2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@sahnr, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@Earth11 fotokobi makinesi gibi neden hergün aynı şeyi yazıyorsun?
Hahahaha :)))
-
@sahnr Arkadaş kendi aklınca algı yapıyor, he diyin geçin.
-
@yolosapiens algiysa hepiniz ist yazın
-
81.7 ile aksaray niğde falan yazmayı düşünüyorum, ankara da yaşıyorum ama malum burası yüksek kapatır. Bunu görüp aksaray niğde yazmayı düşünenler bana mesajdan puanlarını belirtebilir mi? Burdan yazmayın spekülasyon olmasın.
-
@lafz hocam birinci sıraya istediğin şehri koy sen yine de inanma buralara benden söylemesi
-
@koskorodo hocam facebookta gördüm bir kaç yüksek puan olduğunu iddia eden insan, tabiki kandırmaca olabilir ama bence makul sonuçta ankaraya yakın ve merkez içeren şehirler. Rakip tahlili yapmak istiyorum
-
@lafz tamam işte 1. sıraya ankarayı koy diyorum sonrasını istediğin gibi şekillendir sınava girecekler açıklanınca üzülürsün benden söylemesi
-
@idealistbiri hocam sene bilmem kaç Bayburt düşünüyorum puanım 79.9 ozaman 6 kişi alicak bakıyorum 88 bnm memlkrt yazcm 85 ol3 84 öle dedim yok bana gelmez yani yazmdim tabii bayburtta 76 yada 77 kapadı düşünün yani
-
@idealistbiri hocam kesin klgelir size sıkmayın canınızı yazın
-
@Bırakbuişleri 2. Tercihim
-
@FThemel
hocam guy tercihinde cümleye sene bilmem kaç diye girmeniz manidar olmuş. genelde orta yaşlıların ilk sigara içişini veya ilk aşkını anlatırken kullandıkları giriş şeklidir
gerçekten bu sınavlara yıllarca giren çok sıkıntı çeken onca insan var. inşallah herkes bir an önce kısmetine ulaşır. -
@lafz, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
81.7 ile aksaray niğde falan yazmayı düşünüyorum, ankara da yaşıyorum ama malum burası yüksek kapatır. Bunu görüp aksaray niğde yazmayı düşünenler bana mesajdan puanlarını belirtebilir mi? Burdan yazmayın spekülasyon olmasın.
-
-
Feysbuk'ta fitne,spekülasyon,manipülasyon başlamış
-
ses kaydıyla insanların nasıl vebalini alıyorlar !!!!
-
@sahnr Bu ses kaydı nedir?
-
Hocam bu ses kaydı meselesi nedir
-
@sahnr link atabilir msnz?
-
Biri açıklayabilir mi ses kaydı olayı nedir?
-
Millet kafayı sıyırdı