2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@laissezpasser biraz önce bende dedim doguda en yuksek o kapatacak sanirim
-
@fatos Hadi ben memleketim diye yazdım da bu insanlara ne oldu böyle vallahi şaşırtıcı
-
@laissezpasser benim puanim dusuk diye yazdim kimse yazmaz diye açıkçası sasirdim bilsem kars yazardim
-
Baslik nasil açılıyosa Ardahana bi acsin kurban olam nerden yazdim
-
Her bir il için 5 kat aday çağırılacak burda birkaç kişinin yazdığını görünce çok yüksek kapatacağı algısına giriliyor. Ben zannetmiyorum tavan ve taban puanlar arasında makas farkı açık olacaktır belki bunu bilemeyiz.
-
Merhaba dostlar.
Hepinizin tercihlerinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bu süreçte bugüne dek sizlerin fikirlerine tesir edebilecek söylemlerden azami düzeyde uzak durdum. Somut şeyler üzerinde düşünmeyi ve konuşmayı daha faydalı buluyorum. Tabi güzel temennilerimiz sizinle. Umarım herkes gönlünden geçen iller için yazılı sınava girme hakkı elde eder.
Gelir Uzman Yardımcılığı yazılı sınavına yönelik olarak faydalı olabileceğini düşündüğüm çalışmaları sizlerle paylaşmak istiyorum.Gelir Uzman Yardımcılığı sınavına nasıl çalışılır?
Gelir Uzman Yardımcılığı 2011 - 2020 illere ve yıllara göre başvuru taban puanları;
Gelir Uzman Yardımcılığı 2011 - 2020 illere ve yıllara göre Kurum Sınavı taban puanları;
Gelir Uzman Yardımcılığı sınavına katılacak adaylar ve taban puanlar ne zaman açıklanacak?
Gelir Uzman Yardımcılığı MESLEK TANITIMI;
Hepinize başarılar diliyorum dostlar.
-
@fatos ardahan bende yazdim son tercih
-
@hayırlısı035
bu neymiş hocam yerel seçim sonuçları açıklanıyor gibi.
halkın iradesinin kazanması dileğiyle -
Adana mersin ne durumda
-
Evet simdi İzmir'e bakalim orda durum nedir arkadaslar oturun ders calisin anliyorum konsantre olamiyorsunuz belkide ama suan yapmaniz gereken calismak nasibinizde varsa gelir yoksa da uzulmeyin saglik olsun diyin gecin. Gelcekmiş gibi calisin gelipte kurum sinavini gecememek daha cok uzer. Bu arada il paylasimlarina aldanmayin mesela kimisininkinde kastamonu ucuncu sirada ya da ikinci sirada ama puani atiyorum 83 ona zatn ilk tercih her turlu gelir. Iyi aksamlar
-
@paretowilfredo arkadaşlar ben gùnde sadece 3 saat calisiyorum oda sadece konu calismasi yapiyorum puanim 81.16 tecrubeli arkadaslarin ónerecek başka seyleri var mi cunku hiç yapamicak misim gibi geliyo bi el atin lutfen
-
@ilginserhat çıkmış soruları çözebilirsin dostum Konu tekrarından snra
-
@babameraba abi peki gùnde kac saat calisiyosunuz
-
Ya allah aşkina birakin bu şu ili yazmis mevzularini calismalar nasil gidiyo gunde kaç saat calisiyo millet hangi konular nasil zorlu olur onu tartisalim lutfen
-
@ilginserhat Bu konuda tartışılacak çok bir şey yok ki. Sınav konuları zaten belli daha çok çalışan kazanacak işte
-
@ilginserhat değişiyor hocam benim bu sene 4.senem artık eskisi gibi almıyor kafa 3-4 saat max
-
@laissezpasser ya óyle de dostum ins hak eden kazanir ama ben kendimi biliyorum 3 saat calismayla bi halt kazanamicagimi
-
özet şeklinde vuk ve tvs notları olan var mı acaba
-
Hocalarım merhaba 75,39 ile
Erzurum
Sivas
Urfa
Ağrı
Iğdır Tercihlerim.şansım var mıdır sizce? -
@ilginserhat çalışmanızı saatle ölçmeyin verimli olması önceliğiniz olmalı masa başında bi şey algılayamadan 6 saat oturmanın size faydası olmaz hocam sadece çalışma disiplininizde olumlu etkisi olur bence