2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@homecinomiss bence İstanbul gelebılır hocam ilk ıkısı gelmese bile
-
@çiçek telegram gruplardan
-
@esrcvdr sızın puan nasıl kacıncı tercihe yazdınz hocam
-
@Ebrar-Sena inşallah hocam da İstanbul yüksek kapatacak gibi
-
@homecinomiss insanlar genelde ıkıncı ucuuncu tercıhlere yazms benm puan 79bende yzdm ama ılk tercıh elazıg o yuzdn İstanbul zaten gelmez boyle yapan cok arkds vardır diye dusunuyorum
-
@neslihan75 hayırlı olsun
-
@homecinomiss 1.tercihiniz gelir bence hocam.
-
Tunceli yazan kimse göremiyorum arkadaşlar ne olur kaçla kapatır bilginiz var mi?
-
@müzdarip93 gelir mi bilemiyorum gelirsede kurum ne olur hiç bilemiyorum umarım emek veren hakeden herkesin kağıda dökebileceği bir sınav olur sonumuz hayrolsun.
-
@EsTerGon-Kalesi inşallah hocam
-
@Ebrar-Sena size Elazığ gelir hocam
-
80+ puanlarla memleketleri olmadığı halde veya memleketlerine yakın bile olmadığı halde Ardahan Ağrı Van vs yazanların sebeplerini merek ediyorum. Kurum sınavında düşük
puanlı rakipleri olsun istedikleri için mi ?? -
Arkadaşlar mesaj kutusunu nedeni bilmediğim şekilde açamıyorum. Lütfen yanlış anlamayın.
-
Hocam bı sorum olcak evet bura guy başlığı ama bu defterdarlık uzman yardımcılığı şartlarını ayrıntılı biçimde bilen biri yazabilirim?
Guy ile aynı mı acaba? -
@bbusra hocam başvuranların puanlarını nerden goruyorsunuz
-
-
@bbusra 2018 guy sınavına 74le girdim ben kurum puanım 85ti kendinize güvenin
-
@ertyy hocam dünden beri çok kişi hem burada hem telegramda hem facebookta kendi yazdı
-
@samcrooo gelir size bence hocam ama tabi önemli olan kurum inşallah güzel sonuçlar olur
-
@ezgikkr ben kendime güveniyorum ve uzun zamandır çalışıyorum da ama böyle yapanlar yüzünden 76 puanla sınava giremezsem -kendine güvenmeyenler yüzünden- bu beni üzer.