Sihir Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımı 2020
-
Her duyum alan bi başlık açmış bi tane de ben açayım bari
Cornelius Fudge bütçe görüşmelerinde 2020 yılında 50 müfettiş yardımcısı alacaklarını söylemiş. Ben duyumu Kingsley Shacklebolt'tan aldım. Bizzat toplantıdaymış. İlan bu hafta Gelecek Postası'nda yayınlanacakmış.
Şartlar, SBD en az 50 olmak üzere 70 FYBS.
En az 70 cisimlenme puanı istiyor. Cisimlenme sınavından 70 alamayanlar maalesef giremeyecekler.
Sınavı Yazılı + Uygulama Sınavı.
Hadi hayırlı olsun hocalarım herkese -
@Godot Dostum ben de zayıf bir duyum ama Gringotts Bankası'nın ilk kez cin-cüce dışından alım yapacağını duydum. Bankacılık Uzman Yardımcılığı ve Murakıp Yardımcılığı alımı olcakmış. En az 500 kişilik alım planlanıyormuş. Puan türlerini öğrenemedim malesef. 2019 KPSS sonrası beklenen alımlar başlığında haber aldıkça paylaşırım
-
@Godot @paretowilfredo Haydaaa eeee huni siparişlerimizi verdiniz mi?
-
hiç güleceğim yoktu süper olmuş
-
@paretowilfredo @Godot ÖYP geri gelseydi ben de Hogwarts'ta Profesörlüğe başvuracaktım ama çok torpil dönüyomuş şu an
-
@albertcamus Gittikçe kötüye gidiyor
-
@plansız Sihir Bakanlığı sınavları kıyafet sponsoru tercihini yap ekibiymiş diye duyduk
-
@plansız, içinde söyledi: Sihir Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımı 2020
@Godot @paretowilfredo Haydaaa eeee huni siparişlerimizi verdiniz mi?
Huniler şirkettendir
-
komik çok
-
@plansız, içinde söyledi: Sihir Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımı 2020
@plansız Sihir Bakanlığı sınavları kıyafet sponsoru tercihini yap ekibiymiş diye duyduk
Bizzat @paretowilfredo tasarlayıp, çiziyor dediler artık bilemiyoruz markası da VforTY
-
@plansız Albus Dumbledore'un kıyafetiyle Fudge'ın melon şapkasını kombinlesek diyordum
-
Kapak atabiliyor miyiz bu başlıkta onu deyiverin
-
Gozlerimi ovusturup 2 kez okudum bende sorun yokmus iyi
-
@fatos Korkum odur ki DPB'ye ilana bakmaya koşanlar olmasın
-
@aroma Buna da bi tılsım vardır heralde Tılsımlarla @plansız dostumuzun arası iyi, bir fikir verebilir
-
@paretowilfredo Dumbledore'un kıyafeti kırmızı çizgimizdir dokundurtmayız, bu durumda dostum Dumbledore sen mi oluyorsun
-
@plansız KPSS Piyasası iyilerle ölüm-yiyenler olarak ikiye ayrılmıyor dostum
-
@paretowilfredo Emin misin dostum
-
@paretowilfredo olabilir mi olur hocam artik kafalar gitti ben ciddi ciddi okumaya baslardim başlıkda sihir olmasaydi zalım guy bizi bu hale getirdi
-
bölüm şartı yoktur inş