2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@amorro-Robinson böyle cümleler görünce nefesim kesiliyor doktor
-
@tozkok Hocam bakana kendimizi ne kadar çok hatırlatırsak o kadar iyi
-
o kahve icenlerin teskilat icerisinden olduguna yemin ederim ama kanitlayamam.
-
@hayırlısı035 haklsınız
-
@IS-LM hocam kahveyi bakan mı ısmarladı?
-
@IS-LM profilindeki iletiler gayet net zaten, kanıtlasak ne fayda ki
-
Yani şöyle bir süreçte şu bekleyişin sebebi bizlere açıklanıyor olmalı. Bu kadar gencin 2 yıldır beklediği Guy ilanının neden geciktiğini bilmek bizim hakkımız, Sayın Bakanımızın da bize borcudur.
Bu kadar beklememizin sonunda tek dileğim; umuyorum ki il tercih hakkı müjdesi verilir. İşte o zaman beklediğimize değdi deriz belki. Yoksa yine birçok genç mağdur olacak, her emeğin de karşılığı olmayacak.
Gerçekten Allah yardımcımız olsun. -
@mhd bundan sonra belli oldu hocam kadro icin değil kahve icin tweet atıyoruz. Belki birimizinkini kabul eder de kahve içerken guy konuşuruz.
-
@zeyyyuss NOT:İl Vergi Dairelerini ve AKP İl Başkanlıklarını da ziyaret etmesi beklenmektedir.
Özellikle İl Başkanlıklarında kendisine ulaşabilirsiniz... -
Arkadaşlar denizli il başkanlığı ve akparti denizli gençlik kollarını tweet yağmuruna tutalım yarın inşallah iletirler
-
@zeyyyuss, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, yarın saat 11.00'de Denizli'de, saat 16.00'da Uşak'ta iş dünyası ile bir araya gelecek
Arkadaşlar bu haberi twitter'de de olabildigi olabildiğince yayalım belki gidebilecek bir arkadaşımız olur.
-
Arkadaşlar Twitter'da ismail Koncuk adlı milletvekili öğretmenler için yine ilan istemiş..Bizimkiler de bizim sorunu yazmış o da bunu dile getireceğini söylemiş biz de altına yorum yazarsak iyi olmaz ??
-
Bakan beye tam ulaşmamız gereken, tekrardan bilgi almamız gereken bir zaman arkadaşlar. İlk ağızdan bir sese ihtiyacımız var. Zaten sorulduğunda cevap vermeye çalışan birisi. Bu kadar kalabalıkken hiçbir şey yapmadan beklemek bizi bitiren ilk etken diye düşünüyorum. Twitterdansa reel de Berat beye nasıl ulaşabiliriz ana konumuzu bu yapalım bence bu aralar.
-
arkadaslar daha once 80 ustunde puan alan biri bu yil kpss ye tekrar girse son 1 aylik calismayla yine 80 uatunde alma ihtimali nedir ? tecrubeli olan var mi bu konuda .2020
-
Hazine ve Maliye Bakanı 45 dakika önce Denizli ilinin Çardak havalimanına indi.
-
Denizlide olan yok sanırım
-
@hayırlısı035 uşak ak parti başkanına tweet atıyorum belki bakan oraya gidene kadar görürler
Denizlidekilere de tweet atıyorum ancak şu an tweetera bakacaklarını sanmıyorum -
@Spesifik2019 Denizli olan yok herhalde uşak arasak iyi olur.Acaba afyona geçecek mi?
-
Uşaklı olan yok mu hiç?
-
Arkadaşlar tüm bu kovalamacadansa, doğrudan Bakanlığa, Başkanlığa gidip Bakanın söylemiyle haklı olarak alevlenen, bizleri de bekleyişe iten bu süreci sorsak? 5+5 Ankara, jilet gibi kuşansak çiçek+çikolata, desek ki söylenti düzeyinde kalan ilan nerede?