2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@guy-yolunda önceki iletimde paylaştım
-
-
Şu il gelir mi soranlar için cevabım bilmiyorum.
-
@hayırlısı035 teşekkür ederim
-
@hayırlısı035 konya nasil.acaba?
-
Muğlayı ilk tercihe yazan sadece 1 kişi gördüm, çok ilginç değil mi? Düşük kapatan sürpriz illerden olabilir. Ne düşünüyorsunuz?
-
@paparazzi özellikle 1-2 kişilik alımı olan illerden ben de öyle sürprizler bekliyorum.
-
@hayırlısı035 hocam tuncelide kaç kişi görünüyor bakabilir misiniz?
-
@hayırlısı035 hocam seçim sonuçlarını tv izliyormuş gibi hissediyorum.verin Diyarbakır ı görelim:))
-
@yasnm5 tunceli 3 kişi gözüküyor ama hocam bu gruplar bir kriter değil grup dışında tercih edende vardır.
-
@yasnm5 hocam ben facebook ta tercihlerin bittiği gün 2 kişi görmüştüm eğer gruptakilere aynı kişiler değillerse
-
@paparazzi hocam orayi yazan adam vardir 90 uzeri. Onlar pek konusmuyor .
-
@bbusra hocam mantikli olan o Zaten . Benim puanim 85 izmirliyim. Nisanlim igdirli. 2 kere izmir Aydin mulakatlarindan elendim artik rakipler cok guclu bana gore mantikli olan dogu illerinde hem rakipler daha cazip hem dusuk kapatma olasiligi daha yuksek . Tabi bu sinavda herkesin herkesi gecebilecegi gercegini degistirmiyor. Hayirlisi olsun herkesin hakkinda.
-
@hayırlısı035 hangi telegram grubu bu link paylaşabilir misin
-
İstanbul 76 ya düşmeyecek gibi ha dostlar
-
@bybredd Sizin için mantıklı olan bu ve böyle düşünmek için de haklı gerekçeleriniz var. Ben olaya ben o puanı alsaydım 5 sene istemediğim bi ilde yaşamayı seçmezdim diye baktım. Ama bu yoklukta doğal olarak garantici bakıyo çoğu kişi. Haklılar da bişey diyemiyorum. Dediğiniz gibi hayırlısı olsun herkes için.
-
Geçmişte ne kadar sürüyordu tercihlerin açıklanması bilen var mı?
-
Arkadaşlar Kars ile ilgili ne düşünüyorsunuz tahmini olan var mi ? Bu gidişle bana Ağrı gelmeyecek Kars tutar mı acaba 71 puanla
-
@hayırlısı035 hocam bursa icin bakar misiniz ben seciyorum sonuc gelmiyor linkte
-