2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@hayırlısı035 hocam senin payın çok büyük bu paylaşımda. Allah yardımcın olsun.
-
@despot Ben tek başıma bir hiçim. Etkinliklere katılan arkadaşlarla birlikte bu sonuca ulaştık.
-
@Barro12 bakma sen forumlara falan yaz istediğin yerleri gelir
-
@hayırlısı035 Ben de bugün uzun uzun hem Baki Ersoy'a hem Hüseyin Örs'e yazmıştım.Sağolsun Baki Ersoy bizleri dikkate alıp isteklerimizi dile getirmiş.
-
Arkadaşlar lütfen kusuruma bakmayın ilk kez bu tercih olaylarına girdiğim için çok tedirginim sormak istiyorum puanım 84.45 memleketim olduğu için Adıyaman ı çok istiyorum 1. Tercihe yazdım gelme ihtimali nedir Yardımcı olur musunuz.
-
@koskorodo teşekkür ederim lakin alım düşük olduğu ve alım bekleyen çok insan olduğu için endişeleniyorum
-
@anilazi1 bu arada Adıyaman 5 kişi alıyor
-
@anilazi1 %99 gelir, rahat olun.
-
@despot teşekkür ederim hocam
-
@laissezpasser bunlar yazmadigi icin son alim da Izmir Aydin mugla 70 lerde kapadi:)
-
@bybredd Yani tek tercih olsa belki risk derim ama 5 tercihin olduğu bir sistemde 84 puan için ''bu puan riskli kardeş en iyisi 5 tane doğu ili yaz'' demek pek iyi niyetli bir yaklaşım gibi gelmedi bana. En güzeli nerede çalışmak istiyorsan orayı yazmak gerisi artık şansımıza kalmış burada ne yazsak boş
-
@edaus teşekkür ederim hocam
-
@umcags inşallah dostum sağolasın
-
Arkadaslar merhaba. İlk defa tercih yapacagim icin konuya cok vakıf degilim. Guy sınavından çok umutlu olmadığım için ücretli öğretmenlik başvurusu da yaptım, guy olmazsa bir süre böyle gideyim diye. Önümüzdeki hafta kısmetse başlıcam. Sorum şu, hali hazırda çalışırken sınava girebiliyoruz değil mi? Birde eğer cevap evetse özgeçmişe eklemeli miyim ücretli öğretmenliği?
Daha ssk girişim yapılmadı çünkü. Henüz başvuru yapmadım. Duruma göre yarın başvuru yapıcam. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. -
@bykeynes 4t 5 denemenin oldugu bir kitap cıkaracak ama henüz cıkmadı. Bana öyle söyledi yayınevi
-
@KamuAdayı benim106.6.. Basvuru sıralamam ilginç bu kadar basvuru olması
-
@homecinomiss grup linki var mı
-
@Barro12 6binlerde çok da garip değil 2017 de 8bin kişi başvurmuş
-
@güneşşş aday no da yazan son 4 basamak başvuru sayısı ve başvuruyu güncelleyenlerede yeni aday no veriliyor bildiğim kadarıyla ben de henüz başvuru yapmadım ama arkadaşım 3 kez güncelledi
-
Arkadaşlar bende az önce başvurumu yaptım hayırlısı olsun inşallah hepimiz için başvuru sayısı 7 binlerde idi