2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
kul hakkına girmek bu arkadaşın yaptığı !! 90+ harbiden suyunu cıkardınız
-
@lafz hocam ben orda farkındaysanız dalga mahiyetinde diyorum elbette ben de biliyorum 90 la kapatmayacağını hatta onların abarttıklarını düşündüğüm için öyle dedim
-
@homecinomiss kusuruma bakma kardeşim. Senin dalga mahiyetinde yazdığını düşünemedim. Hâlbuki gerçekten absürt bir cümle tahmin etmem gerekirdi.
-
az önce tamamladım dostlar başvuruyu.
aday no 6750 -
@KamuAdayı aday no nerede yazıyor hocam ben de bir şey çıkmadı.
-
merhaba aksaray ve çorum ilçeleri hakkında bilgisi olan var mı?
-
@spock
hatırlamıyorum ki valla kapattım pcyi . 10 ile başlayan bir sayı olması lazım. 105483 gibi. 5483. aday olur. formu bitirip gönderinde yazıyordu da yerini unuttum -
@KamuAdayı
başvuru no olarak da yazıyor olabilir ben aday no dedim ama. -
@buslem çorumluyum hocam buyrun
-
Bir iki bir şey de ben karalayım istedim. Arkadaşlar 78 tane il var guy guy olalı bu kadar il i bir arada görmedi. Ekonomik sıkıntı pandemiyide bu işin icine katarsak eğer bir çok il taban bile kapatacaktır belkide. Biraz realist düşünmek gerekli pandeminin zirve yaptığı ekonomik nedenlerin ortada olduğu şu zorlu sene de sınava giren bir çok yuksek ve orta puanlılar ikamet ettigi yahut memleketini yazacaktır bu bir gerçek. Bir istanbulda min. 2000 tl kira vermek var kastamonuda orduda max1000 tl kral dairesinde yaşamak var. Aç gezmek mi yoksa memleketim bildigim rahat yaşayacağım pandemiden uzak duracagım yer ve yerleri yazmak mi. Burda cok atıp tutuluyor ama mesele tercih olunca çok fazla şahibe dönecektir oyunlar oynanacaktır. Maalesefki bizim bizden başka düşmanımız yok..
-
Pandemi önemsiyorum belliki burada yorum yapanların bir çoğunun bu felaket başına gelmedi yahut yakın cevresinden birini kaybetmedi sanırım. Allahta kimseye yaşatmasın inşallah. Bir çok senaryo mevcut umarım kimse acıkta kalmaz 70 alan bile bir yere yerleşır..
-
Ortam Ask-ı memnu gibi oldu 90+ alanlar mı dersin 3bin sıralamaya taban puan olacak heryer diyenler mi cumaya kadar ara vermeliyim bu foruma yoksa 81.5 Kars gelmeyecek bana...
-
@scofieldmustafa size mesaj attım
-
3 kere başvurdum. 6816
-
Arkadaslar basvurudaki ikametgahimiz ile suan oturdugunuz il farkli olsa buna gore basvuru yapmis olsak sorun olurmu
-
Biz nasıl bu hallere düştük.Atanmak için belki birçok lisans mezunundan daha çok emek veriyoruz.Atandıktan sonrada maaş yetecek mi yetmeyecek mi derdi çekiyoruz.Dostlar bizlerin hayatı niye çelişkilerle dolu.Biz iibflileri ne zman sorunsuz bir hayat bekliyor olacak.Gerçektende haklıyıź gelir dağılımında adalet diyoruz bu adaletsizliklerin en berbatıda bizi buluyor.Memurluk niye popüler diye insan sormuyor değil.
-
Arkadaşlar ordu kaçla kapatır tahmini olan var mı?
-
@mahlas
79 -
@mahlas ordulu musunuz? bence 80i görmez
-
@KamuAdayı hocam ordunun derelerini hesaba kattınız mı analiz yaparken