2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Uzun zamandir bakmiyordum buraya.nereyi yazsam bi foruma bakayim dedim ooo resmen kafamda ki sehirlerden korktum ankarayi 88 ve ustu kapatacak herhalde bu gidisle...son 1 yildir kurumicidir etkinliktir burada kan ter gozyasi doktugumuz dostlar ankara ve istanbulun kurum sinavlari nasil olur.tek korkum kurum sinavinda farklar olusmasi
-
Guy deneme önerisi olan var mı ?
-
Arkadaslar virus tekrar artmaya basladi ciddi boyutlara ulasmaya basladi, yeni bakana etkinlip yapip tweet atsak 14 sehirde olmasi icin nasil olur
-
arkadaşlar guy için nasıl çalışmalıyız? normal kpss çalışır gibi mi yoksa guy kitabı alarak mı? bir de guy için önerebileceğiniz kitap var mı?
-
@necipuysalll aynen katılıyorum
-
@necipuysalll kesinlikle yapılmalı.
-
@necipuysalll, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaslar virus tekrar artmaya basladi ciddi boyutlara ulasmaya basladi, yeni bakana etkinlip yapip tweet atsak 14 sehirde olmasi icin nasil olur
Etkinlik isleriyle ugrasan arkadaslarimiz var mi ?
-
@necipuysalll hocam bizim İİBF'nin grubu var telegramda mücadele adı altında iibfnin kral hocası önderliğinde
-
@idealistbiri Hocam inanin telegram kullanmiyorum hangi hocadan bahsediyorsunuz onu da bilmiyorum siz hocaya bi citlatabilir misiniz ? Ayni zamanda saglik bakaninada tweet atmakta yarar var cunku fahrettin koca da aktif kullandigi icin bize faydasi dokunabilir diye dusunuyorum.
-
Bu defa da vaaka sayılarını dile getirdik diye sınavı komple ertelenmesinler. Bir ürperti geldi
-
@harmanHH Teşekkür ederim peki giriş yıllarını nasıl buldunuz
-
@Azalan-Terimler bence de ya şimdi sınavı erteleyebirler zaten işlerine gelir bilmiyorum çok matıklı olur mu bunu yapmak
-
Başvuru da yaptık hadi hayırlısı
-
Böyle bir zamanda her şehirden 5000 kişinin bir şehirde toplanması ne bileyim ki...
-
@Azalan-Terimler valla bence de ya böyle bir şey sunulmamalı önlerine ben herşeyi göze alıyorum ölümüne guy olmak istiyorum artık 5 sene oldu yeter ya tiksindim,🤮🤮🤮 maskeleri takar gideriz sınavımıza yeter ki kazanıp işe girebilelim🤲🤲 herkese başarılar
-
Hocam hem mali müşavirlik stajyerliğini başlatıp hemde guy olunabilir mi ve hem mali müşavir olup hemde vergi müfettişi olunabilirmi.?
-
@mali-sömürü
hem müşavir hem müfettiş nasıl olacak hocam. aynı anda iki rakip takımda oynamayı istemektir bu -
@KamuAdayı yani olmuyor değil mi peki mali müşavir stajyeriyken kamuya girmede sıkıntı yaşanırmı
-
@mali-sömürü
DMK’nın 28. maddesini okuyabilirsiniz hocam bu konuda. -
@mali-sömürü
stajyerlik ile alakalı bilgim yok. ancak hem denetleyen hem denetlenen tarafta olamazsınız. dmk bir yana mantığa aykırıdır zaten durum. stajyerin statüsü hakkında net bilgim yok ama.