2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@tugceozdmr, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Antalya yazdım uefaya düşmüş gibi hissetiyorum
Avrupa ligi
Peki Sayıştay için bütün konuları yesen, guya hazırlanmış olmuyor musun?
-
@strtmn, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@tugceozdmr, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Antalya yazdım uefaya düşmüş gibi hissetiyorum
Avrupa ligi
Peki Sayıştay için bütün konuları yesen, guya hazırlanmış olmuyor musun?
Ve ben kendimi PTT 1.ligdeki amatör ama heyecanlı topçular gibi hissediyorum kaleye sürekli boşa şut çeken hahahah ya hocam öyle de klasik sınav ya hani çıkmış soruları kendi cümlelerimle yazmaya çalışıyorum sonra onları cevaplarıyla karışaltırayım derken guy çıkmış sorular ordan beni ihmal ettin gibi bakıyo
-
@tugceozdmr he Sayıştay yazılı diyorsunuz. Hocam o zaman başka yazılı sınavın kendine has ayrı motivasyonu var tabi. Ancak guy sizin için ne bilim, amatörden de ziyade halısaha felan değil mi? Yaparsınız hocam guyu
-
@strtmn, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@tugceozdmr he Sayıştay yazılı diyorsunuz. Hocam o zaman başka yazılı sınavın kendine has ayrı motivasyonu var tabi. Ancak guy sizin için ne bilim, amatörden de ziyade halısaha felan değil mi? Yaparsınız hocam guyu
Sorun şu ki sayıştay da kesin değil 46-22 hesaplarıma göre olur diyen var olmaz diyen var. Vergi desen 84.8 puanım o da sınırda. O kadar çok sınır hattım var ki Tek gireceğimin garantisi olan guy şuan. Valla bilmiyorumki hali saha mı değil mi hali sahada olsa kadın bir futbolseverim sadece izleyiciyim
-
@tugceozdmr yalnız değilsin hocam hissettiklerine yakın bir pozisyondayim puanlarimiz bile çok yakın Allah sonumuzu hayır etsin ama sabrımız bazen tükeniyor..
-
@jeffbezos, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@tugceozdmr yalnız değilsin hocam hissettiklerine yakın bir pozisyondayim puanlarimiz bile çok yakın Allah sonumuzu hayır etsin ama sabrımız bazen tükeniyor..
Sabırlar diliyorum size de hocam inşallah 3ü de olur da seçim yapma lüksüne sahip oluruz 🤲
-
@tugceozdmr umarim hocam tesekur ederim hepimiz icin insallah
-
@tugceozdmr ben de aynı durumdayım hocam. guy ankara geldi. ankara gelsin istiyordum zaten de yüksek puanlılardan nasıl ayrışacağım onu düşünüyorum. sayıştay desen cevapları kontrol de etmedim. kaç doğrum yanlışım var bilmiyorum. vergi desen puanım 85. girebilecek miyim acaba o da muamma. hayırlısı olsun artık benim için de en oluru guy. ona asılmaya çalışacağım artık.
-
Arkadaşlar moralim bozulmasın diye guy çıkmış soruları çözmeyi düşünmüyorum zaten piyasada kaynak da yok pek sizce hata mı etmiş olurum?
-
@garipbankacı hocam çözersen iyi çözmezsen de bir şey kaybetmezsin . KPSS kaynaklarından çalışın bence.
-
@garipbankacı
evet hem de büyük hata yapmış olursunuz. sınavda size başarıyı getirecek olan moral değil bilgidir hocam.
çıkmış soruların, denemelerin amacı sınav hakkında fikir sahibi olmanız, hız kazanmanız, bilgilerinizi pekiştirmeniz, eksiklerinizi görmeniz ve tamamlamanızdır. moralin (bana göre eksik ve hatalarından kaçmak) alternatif maliyeti bunlardır hocam. değerlendirip ona göre kararınızı verin. eksiklerinizden kaçmak yerine bunların farkına soru ve denemeler ile varın ki tamamlayıp rakiplerinizin önüne geçebilesiniz. konu çalışırken nerenin tam oturmadığını fark edemeyebilirsiniz.
biraz sivri konuştum. umarım gaza gelip soru çözmeye başlarsınız -
@kamuadayı hocam adam akıllı kaynak yok aslında bide siz çözdünüz mü acaba aynı soruları sordukları olmuş mu?
-
@kpss1819, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@tugceozdmr ben de aynı durumdayım hocam. guy ankara geldi. ankara gelsin istiyordum zaten de yüksek puanlılardan nasıl ayrışacağım onu düşünüyorum. sayıştay desen cevapları kontrol de etmedim. kaç doğrum yanlışım var bilmiyorum. vergi desen puanım 85. girebilecek miyim acaba o da muamma. hayırlısı olsun artık benim için de en oluru guy. ona asılmaya çalışacağım artık.
Ben ettim de ne oldu hocam Sayıştay da sınır vergi de ne kadar sınırları olan biri diyesi geliyo insanın evet en garantisi en azından girebileceğimiz kesin olan şuan guy mantıklı ona asılmak hocam hakkınız da en hayırlısı olsun 🤲
-
@garipbankacı
guy için şu ana kadar ekstra hazırlık yapmadım. kitap yarın elime ulaşmış olur alican hocanın kitabı. ona bakacağım. kpss sürecinde fazlasıyla çözdüm. günde 1.000+ soru çözdüğüm günler oldu. 250-300 ün altına genelde düşürmedim. faydasını gördüm.
tabiki oluyor. bakmayın soruların çoğu aynı aslında. soru tarzını cümleleri değiştirip yine soruyorlar hocam. hukuk dışında dinamik bir ders yok zaten.
guy için herhangi bir çıkmış sorular kaynağı alabilirsiniz. sağolsun bir arkadaşımız hediye etti bana kitabını. almak istemiyorsanız kpss sorularını veya denemelerini de çözebilirsiniz. burada mesele eksik olduğunuz yerleri tespit edip oralara odaklanmaktır. amaç bu. bu amacınıza uygun herhangi bir kaynak işinizi görür. -
@kamuadayı anladım hocam ben zaten soru çözmrye çalışıyorum ama guy çıkmışa bakmıyordum
-
@kpss1819 hocam al ben de o kadar. Kendimi hiç bu kadar arada kalmış ve bir o kadar da zayıf hissettiğim bir zaman olmadı. Bir yandan pandemi, bir yandan mülakat/kurum sınavına kalır mıyım kaygısı bir yandan iktisadi tükenmişlik...... Asıl büyük sınavı yaşamımıza veriyoruz da haberimiz yok.
-
Arkadaşlar sınavın ertelenme ihtimali nedir sizce?
-
@aslankayserili bence çok mümkün değil ama her birimiz ısrarla gib i arasak ve sınav merkezi çeşitliliği için ısrarda bulunsak çok iyi olurdu. Bu pandemide yol ayrı dert kalacak yer ayrı dert masrafı ayrı dert
-
@aytenka evet yarın aramayı düşünüyorum aslında
-
@aytenka, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@aslankayserili bence çok mümkün değil ama her birimiz ısrarla gib i arasak ve sınav merkezi çeşitliliği için ısrarda bulunsak çok iyi olurdu. Bu pandemide yol ayrı dert kalacak yer ayrı dert masrafı ayrı dert
evet hepimiz arasak çok güzel olur 5bin kişinin tek bir ilde toplanması riski arttırır üstelik masrafı da var. 0312 387 33 45 sınavla ilgili bu numara aranıyor yarın bir arayıp talep edelim. bir iki hafta erteleyip fazla ilde sınav açmaları şu an en mantıklısı