TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

KPSS A Ocak grubu kurs ne kadar mantıklı

KPSS A
    kpss ocak grubu kurs kadar
    2
    3
    360
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • M
      my0606 Son düzenleyen:

herkese merhaba sizlere bir şey danışmam gerekiyor.
      ankarada KPSS A ocak gruplarına kaydolmayı düşünüyorum.daha önce hiç temelim olmadığı için ingilizce bir bölümden mezunum
      ortalama fiyatlar nedir çünkü bana söylenen fiyatlar çok yüksek tavsiye bir kursunuz varmı
      birde gerçekten çalışırsak kalan süre içinde iyi bir puan alma şansı nedir ocak grubu ne kadar mantıklı olur

Ђ 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • Ђ
        Ђилаc_Mилован @my0606 Son düzenleyen:

@my0606 yds puanı varken ocakta mezun olup istanbulda ocakta a grubu kurs açan bir dershaneye gitmiştim zamanında. kpss a çok geniş. hiçbir faydası olmadı 75-78 arası puanlar geldi. Sadece p3 (gk-gy dersleri) + mezun olduğunuz bölüm dersleri çalışın anca yetişir. eylülde alandan dershaneye gidersiniz

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • M
          my0606 Son düzenleyen: my0606

@Ђилаc_Mилован, içinde söyledi: KPSS A Ocak grubu kurs ne kadar mantıklı

ocakta a grubu kurs açan bir dershaneye gitmiştim zamanında. kpss a çok geniş. hiçbir faydası olmadı 75-78 arası puanlar geldi. Sadece p3 (gk-gy dersleri) + mezun olduğunuz bölüm dersleri çalışın anca yetişir. eylülde alandan dershaneye gidersiniz

bir temel oturması için demiştim bende 2017 mezunuyum çok vakit geçti

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • 1 / 1
          • İlk ileti
            Son ileti