2020 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Hazırlık Platformu
-
Merhaba arkadaşlar, dün paylaşılan haberler sonrası bakanlığın dguy alım planı olduğunu ögrendik. Sürec hakkında net bir şey henüz yok. Oldukça bizler de.ulaştıkça paylaşımlar yaparız. Ancak guy sınavından ayrı yerde olması için başlıkları ayırdık. Ilgili yazılarla bu başlığı açıyorum. Buradan devam edin lütfen
Meslek tanıtımı;
Güncel maaş;
Son sınav taban puanları;
-
Siz ayrıca araştırma yapıp mı öğrendiniz yoksa bakanın söylediğine binaen mı öğrendik diyorsunuz ?
-
@modigliani-0 Bakan Bey söylemese kimsenin haberi yoktu ki hocam henüz plan aşamasında görünen o ki..
-
40 kere söylersek gerçek olur efsanesinden yola çıkmak böyledir. 2018 den beri 3000 guy alım söylentisi var bakan alım olacak dedi ama tam tarih vermedi youtube da olması lazım açıklaması maliye bakanlığı adına genel dedi direk guy bile demedi diye biliyorum sakin olmak lazım ️
-
P48 83 ile yerimizi alalım haberler gerçektir inşallah
-
@Ecesngl Sayın bakan net bir şekilde gelir uzman yardimciligi dedi hocam komisyonda. Ayrica 3000 guylar havada ucusurken, 2019 baharindan beri sk lar tk lar, facebook gruplari, kitap satanlar her gun izleyen ay icin ilan getirirken Tercihini Yap ve @paretowilfredo 2020 Bahar soylemini bir kez bile değiştirmedi. Netice olarak 2020 bahara işaret geldi guy için
-
Hocam meslek tanıtımlarını da okudum ama soyut kalıyor . Dguy ve guy farkı nedir tam olarak? Yani dguy’u Ankara guydan daha cazip kılan nedir ? Mutlaka iş yükü farkı vardır ama .. Yine de dguy diğer uzmanlıklara tercih edilir mi?
-
@wollstonecraft En temel fark direkt vatandaşla muhatap olmayış, daha teknik konularda uzmanlık icrası, mevzuat üzerine çalışma başlıkları olabilir hocam. Işin açığı guyda düz memur işi yaparsınız bir iki istisna bölüm dışında. Dguy ise merkez uzmanlığı kadrosu olarak daha özellikli işlere bakar. Diğer uzmanlıklarla kıyasını o meslekleri değerlendirerek yapabilirsiniz ama guy ile farkları bu şekilde.
Ankara guyda diğer ildeki guylardan farksız yaptığınız iş. Kıyas dahi edilemez dguy ile. Ek gösterge 3600 ve arada 1000 tl'den fazla maaş farkı var. -
@albertcamus anladım hocam genel anlamda tabiki yine yapılan iş . Çok teşekkür ederim .
-
Arkadaşlar dguyda İstanbul seçeneği var mı? Istanbul'da calisma olanagi var mi?
-
@Marcuspowa canın nerede isterse orada çalışırsın
-
Öyleyse risk analiz merkezi iptal olmamis inşallah 400 gibi bir alım yaparlar
-
@hedefsgk hocam burası maliye o proje daha kaç kez iptal olur sonra geri gelir
-
@rassal guy gibi yani il tercihi var dimi hocam?
-
@Marcuspowa yok hocam yok dguy merkez kadro ankara dışında hiçbiyerde gerekçen ne olursa olsun çalışamazsın ayrıca üzülerek belirtmek isterim ki dguy alımı bu sene olmayacak hatta önümüzdeki yıllarda dahi çok zor guy alımının planlandığı doğrudur lütfen bilmediğiniz konularda insanları yalan yanlış yönlendirmeyin.
-
@N-A-G bu üzdü hocam
-
@wollstonecraft gib merkezde yeterli dguy olmadığından bildiğim kadarıyla 1000 in üzerinde guy çalışmakta. Haliyle merkez teşkilatında guy ve dguy aynı işi yapıcak tabi dguylar merkez kadro olduğu için hem maaşı daha yüksek hemde statüsü daha farklı olucak kurum içi yükselmede şube müdür grup başkanı daire başkanlıklarına atamalarda dgu lar daha öncelikli olucaktır. Salt iş olarak bakarsanız merkezde dguy guy farkı olmaz aynı iş yapılır.
-
@N-A-G hocam bende gelmeyeceğini tahmin ediyordum.Ancak dünkü açıklama beni biraz hareketlendirdi.Neden hocam gelmeyecek?
-
@N-A-G eş durumundan nasıl olur mesela. Eşim komiser doğu görevi gelirse
-
@kamu gidemiyorsun bildiğim kdarıyla hocam benim de eşim kamu da psikolog o yüzden puanım yettiği halde başvuramamıştım dguya