TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı

KPSS A
    2020 gelir uzman yardımcılığı sınav
    870
    15593
    2182232
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • O
      olumlu düşün Son düzenleyen:

Arkadaşlar Twitter herkes elinden geldiğince twit atsın çünkü böyle beklemek ile olmuyor ..

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
      • K
        kamu @poncik Son düzenleyen:

@poncik valla aslında yazılacak bir yer değil ama mecburum ben 😂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • H
          homecinomiss Son düzenleyen:

Arkadaşlar yarın tagı MURAT GÜZELLİ hocamız belirleyecek onun attığı tagda toplanıyoruz başka tag yok hocamızı yanlız bırakmıyoruz

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
          • F
            fuzuli @homecinomiss Son düzenleyen:

@homecinomiss evet hareketlenelim biraz

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • ?
              Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

Bu saatn sonra etkinliğe katılmayan burda yazamıyacam ama kendini bir sorgulasn.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
              • M
                muhmul5811 Son düzenleyen:

100 kişi katılsa herkes 20 tweet atsa gece boyunca 2000 tweet yapar. Geleceğimiz için bunu yapalım arkadaşlar. Yeni mezun oldum bazı şeylerden yeni yeni haberiö oluyor kurum içi mevzsuna Danıştay'a dava bile açabiliriz. Arkadaşlar birlik olursak gerçekten her istediğimizi alırız. Türkiye şartlarında güzel bir yaşam istiyorsak gelin birlik olalım.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                • S
                  Spesifik2019 Son düzenleyen:

Sadece bizler değil yakınlarımız da tiwit atmalı eşimiz kardeşimiz

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                  • M
                    monopolcü @muhmul5811 Son düzenleyen:

@muhmul5811 valla heyecanını sevdim ben birkaç yıldır hazırlanıp mülakatlardan elenen biri olarak her sene aramızda birlik olarak zaten Twitter’da iibftakipi birlik olabılmek adına geçen sene oluşturduk iyi de oldu 100-200 kişi hergün aktif Twitter etkınlığı yapardık 50-60bin twit atılırdı ama bu sene o ışık hiç oluşmadı herkes bezgin bir şekilde senin gibi farklı yollar deneyerek birşeyler yapılmazsa ve Twitter ile desteklenmezse evet herkesin dediği gibi o ilan gelmez yukarıda yazan arkadaşa da katılıyorum bu sene ınsanlar kaosu gurultuyu daha çok sevıyor hıc kımse fıkır vermiyor verilen fikre uyum sağlayıp cesıtlendırmıyor herkes bezgın bekır böyle olunca da haliyle daha çok bekleriz

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • G
                      guyguy26 Son düzenleyen:

Bende bunu anlamiyorum..Tweet atmak çok mu zor? Cebinizden para mı çıkacak, alt tarafı yarım saatinizi alır ..İlan bekliyoruz , yok atanamıyoruz diye hergün binlerce kişi var ama tweet atacak 100 kişi bulamıyoruz.Öylece oturun ilan bekleyin belki gelir...

• M
                        muhmul5811 @monopolcü Son düzenleyen:

@monopolcü Hocam inanırsak her şey olur. İnsanlar da haklı burada kötü niyetli ya da iyi niyetli insanların olumsuz yazılarını okuyorlar. Bu da insan psikolojisini güçsüzleştiriyor ve hiçbir şey yapamamaya itiyor. Ama o ilan gelecek. İnanırsak başarırız.

• K
                          keynes5 Son düzenleyen:

Askere gittim ilan gelecekti döndüm hala gelecek

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                          • M

20.00'da İsmail Küçükkaya'nın tweetinin altında buluşalım üst üste gelen bildirimler bile dikkatini çeker. Şehitlerimizle alakalı retweet yaptığı tweetin altında bi tweet var kendisinin attığı orada buluşalım. HADİ ARKADAŞLAR HEP BİRLİKTE HAREKET EDERSEK HİÇBİR KUVVET ÖNÜMÜZDE DURAMAYACAKTIR. KENDİ SESİMİZ OLUP O İLANI BİZ GETİRELİM. BİZİM MİLLETİMİZ ZORU SEVER VE BAŞARIR. KENDİMİZ İÇİN BEKLİYORUZ HERKESİ TWİTTERE.

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                            • H
                              homecinomiss @muhmul5811 Son düzenleyen:

@muhmul5811 tweet atsaniza arkadaşlar neyi bekliyorsunuz İsmail Küçükkaya nin retweetinin altına

• G
                                guyzede1 @keynes5 Son düzenleyen:

@keynes5 sen askere gittin ben nişanlandım evlendim çocugum olacak hala ilan bekliyorum :))

• M

Arkadaşlar katılımı arttıralım, elbet sesimizi duyacaklar.

• hayırlısı035
                                    hayırlısı035 Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen:

Arkadaşlar bugün suriye'de şehit haberleri geldi. 2 gün ertelesek olmaz mı?

• Muhalba
                                      Muhalba Son düzenleyen:

2018 kpss'den puan alan arkadaşlar şuan 2 kere guy'dan elenmekten daha kötü durumdayız. Normal zamanlarda 2018 ve 2019 kpss sonrası 1er guy ilani görmüştük. Şuan hem o 2 sinavdan elenmiş gibiyiz hem de en basarililarimiz biriktikçe birikiyor olası guyda bizim için daha zor bir hal alıyor.

“Sen kendini biliyorsan, bil ki kendini bilmezlerin söyledikleri anlamsızdır… Eleştiri sadece gizli hayranlıktır.”
                                      Cengiz Aytmatov

• A
                                        ank3435 Son düzenleyen:

Her tanıdık feci bir iş yoğunluğundan bahsediyor, peki neden ilan gelmiyor..

• G
                                          gencbiraday Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı Son düzenleyen:

Vee il göçü atlatıp guy için son hazırlıkları yapıp ders çalışmaya başlıyorum ama 1 hafta bir kafa izni verdim kendime :)) dostlar daha çok muhabbetler döner şimdiden yormayın kendinizi ve ders çalışmaya başlayın inanın rakipleriniz çok ve bu bir yarış malesef elemek zorundayız birbirimizi ilan gelir merak etmeyin ...

• Y
                                            y.ayrancı_ogz01 Yasaklı @veda Son düzenleyen:

@veda hocam ne kadardır bekliiyorsunuz?Bizleri aydınlatabilirmisiniz? Bu konuda😝

V 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 131
                                            • 132
                                            • 133
                                            • 134
                                            • 135
                                            • 779
                                            • 780
                                            • 133 / 780
                                            • İlk ileti