mezunları 2019 ve 2020 KPSS-Alan adaylarına gelen Gelir Uzman Yardımcılığı ve Vergi Müfettiş Yardımcılığın kadro sayılarının arttırılmasını talep ediyoruz.
-
Başvuruyu şuan gönderdim aday no 6535
-
Bazı iller tabanı görecek deniyor ama foruma bakınca her il 80 ile kapatacak gibi bir izlenim var
-
@Bilal hocam ben olsam hiç riske girmem o puanla erzurum siirt diyarbakır şanlıurfa van şeklinde yapardım tercihimi
-
@davidhume77 84 puanlı adam için bile risk konuşuluyor cidden komik ya bu adamlar yazmasın da kim yazsın acaba büyükşehirleri merak ediyorum?
-
@müspetmenfi aday numaramızı nereden öğreniyoruz hocam
-
@asımus ana sayfada başvurularım a girince ad soyadın yanındaki numara
-
@hedefsgk Biraz önce mesaj attım lütfen daha çok arkadaş mesaj atarsa daha çok sesimiz duyulur diye düşünüyorum. @bakiersoymhp
-
80+ puanlı lar grup açmış baktım çoğu kişi İstanbul yazmış İstanbul +90 galiba
-
@homecinomiss birader 250 kişi alacak 1250 kişi sınava çağırıyor, 2020 kpss 90.575 puan alan kişi 164. olmuş. Nasıl 90+ kapayabilir ya ? lütfen suyunu çıkarmayın. Geçen seneden 90 alanların çoğu il göçtür başka müfettişliklerdir koptu gitti zaten. Nasıl olacak yani bu dediğiniz şey mümkün mü sizce istanbul'un 90+ kapatması?
-
@homecinomiss 2 yılı toplasan 1250 tane 90 puanlı yok nasıl olacak o??