2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@kpsslik 83.66 mugla 3.sırada yer alıyor
-
Arkadaşlar İzmir var mı yazan. Konuşulmuyor korkutuyor beni
-
Arkadaslarm Gelir idaresi sınav birimini arayıp sınav merkezinin artırılmasını talep etmeliyiz yoksa bu salgın döneminde 5000 kişi ve aileleri için ciddi bir risk söz konusu . Ben dün aradım sadece Ankara'da yapılıyor bu sınav ama dediler dedm idari hakimlik kaymakamlık sınavı da öyleydi ama merkezi artrdılar dedm şuan böyle bir gündemimiz yok dediler talep etmeliyiz yoksa ileride şehirler arası yasak felan gelirse sınavımız tehlikeye girer.
-
İleri bir tarihe alındı açıklaması olursa ne yapacağız.
-
@strtmn sınav merkezleri artırılırsa buna gerek kalmaz bence hocam
-
Aday no 12013...
-
Arkadaşlar il tercihi değişikliği için değil de fotoğraf ya da özgeçmiş düzeltmesi için girdiğimizde de yeni aday nosu mu veriyor
-
@ertyy geri al dediğin an, istersen aynısını yolla +1
-
aday no 12038.
-
Arkadaşlar Adem Kılıç guy kitabı ne zaman çıkıcak ya da çıkıcak mı bilen var mı
-
@onuktekin cevap için teşekkürler
-
Başvuru en son 12137 idi. ortalama 4500ü mükerrer başvurudur bence. Buda demek oluyor ki kişisel düşüncem en az 6-7 il 72-73 ile kapatacaktir. Herkes için hayırlısı olsun.
-
@okumuş-çiftci bazı iller 70 i bile görebilir duşüncesindeyim acıkcası 78 il var ve insanların tercihlerini etkileyecek cok husus var. Herkes hakkinda hayırlısı olsun. 4.500 mukerer fazlamı acaba hocam tahmin olarak. Gerci ben bile bugun 3 defa degistirdim sirf rakamı merak eden bile cok vardır heralde
-
@marjinalmaliyt57 7 defa değiştim :)) sadece rakama bakmak için gece bir defa daha bakacam :))
-
@BlackList halk bankasında çalısıyorum stres ve baskı altında çalısabilirim diyorsanız birşey diyemem ama ben de guy için başvurdum biran önce bankadan kurtulmak istiyorum iki yıldır uğrasıyorum bunu okuyanlar biz iş bulamıyoruz sen iş beğenmiyorsun diyecekler kendilerine göre haklılar tabi, ama şartlar çok ağır yapabileceğinizi düşünüyorsanız kpss defterini kapatın derim. Ben uyarıda bulunmak istedim sadece yanlış anlaşılmasın.
-
@bulutsuzgünler
pozisyonunuz nedir hocam. halkbankta uzm yrd, müfettişlik mülakat sonucu bekleyen çok insan var olursa guya başvurmayacak olan. ben de bekliyorım mülakat sonucu. var mıdır bir duyumunuz? -
@KamuAdayı ben operasyondayım servis görevlisi olarak çalısmaktayım, emin olmamakla birlikte yeni yılda personeller iş başı yapacak. Şubelerde konuşulan bu hakkınızda hayırlısı olsun.
-
@bulutsuzgünler sonuna kadar haklısın dostum. Tamam iyi bir maaş alıyorsun ve maaşın 10 sene sonra çok iyi oluyor emekli sandığı falan iyi ama değmez. Ha çok severek yapanlarda var ama yüzde 90 mutsuzdur bankacıların. Bende kasım gibi istifamı verdim hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@bulutsuzgünler
eğitim sürecini felan da düşünürsek o halde bu ayın sonuna doğru mülakat açıklanır gibi. ben de kasım sonu olarak düşünüyordum.
servis dediğiniz gibi yorucu olabilir haklısınız. uzmanlar hakkında bilginiz varsa bunları veya sizi bezdiren sebepleri müsait vaktinizde yazarsanız seviniriz. insanlar fikir sahibi olur en azından. -
Arkadaşlar 2020 puanı 78 79 civarı olanlar sıralamasını yazabilir mi acaba ya da ozelden iletişime gecerse cok mutlu olurum.