2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Aday no 6856
-
@despot
birçok parametreyi beraber değerlendirdim. ters akmasa 80 üstü derdim ama 79 eminim.. -
@KamuAdayı are you sure? Nasıl ya,yakma milleti bak:)
-
@strtmn
benim tahminimle tercih yapacak olan çoktan yanmıştır veya yanmayı hak etmiştir -
@KamuAdayı hahah anlık basiret bağlanır bir şey olur, yapma krall. Ankara 1 mi:)
-
@strtmn
1 evet. angara iyidir ya. yıllarımızı verdik bir gece çekip gitmek olmaz. hayırlısı olsun diyelim -
@KamuAdayı
Eyvallah:) -
Benim başvuruda aday no 102500 yazıyor ama normal mi?
-
@umcags değilim ama tutar mı yazayım mı diye düşünüyorum.
-
@KamuAdayı peki ya rize?
-
Arkadaşlar Baki Ersoy, Hüseyin örs MV. 2021 alımların yetersizliği ile ilgili Twitter mesaj atmanızi rica ediyorum. Su an bütçe komisyonundalar. Unutmayın bu senenin birde seneyesi var.
-
@Yaylalı ne zaman başvuru yaptınız
-
@Mrvstc bi hafta kadar oldu.
-
arkdslar bu guy sinavi icin min kac yanlis cikmasi lazim ben ckmslari cosuyorum en az 25 yanlisim cikiyor herkes kolay diyor ama bana zor geldi ozellikle isletme iktisadi falan bir de sorular net dgil sanki osym gibi siz ne dsunyorsunuz
-
@rabia89 hocam kolay zor olması pek bir şey ifade etmiyor herkese aynı. ortalama 80 ve üzeri kapatıyor zaten kurum. kolay demek 100 soruda 95 doğru falan olmuyor yani
-
Guy deneme öneriniz var mı dostlar?
-
@mahlas ordulu arkadaşıma sormuştum çoğu köy gibi ama merkezle mesafesi en fazla bir saat çoğu memur da merkezden gidip geliyor ordulular yazmaz burayı istiyorsan yaz demişti sizin için de fikir olsun diye söylüyorum
-
-
81 puanım var şansım nedir acaba, kafam çok karışık gerçekten. Yorumları okudukça içime kara bulutlar çöktü gerçekten. İstannbul ve Kastamonu düşünüyorum
-
@Yaylalı sorun yok ki o zaman gayet normal