2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
İstanbul dan Ankara'ya sınav için gideceğim. Gece yasakları olacağı için otobüs yolcuğu,ulaşım vs nasıl yapacağız bilgisi olan var mıdır?
-
@formidable sınava giriş belgemiz bizi her yere götürecektir
-
Arkadaşlar Erzincan yazan çok mu
-
@maliyeciece ben de öyle düşünüyorum da kardeşim de gelecek onun için bir şey demezler umarım. Alternatif sınav merkezleri belirlemediler resmen olacak iş değil 81 ilden Ankara'ya doğru salgın zamanı....
-
@formidable hocam ben 2 haftadan beri 12 aralık uçak bileti aldım
-
@çiçek ben de otobüs bileti alacağım hocam umarım sorun çıkmaz
-
Herkes birisiyle mi gitcek. Bnim gibi tek gidecekler var mı emanetçi filan vardır demi arkadaşlar
-
@azalan-terimler olur olur merak etmeyin
-
@azalan-terimler cok oluyo merak etmeyin
-
@formidable hocam otobüs bileti alacaksanız acele etmeyin sonuçlar açıklansın ertesi gün gidip alın o zamana kadar her şey netleşir diye umuyorum
-
Arkadaşlar 78.2 ile boşta kalır mıyım
Kocaeli
Nevşehir
Niğde
Kastamonu
Aksaray -
@siyasals Nevşehir ve Niğde gelme ihtimali yüksek hocam
-
@çiçek öyle yapayım hocam otobüs dışı alternatifim de yok bir de. teşekkür ederim
-
@maliyeciece Niğde ve Kastamonu yu yazan çok görünce korktum açıkçası.Kaymakamlikta 0.25 ile mülakat a kalamayinca korkuyor insan.
-
@formidable rica ederim
-
Arkadaşlar guy için deneme almak istiyorum, data 4t akfon yayınları var. Özellikle datayı merak ediyorum. Bilen biri yardımcı olabilir mi? Bir de 4t nin 2017 basımı var onu alsam sorular sıkıntılı olur mu?
-
Arkadaslar ortalama kac gunde aciklaniyor bu hafta aciklanma ihtimali var midir ?
-
@necipuysalll bence bu hafta açıklanır şuan bellidir zaten
-
@kaybedenler
Uluslararası iktisat uluslararası işletme uluslar arası kuruluşlar bunlara çalışabileceğim PDF olan var mı olursa çok sevinirim -
@kaybedenler hocam tecrubeyle sabit mi tahmin mi ?