2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
2000 antrenor alincakms, bize bile vermediler su kadroyu gel de hayıflanma, valla acıncak haldeyiz ..
-
@metin2500 ilanlar senede bir gelmiyor adam atanmak istiyor keyif değil. Sadece il seçince bitmiyor bunun sınavı mülakatı var. Adam kendi gibi yüksek puanla değil 75 80liklerle yarış yapıp onları daha kolay yenmek istiyor. "Yaşamak istediğim yeri yazıyım " bu lükse sahip değil bir çok insan. Artık " atanacağım yeri yazayım" devri
-
@crowdingout, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
arkadaşlar referans yazma önceki alımlarda var mıydı
bilgisi olan yok mu?
-
İstanbulu herkes yazmış galiba min kaç olur tahmini orası
-
@crowdingout evet vardı en başından beri yıllardır her yapılan başvuruda vardı
-
@homecinomiss İstanbul herkes yazdı ama yüksek puanlılar çoğu Ankara yazdı tahminimce İstanbul herkesin son tercihi o yüzden yüksek kapatacak ve şampiyonlar ligi olacak yer Ankara olacak benim tahminim ve aldığımm bilgilere göre
-
@swezy hocam başka ne bilgiler aldınız 🧐
-
@swezy yok hocam ya kafa karışıklığı yaratmayın bence.Ankara merkez 24 kisi mi yoksa diğer iller mi ya da İstanbul 250 kişi mi?Son haftaya girerken bence herkes ciddi anlamda yaşamak istediği yeri yazsın.Bu guy ilanın dezavantajı sayı az ve kpss sonrası hemen geldiği için rakipler daha sağlam.
-
Valla 85 puanim var istedigim yeri yazarim. Yok rakip varmis yok Orasi daha yuksek puanlilarin oldugu yermis dusunmem. Ben nerde yasamak istiyorsam orayi yazarim kimsenin akil tutulmalarina gelmeyin , yazin gecin . Goreceksiniz her il yakin kapatacak birbirine . Eskisi gibi 70 puanla Kapamasi olaganustu bir durum olur su tercih sisteminde.
-
Arkadaşlar ben sadece kendi düşüncemi yazdım ve aldığım bilgiler dediğim Ankara yı yazacağını bildiğim yüksek puanlı kişilerin olduğu hatta zaten burda da yazıldı spekülasyon yapmıyorum herkesin bildiğini söyleyince kimse rahatsız olmasın. Burası fikir alışverişi yapma platformu etkilenen girip bakmasın. Bu sadece bir tahmin yanlış da çıkabilir burda yazılanlara göre mi herkes tercihini yapıyor yani.
-
@bybredd 78 il varken bu yazdıklarına gülüp geçerim.
Kurum sınavı mı bu ?
16 il değil 78 il var...
78%5 = 15 il
Bu kadar önyargılı olmana güldüm sadece.
Sürprizlerle hazırlan dostum eğer dediğin gibi olsaydı 1 kişiye sebep il açmazdılar.
-
@melezprens, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@swezy hocam benim puanım 90 ancak 90 üzeri yüksek puanlilarin çoğu Ankarayı tercih ederse diye korkuyorum
ya kardeş neyden korkuyosun Allah aşkına anlamadım yani 90 aldıysan zaten kurumdan da yüksek alırsın yani
-
@melezprens
aha bir rakip daha mı ankara için. ankara sınavı zevkli ve heyecanlı geçecek gibi. bileğine kuvvet dostum, başarılar. -
@KamuAdayı teşekkürler hocam çoğu 90 puanların Ankarayı tercih edeceğini düşünürsek endişeli olmak tabi normal
-
@melezprens
ben de 90,4 ile ankara yazacağım ama yıllardır burada yaşadığım için. başka yazacak arkadaşlarım da var ama puanınız iyi o yüzden dert etmeyin. 90+ tayfa guya özel hazırlık da yapmıyor çoğu söyleyeyim. şahsen vmy maliye teftiş ve sayıştay gibi klasik sınavlara kasıyorum. o yüzden sadece guya odaklanan 80 puanlı adam da gayet tabi sınavda 90 lık adamı geçebilir. -
@idealistbiri Gulmeye devam et o zaman dostum .
-
Mülakat bizlerce seçilmiş şehirde mi yapiliyor yoksa hepsi ankarada mı?
-
Ankara'da mülakat
-
@bybredd iller açıklanınca burada olacam beraber güleriz.
-
Tabiki de düşük kapatacak iller olacak, aksi için dağılımın kusursuz olması gerekiyor. Mümkün ama mucize. Yani, 78 il arkadaş. Tabi geneli itibariyle yüksek kapatacağı aşikar.